Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Schobert Norbi és Rubint Réka is nemmel szavaz vasárnap

Tóth Dalma

2016.10.01. 16:58

Mindkét fitneszedzõ elmegy szavazni, és érvényesen voksolnak.

Schobert Norbi éppen Bécs felé tartott, amikor megosztotta rajongóival, hogy mit gondol a népszavazásról.

A fitneszedző kifejtette, hogy feleségével elmennek szavazni és érvényesen fognak voksolni, mert szerinte senkinek nincsen joga érvénytelen szavazattal hülyét csinálni a népszavazásból, mivel az pénzbe került.
Norbi szerint a magyarok mindig a széthúzással cseszték el a történelmet és a mostani népszavazás nem a pártokról szól, hanem az országról szól, ezért részt kell venni rajta.

Hozzátette, hogy szerinte aki 8 országgal odább vándorol a hazájától, az már nem menekült, és jó lenne, ha egy európai ország döntő többsége megmondaná, hogy ott nincs szükség az iszlámra. Kitért arra is, hogy a migránsok túlnyomó többsége fiatal férfi és az ő ellátásuk helyett a magyar idős emberekre és szegényekre kellene költeni a pénzt.

Schobert Norbi kifejtette, hogy elismert történelmi alakjaink, mint Géza fejedelem, Szent István, Mátyás király és még sokan mások is megvédenék a hazájukat, kardélre hánynák a betolakodókat. A fitneszedző már azzal is megelégedne, ha a migránsok nem jönnének Magyarországra, sőt Ausztriába és Németországba se.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére