Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szakít Anglia első homopárja, amiért az egyik férfi beleszeretett a nevelt lányuk új pasijába

Bokor Gábor

2019.11.18. 10:30

Nem bírtam úgy leírni ezt a címet, hogy ne kapjon el a röhögőgörcs.

Ahhoz, hogy ezt a meglehetősen bizarr sztorit átlássuk, gyorsan bemutatom a szereplőket. Van egy fontmilliomos homoszexuális házaspár, Barrie Drewitt-Barlow és férje/felesége, Tony, akik már 32 éve vannak együtt. A brit törvényeknek megfelelően évek óta nevelnek közösen egy gyereket, a most 19 éves Saffront. A történetbe és a család életébe nemrég csatlakozott be egy 19 éves fiatalember, bizonyos Scott Hutchinson, aki a két homoszexuális férfi lányával kezdett randizgatni.

És itt jön a csavar, Barrie beleszeretett lánya udvarlójába, akiben emberére talált, mert a fiú biszexuális volt, és ha már úgy adódott, a könnyebb prédát választva összejött az apjával egykorú Barrie-vel. Ez egyben azt is jelentette, hogy a 2014 óta (mióta szabadon összeházasodhatnak a homoszexuálisok Nagy-Britanniában) házas Barrie és Tony valószínűleg el fog válni.

Balról jobbra: Tony, Barrie, Scott és Saffron | Fotó: The Sun

A The Sun, mely émelyítő részletességgel számolt be a hírről, azt is hozzáteszi, hogy bár a pár most válik, a viszony nem romlott meg köztük, az 55 éves Tony áldását adta az új párra, és továbbra is együtt élnek a tíz hálószobás floridai luxusvillájukban.

Ez szerelem volt első látásra, egyből beleszerettem Scottba, a lányom udvarlójába, és szerencsére ezt ő viszonozta. Mondjuk, furcsa érzés, hogy olyasvalakit szeretek, aki feleannyi idős, mint én. De ha belül azt érzed, hogy ez rendben van, akkor úgy is van

– nyilatkozta a válófélben lévő homoszexuális férfi, majd hozzátette, feltett szándéka, hogy új szeretőjét is elvegye.

A hoppon és partner nélkül maradt lány, Saffron amúgy nem szomorú a történtek miatt, továbbra is egyedülálló. A lány amúgy egy lombikprogram és béranya segítségével jött világra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére