Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Órákkal azelõtt kelt fel a kómából, hogy lekapcsolták volna a gépekrõl

Bokor Gábor

2018.05.08. 21:37

Az orvosok érvei miatt a szülõk is lemondtak arról, hogy Trenton McKinley valaha felébred, a szerveit ezért felajánlották másoknak, azonban csoda történt, hiszen kevesebb mint egy nappal azelõtt, hogy lekapcsolták volna az õt életben tartó gépekrõl, felébredt.

Nem sokkal azután, hogy a szülei aláírták azokat a dokumentumokat, amelyekkel a 13 éves Trenton McKinley szerveit felajánlják, a fiú csodával határos módon magához tért. Sem az orvosok, sem a szülők nem hittek benne, hogy valaha tudatánál lesz a kisfiú.

Az alabamai gyermek azután esett kómába, hogy felborult az autó, melynek az utánfutóján utazott. Súlyos fejsérülést szenvedett, a Bors szerint kétszer is meg kellett műteni, azonban olyan súlyos volt az állapota, hogy a műtőasztalon négyszer a klinikai halál állapotába került. A BBC szerint a kisfiú negyed órán át bizonyítottan halott volt, de az orvosoknak sikerült őt visszahozniuk az életbe.

Az orvosok azt mondták a hozzátartozóknak, nincs esély arra, hogy Trenton állapota valaha javulni fog, haláláig vegetatív állapotban lesz. A szülőket végül rábeszélték, hogy kapcsolják le a kisfiút a gépekről, szerveit pedig adományozzák el.

Alig egy nappal azelőtt, hogy lekapcsolták volna a gépekről, és ezzel a biztos halálba kergették volna a gyermeket, Trenton magához tért.

A lekapcsolás előtt még egy agyi hullámokat mutató tesztet végeztek az orvosok, akik nem hittek a szemüknek, hiszen a gyermek agyműködése beindult. Trenton anyja, Jennifer szerint ezután egyből törölték a lekapcsolás időpontját. A gyerek hosszú rehabilitáció előtt áll.

A betonra zuhantam, az utánfutó pedig a fejemre zuhant, utána nem emlékszem semmire"

– mondta az eset után Trenton, akinek eltört a koponyája, emiatt pedig még vár rá egy helyreállító műtét.

A kisfiút sokszor még rohamok gyötrik és fáj a feje, de az anya szerint csoda történt, hiszen a fia már beszélget, járni is tud, sőt olvas és matek példákat old meg.

Trenton az orvosainak beszámolt arról is, hogy van egy olyan emléke, hogy a mennyországban járt, míg kómában volt.

Egy nagy mezőn sétáltam keresztül. Erre nem lehet orvosi magyarázat, ez Isten műve"

– mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére