Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pánikmódba kapcsolt az NFL

Forisek Ádám

2017.12.29. 19:28

Az ikonikus amerikai sport népszerûsége szinte sosem látott mélységekbe zuhant 2017-ben. Most megpróbálja a sportág menteni a menthetõt.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, az amerikai foci harmadik hónapja csak negatív értékeléseket kap. Az NFL 15. hetében 9 százalékkal esett a televíziós nézettség a tavalyihoz képest. 2016 óta mintegy másfél millió nézőt vesztett az amerikai foci.

Az NFL alatti identitáspolitika által motivált tiltakozások nagyban hozzájárultak a népszerűtlenség növekedéséhez, amit aztán nem enyhített az, hogy a sportág vehemensen elítélte Donald Trump rosszalló megjegyzését, aki a himnusz alatti térdepelést kifogásolta.

A The Washington Times értesülése szerint az NFL ezért próbál mindent megtenni, hogy visszaemelje a nézettségi mutatókat, ennek érdekében például olyan közösségi oldalakon próbálnak terjeszkedni, mint a Snapchat.

Ugyanakkor egyesek szerint talán pont vissza kellene húzódnia az NFL-nek, hiszen a hét négy napján közvetít tévét a focit, s láthatóan jóból is megárt a sok: korábban ugyanis csak hétvégente volt közvetítés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére