Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Remek társaságban múlatta az időt Soros fia Párizsban

888.hu

2021.11.16. 14:40

Persze tudjuk: hálózat nem létezik.

 

November 11-e és 13-a között rendezték meg a párizsi békefórumot, ahol – mint már megszokhattuk tőle – Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns fia, Alexander Soros is megjelent. A háromnapos rendezvényen számos vezető politikus és több Nobel-békedíjas is részt vett. Az idei konferencia témája többek között a világjárvány, a gazdasági újraindítás és a klímaváltozás volt.

Természetesen a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) is képviseltette magát, Mark Malloch-Brown, a Soros-alapítvány elnöke és Emily Martinez, az egyik igazgató is beszédet tartott.

A fiatal trónörökös, Alex Soros a rendezvényt kihasználta egy kis smúzolásra, az Instagram-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint vezető politikusokkal barátkozott.

Rögtön itt is van egy közös fotó Emmanuel Macron francia elnökkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés


Régi barátság az övék, 2019-ben a francia politikus az Élysée-palotában fogadta egy hivatalos vacsorán a milliárdos üzletember fiát.

Az ifjabb Soros a koszovói miniszterelnökkel, Albin Kurtival is eltöltött egy kis időt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés

Alex Soros az albán miniszterelnökkel, Edi Ramával szintén összefutott a francia köztársasági elnök hivatalos rezidenciáján rendezett fogadáson.

Testvérek az Élysée-palotában”

– írta a bejegyzéshez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés

Egyáltalán nem véletlen, hogy a kisebbik Soros ilyen simán „letesóz” egy kormányfőt.

A XXI. Század Intézet tavalyi elemzéséből tudjuk, hogy Edi Rama hatalomra kerülésével Soros befolyása jelentősen megnőtt Albániában. A korábban Soros-ösztöndíjban részesülő baloldali politikust több szál is fűzi Soros Györgyhöz.

Rama a mai napig a helyi Soros-alapítvány kuratóriumi tagja, ezenfelül mind az első, mind pedig a jelenlegi felesége a Nyílt Társadalom Alapítvány – Albánia vezetőségi tagjaként tevékenykedett.

Emellett a kormány több tagja is a Soros által támogatott Mjaft! nevű civil szerveződéshez köthető. A jó viszonynak köszönhetően a milliárdos az országban lezajlott igazságügyi reform lebonyolításában is fontos szerepet játszott, aminek kapcsán Soros az amerikai külügyminisztériumhoz köthető Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (USAID) 9,5 millió dolláros keretéből komoly összegeket felhasználva segítette a Justice for All (Igazságot mindenkinek) kampányt, aminek célja az igazságszolgáltatás az Edi Rama által vezetett szocialista kormány befolyása alá helyezése volt.

Edi Rama gyakran találkozik a Soros klánnal.

Szeptember végén például New Yorkban tárgyalt Soros Györggyel.

Forrás: Edi Rama, Facebook

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

Meghatározhatják a hamburgi lakosoknak, hogy mennyi meleg vizet használhatnak

Hamburg, az Európai Unió legnagyobb városa, amely nem főváros, arra figyelmeztetett, hogy az orosz energiaválság okozta káosz miatt forró víz esetében már mennyiségi limiteket vezethetnek be háztartásonként – írta meg a napi.hu.

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

A baloldal arra játszik, hogy a népharag elzavarja Orbán Viktort. Soha!

Én nem értem magunkat, magyarokat. Mi az, amit nem tudunk szeretni a Demokratikus Koalícióban, ebben a melegszívű, önzetlen társaságban, akik csak a népért élnek-halnak?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére