Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Remek videóban mutatja be a Nébih a Balaton legótvarabb "büféjét"

Pörge Béla

2018.08.07. 09:38

Nem tudom, hogy a végeredmény milyen lehetett, de hogy egészséges nem lehetett az, ami ebbõl a konyhából került ki, az egészen biztos.

Azonnali hatállyal felfüggesztette egy balatonboglári büfé tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), miután a szakemberek megállapították, hogy a büfé élelmiszer-előállító, vendéglátóipari tevékenység végzésére alkalmatlan – írja az MTI.

Mit is jelenthet ez?

Hát rosszabbat, mint amire számítottam. A Nébih honlapja eddig is ismert volt már a remek videóiról, ezért gyorsan meg is néztem az MTI-s hír nyomán, hogy milyen csodára bukkantak. Tényleg egy csodára, hihetetlen, hogy eddig működni tudott ez a "büfé."

A Nébih honlapján közzétett jogsértési lista alapján az érintett büfé a Balatonbogláron található Kikötő Falatozó.

Nézzük, hogy mit is jelent, amit láttunk a videóban:

Az ellenőrök súlyos élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő higiéniai hiányosságokat találtak a vendéglátóhelyen. Az egységben több hűtőszekrény használatra alkalmatlan állapotban volt, vastag jégréteg borította, a rozsdás polcokon helyben lefagyasztott termékek sorakoztak. A büfében egyetlen kézmosó sem volt használható, az edények tisztítatlanok, több esetben rozsdásak voltak.

A termékek között találtak olyanokat, amelyeknek 2014-ben és 2016-ban lejárt a minőségmegőrzési idejük, valamint voltak nem nyomon követhető élelmiszerek is, ezért a hivatal összesen 120 kifogásolt tételt vont ki azonnali hatállyal a forgalomból.

Az összegzés szerint a büfé milliós bírságot kaphat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére