Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több gyilkosság is megoldódhat a VV Fanni-ügy kapcsán

888.hu

2018.12.11. 07:30

Gyilkosságok sora oldódhat meg, ha hitelesnek bizonyul egy tanú, akinek a nyelve a rácsok mögött eredt meg - írja a Blikk.

Korábban a VV Fanni-ügyben felbukkant titokzatos tanú más gyilkosságokról is beszélt a Novozánszki család ügyvédjének – tudta meg a Blikk.

A rejtélyes férfi jelenleg is börtönben van, a rácsok mögül üzent dr. Lichy József védőnek, akitől találkozót kért arra hivatkozva, hogy érdemi információval rendelkezik a ValóVilág egykori szereplőjének halálával kapcsolatban. A beszélgetés során azonban nem csak Fanniról esett szó, a rab több, a hírhedt Hajógyári-szigeten történt megoldatlan ügyről is mesélt.

A férfi állítása szerint Fannit egy olyan bűnbanda tüntette el, amelyik erősen kötődik a Hajógyári-szigethez, ahol – ahogy a férfi fogalmazott – „rájuk bízzák a piszkos munkát”. A rab úgy gondolja, nem csak a fiatal lány eltüntetése szárad a lelkükön. Itt említette meg Haraszti Géza esetét.

Mint ismeretes, 2011. december 3-án a vád szerint a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén mulatott a barátaival Haraszti Géza. Az ittas férfi véletlenül nekiment az egyik ott dolgozó biztonsági őrnek, aki erre a földre taszította őt, majd egy társával lerángatták a ruháit, és kivezették a szórakozóhely elé. Géza bántalmazása itt sem ért véget, ütötték-verték, majd valakik egy több mint hat méter magas palánkon átdobták a férfit, aki a Dunába zuhant. Szemtanúja állítólag nem volt a bűncselekménynek, a két meggyanúsított biztonsági őr pedig végig tagadta a bűnösségét. A fiatalember holttestét másnap a testvére találta meg.

A rendőrség hónapokkal Géza halála után állította elő a két biztonsági őrt: B. Ádámot és Z. Alfrédot felmentették az emberölés vádja alól.

2006. február 11-én tűnt el a Hajógyári-szigetről Strehó Gergő, aki éppen egy szórakozóhelyre ment. Õ a mai napig nem került elő. Idén szeptemberben újra megnyitották ügyének aktáját: jelenleg a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz a szécsényi fiú ügyében.

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére