Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerõszakolt és teherbe ejtett egy brit tinédzsert egy pakisztáni, mégis apaként tekintenek rá

Sümeghi Lóránt

2018.11.27. 21:07

Döbbenetes hír látott napvilágot Nagy-Britanniában, ahol egy éppen a börtönbüntetését töltõ pakisztáni férfit a szociális munkások ismét össze akarnak kötni azzal a lánnyal, akit tinédzserkorában megerõszakolt és teherbe ejtett.

Épp ésszel megmagyarázhatatlan, hogy néhány szociális munkás hivatalos eljárás keretében azt kezdeményezte, hogy egy erőszaktevéséért elítélt pakisztáni férfit hivatalosan kössenek össze annak teherbe ejtett áldozatával azért, hogy "apaként" részt vehessen a felcseperedő gyermek életében. Az anya, aki az incidens bekövetkeztekor alig múlt el 15 éves, teljes mértékben felháborítónak nevezte a tudtán kívül foganatosított eljárást:

A helyi tanács által kijelölt szociális munkások tudták, min mentem keresztül. Tudták azt is, hogy a rács mögött lévő férfi veszélyt jelent a gyerekemre. Nemcsak dühítő, hanem nagyon ijesztő ez az egész."

A bizarr kezdeményezés akkor derült ki, amikor az amúgy hátrányos helyzetű gyermek kapcsán jogi úton kellett rendezni, hogy ki tudja vállalni az állandó gondozói szerepet. A brit törvények szerint ilyenkor bárki szóba kerülhet, akinek úgynevezett szülői felügyeleti joga van. Csakhogy az erőszaktevő pakisztáni neve fel sem került a gyermek anyakönyvi kivonatára, ezért értetlenül áll az áldozat a hatóságok előtt, hogyan is vehették fel vele a tudtán kívül a kapcsolatot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére