Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Földi László a 888-nak: „Ha az ellenzék nyer, ugyanaz lesz, mint Ukrajnában”

Horváth K. József

2022.03.16. 18:40

A Békemenet résztvevői pontosan tudják, hogy őket semmilyen szinten nem lehet megfélemlíteni – jelentette ki a rákosmentiek mellett menetelő Földi László biztonságpolitikai szakértő. Hozzátette: „Ha az ellenzék nyer, ugyanaz lesz, mint Ukrajnában. Ukrajnában olyan kormány van hatalmon, ahol angolul beszélnek a kormányülésen.”

 

888.hu: Milyen benyomást tesz önre a Békemenet?

Földi László: Ahogy mindig is, kimutatja az igazi értékeket a tömeg. Pontosan tudják az emberek, mi az, amit követniük kell. Pontosan tudják, hogy őket semmilyen szinten nem lehet megfélemlíteni. Amit itt lehet látni – októberhez képest is még többen vannak, akik nyilvánvalóan elkötelezettek abban, hogy a normalitást választó politikai erőt akarják támogatni. És ez egy jó érzés.

 

888.hu: Érzi azt, hogy az emberekben van félelem, hogy esetleg visszajön a régi rendszer képviselete?

FL: Szerintem igen. Nagyon fontos lenne azoknak a szemét fölnyitni, akik ma azt hiszik, hogy egyszerű politikai választás lesz. Nem! Magyarország jövőjéről szavazunk. Mégpedig olyan egyszerű fogalomban, hogy lesz Magyarország vagy nem lesz Magyarország. Ahogy mi azt megszoktuk, ahogy mi azt fontosnak éreznénk. És nagyon fontos lenne, hogy az egyébként a Fideszt nem kedvelő, de magukat magyarnak valló emberek is pontosan érezzék, tudják.

 

888.hu: Biztonsági szempontból van annak jelentősége, hogy a Fidesz győz-e a választásokon vagy pedig a baloldal?

FL: Egyértelműen. Ha az ellenzék nyer, ugyanaz lesz, mint Ukrajnában. Ukrajnában olyan kormány van hatalmon, ahol angolul beszélnek a kormányülésen. Magyarországra is ez a sors vár. És látjuk, hogy ennek iksz idő múlva, nem feltétlen azonnal, mi a következménye.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf bearanyozta Márton Richárd ezüstérmét az Eb-n

Milák Kristóf megvédte Európa-bajnoki címét 200 méter pillangón, mögötte barátja, klub- és edzőtársa, Márton Richárd ért célba a római Eb-n. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka 200 vegyesen akart vigasztalódni, miután nem jutott döntőbe 400-on. Sajnos, nem csupán néhány évvel korábbi időeredményétől maradt le, de a középdöntőben is jobban úszott, nem csoda, hogy csak a 8., míg Sebestyén Dalma 7. lett.

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Soros ügyésze marad, Bostonban tombol a transznemű őrület

Egy vatikáni felmérésben pedig már úgy is nyilatkozhat az ember, hogy non bináris....

A török csendőrök migránsokat tuszkolnak át a görög határon

Nótisz Mitarákisz görög bevándorlásügyi miniszter kedden azzal vádolta meg a török hatóságokat, hogy migránsokat kényszerítenek át az Évrosz határfolyón görög területre.

Kifogyóban a Pride után a majomhimlő elleni vakcina

Nagy-Britanniában Brighton városában a jelentések szerint nem sokkal a városi Pride-felvonulás után felfüggesztették az oltások beadását, mivel a készletek krónikusan fogyóban vannak.

Egy vatikáni felmérésben választhatsz, hogy non-bináris vagy-e

Egy új vatikáni kérdőív egy harmadik lehetőséget is kínál a válaszadóknak nemük megadásakor, nevezetesen: férfi, nő és egyéb.

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli. Akik nem tudják elképzelni, hogy miért nem lázad a magyar, mikor az újságban azt olvassa, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a helyzet. Szerintük az embereknek már régen éhen kellett volna halni például a hatalmas infláció okozta szegénységtől és még mindig élnek. Hogy van ez?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére