Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Levélben mosdatja magát a tanárát megkéselő győri diák

Bokor Gábor

2020.01.21. 18:45

Nem érti, miért borult el az agya.

Levelet írt az osztálytársainak és az osztályfőnökének is az a 17 éves győri diák, aki tavaly egy késsel többször megszúrta a fizikatanárát – írja a Blikk, mely megszerezte a levelet.

A bulvárlap szerint a fiú írásában mindenkitől bocsánatot kér, állítása szerint senkit nem akart bántani, ő sem érti, miért borult el az agya, miután a tanárnő hármas osztályzatot adott neki. A diák jelenleg őrizetben van, a levelet az ügyészségnek küldte és reméli, mindenki elolvassa majd azt. Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, a diák tavaly év végén azután szúrta meg bicskával az 51 éves osztályfőnökét, hogy az hármast adott neki a fizikaórán.

Beleült a tanári székbe, és azt mondta, minket nem akar bántani, a véres kést pedig odaadta az egyik osztálytársunknak

– mesélte korábban az egyik osztálytárs.

A tanár olyan súlyosan megsebesült, hogy műteni kellett. A fiú a nyomozási bíró előtt elismerte a tettét, bár állítása szerint a bűncselekmény elkövetésére nem emlékszik. Abban az esetben, ha a szakértő szerint H. András a bűncselekmény elkövetésekor nem volt beszámítható állapotban, a büntetését nagy valószínűséggel nem a rácsok mögött, hanem az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tölti majd le.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére