Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bayer Zsolt a 888-nak: „Sima civilként sem érdemes teljesen hülyének lenni, polgármesterként, közhivatalt viselve pedig végképp nem”

Fodor-Horváth Zsófia

2020.01.28. 11:15

Niedermüller Péter szerint a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – és a nők is – rémisztő képződmények. Hiába a nettó rasszista, kirekesztő gondolat, a közfelháborodás, egyelőre nincs semmi következmény. A Sajtóklub tüntetést szervez csütörtökre, mi pedig Bayer Zsoltot kérdeztük, hogy mi a véleménye Niedermüller szavairól.

FHZS: Te is rémisztő képződménynek tartod magad?

Bayer Zsolt: Őszintén szólva nem. Viszont, ha Niedermüller magára gondolt, akkor még igaza is lehet.

FHZS: Üzensz valamit Niedermüllernek?

BZS: Majd üzenünk a csütörtöki tüntetésen hosszabban. Egyelőre csak annyit üzenek, hogy értjük mi. Értjük mi a szándékot, az utólagos magyarázkodást is. De az egész dolog summázata mégiscsak az, hogy sima civilként sem érdemes teljesen hülyének lenni, polgármesterként, közhivatalt viselve pedig végképp nem.

FHZS: Mik a várakozásaitok, mi fog történni a tüntetés után?

BZS: Ott közöttük semmi. Majd megerősítve érzik magukat, hogy remekül fogalmazták meg a dolgokat, sőt, most majd ez lesz az ő önigazolásuk, hogy mi tüntettünk ellenük. De ez se számít,

az a lényeg, hogy legalább mi mondjuk el, mutassuk meg, hogy azért vannak határok, amiket nem illik átlépni.

FHZS: Van helye egy ilyen kirekesztő gondolatokat megfogalmazó politikusnak a közéletben?

BZS: Most képzeljük el fordítva, az mindennek jót tesz, ha elképzeljük fordítva a történéseket. Képzeljünk el egy fideszes polgármestert, akinek elhagyja a száját a mondat, hogy például a cigány, heteroszexuális férfiak, azok rettenetes képződmények. Ugye azonnal a lemondását követelnék, és valószínűleg a New York Times vezércikket írna a magyarországi rettenetes állapotokról.

Ha valaki a fehér, heteró, keresztény férfiakról mondja ugyanezt, akkor pedig nincsen semmi probléma, sőt, helyesen cselekedett. Na ezt kell újra és újra jeleznünk, hogy nem vagyunk hajlandók elfogadni.

FHZS: Úgy tűnik pedig, hogy a baloldalon ez az új norma: Bangóné büntetlenül patkányozhat és itt a következő dehumanizálás…

BZS: Szerintem a Huth Gerinek igaza volt, amikor azt mondta a tegnapi Sajtóklubban, hogy persze Brüsszelben, ahol Niedermüller éveket töltött, ott már ez a normalitás. Camus-nek van igaza sajnos, ő már sok-sok évtizeddel ezelőtt leírta, hogy a baj akkor kezdődik, amikor a bűn szólítja fel az erényt önigazolásra. Ez most naponta minden szinten megtörténik. Erről szól Gyöngyöspata, a Niedermüller-féle baromság és erről szól minden.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egy agglegény titkos naplójából

Egy agglegény titkos naplójából

A kultúrrendőr – Pozsonyi (b)irodalma

Összeáll a CDU a szélsőbaloldallal

Összeáll a CDU a szélsőbaloldallal

Aztán 2021-ben ismét választások lesznek Türingiában, miután korábban „nem megfelelő” eredmény született a német tartományban.

Már olaszországi áldozata is van a koronavírusnak

Olaszországban is van már halálos áldozata az új koronavírusnak – jelentette péntek éjjel az ANSA olasz hírügynökség.

Micsoda nap volt: Soros a franciák előtt is lebukott, Gyurcsány vagyonnyilatkozata gyanús, Hadházy politikai végnapjai közelednek

Micsoda nap volt: Soros a franciák előtt is lebukott, Gyurcsány vagyonnyilatkozata gyanús, Hadházy politikai végnapjai közelednek

A mögöttünk hagyott órák során kiderült, hogy már a franciáknak is feltűnt Soros Magyarország elleni aknamunkája, ahogy a választóknak is az, hogy valami nem stimmel Gyurcsány vagyonnyilatkozatával. Továbbá az is valószínűsíthető, hogy Hadházy Ákos politikai végnapjai is egyre közelednek.

A londoni Szent Pál-székesegyházat akarta felrobbantani egy öngyilkosmerénylő-jelölt

A londoni Szent Pál-székesegyházat akarta felrobbantani egy öngyilkosmerénylő-jelölt

Őrizetbe vétele előtt két, magát szintén terrorszimpatizáns házaspárnak kiadó titkosszolgálati tisztnek mondta el részletesen tervét, és tőlük kérte, hogy szerezzenek neki pokolgépet a tervezett merénylethez. Rosszul tette.

Úgy tűnik, mégsem a szibériai metán lesz a végzetünk

Úgy tűnik, mégsem a szibériai metán lesz a végzetünk

Egy new york-i egyetem kutatói vették a fáradtságot, és átvizsgáltak néhány tonnányi antarktiszi gleccsermintát, és a véltnél nagyságrendekkel kevesebb metánt találtak az ősi levegőbuborékokban, mint a modellek alapján találniuk kellett volna.

Orbán Viktor az uniós csúcsról: ambíciózus Európához ambíciózus költségvetés kell, elfogadhatatlan négy nettó befizető ország álláspontja

Orbán Viktor az uniós csúcsról: ambíciózus Európához ambíciózus költségvetés kell, elfogadhatatlan négy nettó befizető ország álláspontja

Ha valóban akarunk csinálni valamit Európában a hatérvédelem, a digitalizáció, az iparpolitika, a mezőgazdaság, a kohézió, az infrastruktúra-fejlesztés területén, akkor nem állhatunk meg 1 százaléknál, hanem vállani kell, hogy 1,3 százalékot kell mindenkinek befizetnie – nyilatkozta a miniszterelnök.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére