Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook a frusztrált balliberálisok homokozója

Horváth József György

2018.10.10. 17:01

Újabb válogatás olvasóink letiltott tartalmaiból. Zuckerberg ávósai odáig süllyedtek, hogy már verseket is cenzúráztatnak. Van olyan olvasónk, akinél végleg betelt a pohár, ezért készített egy animációt, hogy a cenzúramentes internetért demonstráljon.
Előszóként álljon itt egy kis tanulság a balliberális képmutatásról és kettős mércéről: amikor eget verő FAKE NEWS söpör végig a Facebookon, amit az ötpercpihenő-féle hazugságblogok terjesztenek, érdekes módon nem történik semmi. Sem a Facebook, sem pedig az önjelölt cenzorok nem jelentgetik a hazugságokat Orbán Ráhel szüléséről vagy Orbán Viktor 97 éves nagymamájáról. Sőt, még meg is osztják ezeket a cikkeket. Így jut el a sok ordas hazugság több ezer emberhez a Facebookon. Arról már nem is beszélve, hogy amikor a ballib Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-oldal Orbán Viktort Sztálinként ábrázolja, az rendben van. Azt viszont már egyből jelentik, ha nagypapaként tartja karjaiban unkáját. A helyzet egyre tűrhetetlenebb. Elegünk van abból, hogy leveszik a 888.hu videóit, hogy cenzúrázzák az ártalmatlan posztjainkat. Ezért helyeztük kilátásba, hogy jogi lépéseket teszünk a Facebookkal szemben. Nehéz lesz, de volt már nehezebb is.

"Tisztelt 888.hu!

Sargentini-jelentés elfogadása idején egy posztban megjelent írásra reagálva Sargentini nevét fonetikusan (Szargentini) írtam le, valamint szélsőségesen bevándorláspártinak és fanatikus migránssimogatónak neveztem. A hozzászólásom elküldését követően, kb. 2 perc elteltével törölték a kommentemet és egy figyelmeztetést kaptam, miszerint a Facebook alapelveivel nem összeegyeztethető tartalmat jelentettem meg, és legközelebbi ilyen cselekmény esetén 7 nap letiltást helyeztek kilátásba.

Üdv,

László"

"Üdv!

A mellékelt mémet a Média legnagyobb hazugságai Fb-oldalon találtam és megosztottam a 8000 követővel rendelkező Fb-oldalamon. Pár óra elteltével az önkéntes feminácik jelentették. A Facebook cenzorai el is távolították a megosztást és az eredeti posztot is. Gondolom, a készítője megkapta az éppen aktuális adagját a pihenőből.

George Párhuzamos"

"Sziasztok nyolcasok!

Nekem az alábbi hozzászólásomat cenzúrázta a Face, 7 napot kaptam érte:

Sokszor úgy érzem, ha hvg-t vagy indexet olvasok, hogy fizetett politikai hirdetést olvasok.

Üdv"

"Kéthetes kalandom a Facebookkal.

Környékünkön egy hónapja ugrásszerűen megnőtt a zaj- és levegőszennyezés. Regisztráltam a Facebookra, hogy tájékozódjak, majd létrehoztam egy csoportot. Két hét alatt 170 tagja lett, köztük önkormányzati és országgyűlési képviselők. Az új tagok beléptetésénél a Facebook többször megpróbálta engedélyeztetni velem a számítógép kamerájának használatát. Ezután a következő üzenettel kiléptetett: Nemrég szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodból. Kijelentkeztettünk, hogy óvjuk a Facebook biztonságát számodra és mindenki másnak is. A fiókodba való visszajutás érdekében végigvezetünk néhány lépésen.

Elsőként egy éles, jól kivehető fényképet kért tőlem a visszalépés érdekében. Aztán ez sem volt elég, telefonszámot követelt. Mivel úgy érzem, a telefonszámommal ismerőseim számát, valamint a beszélgetésemhez való hozzáférést is megadtam volna, ezt nem tettem meg. Vissza már nem jutottam a fiókomba, csoportomhoz való hozzáférésem is megszűnt, sőt úgy tűnik, minden általam feltett anyagot töröltek. Persze megpróbáltam még egyszer regisztrálni más e-mail-címmel, de az első hozzászólással együtt visszadobtak, szokatlan tevékenység észlelésével. Ahogy üzenetükből kiderült, rögzítették IP-címemet, a jelszót és nevemet is.

Üdv,

Péter"

"Üdvözletem!

Zeneszerzőként, valamint grafikusként fontosnak tartom a szabad véleménynyilvánítás jogát az interneten. A téma igen aktuális, és a magam művészi eszközeivel szeretnék hozzászólni a témához. Készítettem egy igen rövid animációt a témában, ami rámutat egy cenzúramentes internet és a gondolkodás szabadságának összefüggésére. Amennyiben elnyeri tetszéseteket és/vagy egyetértetek vele, kérlek osszátok meg, és terjesszétek, hogy másokat is inspiráljon, s jelezzük, nem fogadjuk el a senkik által fel nem hatalmazott önjelölt internetcenzorok direktíváit.

Earthspaces"

És végül a mai válogatásunk legdurvább darabja, mikor egy VERSET, egy emberi szellemi alkotást cenzúrázott a Facebook. Na, ezért hívjuk mi gondolatrendőrségnek!

Tisztelt Szerkesztőség!

Engem folyamatosan tiltanak 30 napokra, főleg azt a profilomat, amelyiket adminisztrátorként is használok egy 14 ezer fős csoportban. Volt, hogy azért tiltottak le, mert a vízilabdacsapatunkról feltettem egy képet, amin úszónadrágban vannak. Ezért a fész buzgó őrei azonnal léptek, és mezítelenség miatt letiltottak. Most is 30 napos tiltásom töltöm, van még vissza 12 nap.

Ezek már a verstől is félnek, még jó, hogy nem égetnek könyveket. Azért tiltottak, mert feltettem egy versemet, pedig igaz minden sora!

BÛNHÕDÉS

KIK VAGYTOK TI, GYARMATOSÍTÓ FRANCIÁK,

ÉS ANGOLOK, ÉS TI, A MINDENKIT ELÁRULÓ,

HASZONLESÕ, BOCSKOROS ROMÁNOK?

 

HÁNYADSZOR KOCCINTOTTATOK MÁR

EGY NEMZET ALJAS KIRABLÁSÁRA?

HÁNYSZOR ÜRÍTETTÉTEK POHARATOK

EGY BÜSZKE NÉP HALÁLTUSÁJÁRA?

 

MOST MÉG TÁN, A KELYHETEKBEN

GYÖNGYÖZIK, A NEMES NEDÛ,

DE AZ MÁR NEM LESZ TÖBBÉ ÉDES,

HANEM POKOLIAN KESERÛ.

 

GYÖNYÖRÛ ORSZÁGOTOK, MÁRA MÁR

A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA ERÕTLENÜL .

KOSZOS, PATKÁNYFÉSZEK LETT

BÜSZKE HAZÁTOK, KÍVÜL, BELÜL.

 

HOVA LETTEK A GYÖNYÖRÛ LONDONI PARKOK,

VAJON VAN-E MÉG FRANCIA RIVIÉRA?

LEOMLOTT MÁR AZ UTOLSÓ VÉDERÕD,

ELTÛNTÖK ÖRÖKRE, MINT A HAJNALI KÖD.

 

MOST A TI FEJETEK HULL MAJD LE A PORBA,

A TI NEMZETETEK LESZ SÁRBA TAPOSVA.

GYEPLÕT KAPTOK, HÚZHATJÁTOK A RABIGÁT,

HASON CSÚSZVA NYELHETITEK AZ ÚT PORÁT!

 

NEM LESZ ISTENETEK, KIHEZ IMÁDKOZTOK,

NEM LESZ CSALÁDOTOK, ASSZONYOTOK.

NÕITEKNEK NEM LESZ TÖBBÉ BECSÜLETE,

GYERMEKETEKNEK NEM LESZ ÉLETE.

 

EZ LETT A SORSOTOK, A SOK FÁJDALMAS

KÖNNYÉRT, ÉLETÉRT, MIT TI OKOZTATOK,

ISTEN BÜNTETÉSE EZ, KIT MEG TAGADTATOK.

ÁRTATLAN ÁLDOZATOK ÁTKA FOG MOST RAJTATOK.

 

Sándor Kinga"

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!
A [email protected] címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére