Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Schanda Tamás a 888-nak: egymilliárdból építünk új tehermentesítő utakat a kisvállalkozók érdekében

Horváth K. József

2020.02.12. 16:35

A lakosság, a családok, illetve a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) számára egyaránt kiemelten fontos fejlesztésről tájékoztatta ma délben Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a 888-at.

Elmondta, hogy a közelmúltban a kormány két, egyenként félmilliárd forint értékű beruházás támogatásáról határozott, amelynek révén a kamionok és más nehézgépjárművek Gödöllő és Ecser amúgy is forgalmas belső útjainak tehermentesítésére

új megközelítési lehetőségeket létesít a települések és a közelükben húzódó autópályák között.

Az új közlekedési létesítmények segítségével eddig kevésbé feltárt területek kerülnek be a gazdasági élet körforgásába, növelve a mikro-, kis- és középvállalkozások lehetőségeit, hozzájárulva hatékonyságuk növeléséhez, további gazdasági erősödésükhöz.

Az államtitkár aláhúzta, a magyar kkv-k hozzájárulása a magyar gazdaság növekedéséhez eddig is kiemelkedő volt, s ez a tendencia a jövőben is folytatódik. A családok életkörülményeinek javítása szempontjából ez azért különösen fontos, mert ez a szektor foglalkoztatja a munkavállalók kétharmadát. Ez a két, összesen egymilliárd forint értékű közlekedés-fejlesztés számos kkv számára jelent fejlődési lehetőséget Gödöllő és Ecser térségében – hangsúlyozta Schanda Tamás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére