Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook a frusztrált balliberálisok homokozója

Horváth József György

2018.10.10. 17:01

Újabb válogatás olvasóink letiltott tartalmaiból. Zuckerberg ávósai odáig süllyedtek, hogy már verseket is cenzúráztatnak. Van olyan olvasónk, akinél végleg betelt a pohár, ezért készített egy animációt, hogy a cenzúramentes internetért demonstráljon.
Előszóként álljon itt egy kis tanulság a balliberális képmutatásról és kettős mércéről: amikor eget verő FAKE NEWS söpör végig a Facebookon, amit az ötpercpihenő-féle hazugságblogok terjesztenek, érdekes módon nem történik semmi. Sem a Facebook, sem pedig az önjelölt cenzorok nem jelentgetik a hazugságokat Orbán Ráhel szüléséről vagy Orbán Viktor 97 éves nagymamájáról. Sőt, még meg is osztják ezeket a cikkeket. Így jut el a sok ordas hazugság több ezer emberhez a Facebookon. Arról már nem is beszélve, hogy amikor a ballib Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-oldal Orbán Viktort Sztálinként ábrázolja, az rendben van. Azt viszont már egyből jelentik, ha nagypapaként tartja karjaiban unkáját. A helyzet egyre tűrhetetlenebb. Elegünk van abból, hogy leveszik a 888.hu videóit, hogy cenzúrázzák az ártalmatlan posztjainkat. Ezért helyeztük kilátásba, hogy jogi lépéseket teszünk a Facebookkal szemben. Nehéz lesz, de volt már nehezebb is.

"Tisztelt 888.hu!

Sargentini-jelentés elfogadása idején egy posztban megjelent írásra reagálva Sargentini nevét fonetikusan (Szargentini) írtam le, valamint szélsőségesen bevándorláspártinak és fanatikus migránssimogatónak neveztem. A hozzászólásom elküldését követően, kb. 2 perc elteltével törölték a kommentemet és egy figyelmeztetést kaptam, miszerint a Facebook alapelveivel nem összeegyeztethető tartalmat jelentettem meg, és legközelebbi ilyen cselekmény esetén 7 nap letiltást helyeztek kilátásba.

Üdv,

László"

"Üdv!

A mellékelt mémet a Média legnagyobb hazugságai Fb-oldalon találtam és megosztottam a 8000 követővel rendelkező Fb-oldalamon. Pár óra elteltével az önkéntes feminácik jelentették. A Facebook cenzorai el is távolították a megosztást és az eredeti posztot is. Gondolom, a készítője megkapta az éppen aktuális adagját a pihenőből.

George Párhuzamos"

"Sziasztok nyolcasok!

Nekem az alábbi hozzászólásomat cenzúrázta a Face, 7 napot kaptam érte:

Sokszor úgy érzem, ha hvg-t vagy indexet olvasok, hogy fizetett politikai hirdetést olvasok.

Üdv"

"Kéthetes kalandom a Facebookkal.

Környékünkön egy hónapja ugrásszerűen megnőtt a zaj- és levegőszennyezés. Regisztráltam a Facebookra, hogy tájékozódjak, majd létrehoztam egy csoportot. Két hét alatt 170 tagja lett, köztük önkormányzati és országgyűlési képviselők. Az új tagok beléptetésénél a Facebook többször megpróbálta engedélyeztetni velem a számítógép kamerájának használatát. Ezután a következő üzenettel kiléptetett: Nemrég szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodból. Kijelentkeztettünk, hogy óvjuk a Facebook biztonságát számodra és mindenki másnak is. A fiókodba való visszajutás érdekében végigvezetünk néhány lépésen.

Elsőként egy éles, jól kivehető fényképet kért tőlem a visszalépés érdekében. Aztán ez sem volt elég, telefonszámot követelt. Mivel úgy érzem, a telefonszámommal ismerőseim számát, valamint a beszélgetésemhez való hozzáférést is megadtam volna, ezt nem tettem meg. Vissza már nem jutottam a fiókomba, csoportomhoz való hozzáférésem is megszűnt, sőt úgy tűnik, minden általam feltett anyagot töröltek. Persze megpróbáltam még egyszer regisztrálni más e-mail-címmel, de az első hozzászólással együtt visszadobtak, szokatlan tevékenység észlelésével. Ahogy üzenetükből kiderült, rögzítették IP-címemet, a jelszót és nevemet is.

Üdv,

Péter"

"Üdvözletem!

Zeneszerzőként, valamint grafikusként fontosnak tartom a szabad véleménynyilvánítás jogát az interneten. A téma igen aktuális, és a magam művészi eszközeivel szeretnék hozzászólni a témához. Készítettem egy igen rövid animációt a témában, ami rámutat egy cenzúramentes internet és a gondolkodás szabadságának összefüggésére. Amennyiben elnyeri tetszéseteket és/vagy egyetértetek vele, kérlek osszátok meg, és terjesszétek, hogy másokat is inspiráljon, s jelezzük, nem fogadjuk el a senkik által fel nem hatalmazott önjelölt internetcenzorok direktíváit.

Earthspaces"

És végül a mai válogatásunk legdurvább darabja, mikor egy VERSET, egy emberi szellemi alkotást cenzúrázott a Facebook. Na, ezért hívjuk mi gondolatrendőrségnek!

Tisztelt Szerkesztőség!

Engem folyamatosan tiltanak 30 napokra, főleg azt a profilomat, amelyiket adminisztrátorként is használok egy 14 ezer fős csoportban. Volt, hogy azért tiltottak le, mert a vízilabdacsapatunkról feltettem egy képet, amin úszónadrágban vannak. Ezért a fész buzgó őrei azonnal léptek, és mezítelenség miatt letiltottak. Most is 30 napos tiltásom töltöm, van még vissza 12 nap.

Ezek már a verstől is félnek, még jó, hogy nem égetnek könyveket. Azért tiltottak, mert feltettem egy versemet, pedig igaz minden sora!

BÛNHÕDÉS

KIK VAGYTOK TI, GYARMATOSÍTÓ FRANCIÁK,

ÉS ANGOLOK, ÉS TI, A MINDENKIT ELÁRULÓ,

HASZONLESÕ, BOCSKOROS ROMÁNOK?

 

HÁNYADSZOR KOCCINTOTTATOK MÁR

EGY NEMZET ALJAS KIRABLÁSÁRA?

HÁNYSZOR ÜRÍTETTÉTEK POHARATOK

EGY BÜSZKE NÉP HALÁLTUSÁJÁRA?

 

MOST MÉG TÁN, A KELYHETEKBEN

GYÖNGYÖZIK, A NEMES NEDÛ,

DE AZ MÁR NEM LESZ TÖBBÉ ÉDES,

HANEM POKOLIAN KESERÛ.

 

GYÖNYÖRÛ ORSZÁGOTOK, MÁRA MÁR

A HALÁLTUSÁJÁT VÍVJA ERÕTLENÜL .

KOSZOS, PATKÁNYFÉSZEK LETT

BÜSZKE HAZÁTOK, KÍVÜL, BELÜL.

 

HOVA LETTEK A GYÖNYÖRÛ LONDONI PARKOK,

VAJON VAN-E MÉG FRANCIA RIVIÉRA?

LEOMLOTT MÁR AZ UTOLSÓ VÉDERÕD,

ELTÛNTÖK ÖRÖKRE, MINT A HAJNALI KÖD.

 

MOST A TI FEJETEK HULL MAJD LE A PORBA,

A TI NEMZETETEK LESZ SÁRBA TAPOSVA.

GYEPLÕT KAPTOK, HÚZHATJÁTOK A RABIGÁT,

HASON CSÚSZVA NYELHETITEK AZ ÚT PORÁT!

 

NEM LESZ ISTENETEK, KIHEZ IMÁDKOZTOK,

NEM LESZ CSALÁDOTOK, ASSZONYOTOK.

NÕITEKNEK NEM LESZ TÖBBÉ BECSÜLETE,

GYERMEKETEKNEK NEM LESZ ÉLETE.

 

EZ LETT A SORSOTOK, A SOK FÁJDALMAS

KÖNNYÉRT, ÉLETÉRT, MIT TI OKOZTATOK,

ISTEN BÜNTETÉSE EZ, KIT MEG TAGADTATOK.

ÁRTATLAN ÁLDOZATOK ÁTKA FOG MOST RAJTATOK.

 

Sándor Kinga"

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!
A szerkesztoseg@888.hu címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Betegség állhat Merkel remegése mögött?

Betegség állhat Merkel remegése mögött?

A 64 éves német kancellár remegésének lehetséges okai mögött keringési zavarok állhatnak – állítják német orvosok.

Cserbenhagyás miatt is nyomoznak a Hableány ügyében

Cserbenhagyás miatt is nyomoznak a Hableány ügyében

Újabb bűncselekmény, cserbenhagyás és elsősegélynyújtás elmulasztása ­miatt is nyomoz a május 29-én történt hajótragédia ügyében a BRFK-n felállított különleges nyomozócsoport.

Gulyás: Webernek nincs meg a többsége

Gulyás: Webernek nincs meg a többsége

Az EU következő öt évét elsősorban nem stratégiai dokumentumok határozzák majd meg, ezért különös súllyal esik latba, hogy ki lesz az Európai Bizottság elnöke – jelentette ki Gulyás Gergely.

Orbán: Magyarország erős és független

Orbán Viktor miniszterelnök a rendszerváltozás 30. évfordulója alkalmából tartott fogadást művészek, sportolók és hírességek számára.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

Ez várható ma.

Újabb rekord bizonyítja, hogy Trumpot imádják az amerikaiak

Újabb rekord bizonyítja, hogy Trumpot imádják az amerikaiak

Donald Trump kampányszámlájára egyetlen nap alatt csaknem 25 millió dollár érkezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére