Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

VV Éva elmesélte, hogyan zaklatta szexuálisan Havas Henrik

Tóth Dalma

2017.12.05. 10:58

Fiatal lányként a történtek után összetört, nemrég sikerült rendbe szednie magát.

Ahogy mi is megírtuk, Baukó Éva hétfőn Facebook-oldalán bejelentette, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálták a munkahelyén. Később zaklatóját is megnevezte, aki nem volt más, mint az ország tanár ura, Havas Henrik.

A VV-s lány a Borsnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy egy ismerősén keresztül találkozott Havassal, aki felajánlotta neki, hogy legyen a személyi asszisztense.

"Rendszeresen elhívott ebédelni, és már az első alkalmakkor pajzán célzásokat tett. Először próbáltam én is viccel hárítani a közeledését, de na­gyon kellemetlenül éreztem magam. Aztán tök őszintén elmondta, hogy neki mindig voltak ba­rátnői, és na­gyon szívesen támogatna en­gem is anyagilag. Fizetné a sulimat és az albérletemet is, csak legyek a barátnője, és amikor kettesben voltunk az irodájában, azt is elmondta, hogy ő mit és hogyan szeret a szexben" – mesélte Baukó Éva.

Nem gondoltam volna róla, hogy ilyen ember. Szorongva jártam dolgozni, mindig ideges voltam, hogy már megint kezdi, és mindennap próbált nyomulgatni és feszegetni a határokat."

Egy ujjal sem ért hozzám, de verbálisan nap mint nap zaklatott – mondta Éva, akit a tévés öt hét után egyik napról a má­sikra kirúgott. Havas közeledéséről Éva édesanyja, testvére és két legjobb barátnője is hallott, de ők sem tudtak mit kezdeni a helyzettel.

Megígérte, hogy többé nem hozza fel nekem ezt a barátnő dolgot, másnap bementem dolgozni és azt mondta, itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk egymástól. Megmondom őszintén, megkönnyebbültem – folytatta.

A zaklatás után Éva teljesen szétesett, életét nagyjából egy éve sikerült teljesen rendbe szednie.

Ugyanolyan persze sosem leszek, de már próbálok békében lenni saját magammal"

– zárta mondandóját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére