Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebooknál mindent megtesznek azért, hogy számûzzék a jobboldali embereket és tartalmakat

Horváth József György

2018.11.09. 10:30

Újabb cenzúraválogatás olvasóink letiltott tartalmaiból. Zuckerberg ávósai szerint már a puli szó is gyûlöletbeszéd, ezerrel cenzúrázzák az USA felé tartó migránskaravánról szóló kritikus híreket és fotókat, továbbá kiderült, hogy már a 777blog sincs biztonságban. Censored a 888-on.
Már a 777blog sincs biztonságban.

Erre Zaymus Eszter, a CitizenGo magyarországi kampányigazgatója hívta fel a figyelmünket.

A Facebook eltávolította a 777 bejegyzését, amelyben Matthew Grech történetét linkelték be: a máltai énekes korábban homoszexuális volt, de megtérését követően változtatott életén, erről pedig az X-Faktor című tehetségkutatóban mesélt. A tanúságtételből hatalmas botrány lett, a Facebook és a YouTube letiltotta a videót, a máltai kormány pedig közleményt adott ki. Az ügyről bővebben ITT olvashattok.

Olvasóink küldték:

"Tisztelt Szerkesztőség!

3 nap tiltást kaptam a következő kép posztolásáért. A képhez csak annyit írtam, hogy »Na, tessék. Soros következő célpontja az USA«. Felháborító, hogy minden kritikai megjegyzést tilt a Face a migránskaravánnal kapcsolatban. Valami nagyon nincs rendben a világgal...

Üdv,

Nándor"

"Tisztelt Szerkesztőség,

Íme egy felháborító Facebook-tiltás a merkeli szólásszabadság jegyében.

Mellékelek egy kis Facebook-demokráciát és liberális szólásszabadságot: 30 nap tiltással.

Üdvözlettel,

Olivér"

(A képen a leírás magyarul: "Megemlékezésül. Mindazon "egyedi esetekről", akik a "menekültek" miatt vesztették el életüket")

Egy érdekes történet:

"Tisztelt Szerkesztőség!

A Facebook már több mint 3 éve, a migránsinvázió nagyüzeme óta rendszeresen 30 napokra kizár! Mivel nem vagyok hajlandó öncenzúrázni magam, ezért egy évben kb. 10x30 napra web 1.0-s a közösségi oldalam! 30 nap letelte után 1-2 nap és ismét tiltanak! Viszont most eléggé lemaradtam a nyári képeim közlésével, így nem politizáltam, tehát már több mint két hete aktív lehettem az oldalon... eddig! Most jött az újabb 30 nap egy hatéves (!!!) kommentemért, mert ugye a mostani két hétben nem írtam semmi kikezdhetőt!

Üdv,

Attila"

Mi a baj a pulikkal?

"Sziasztok!

Egy érdekes letiltás. 2 év után találták alapelvekbe ütközőnek.

Géza"

"Sziasztok!

Ma törölték az oldalam ezért az oldal profilképért és kaptam 30 napos tiltást!

Az oldalt 763-an kedvelték.

Beáta"

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!
A [email protected] címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére