Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lehallgatták a prostibotrányba keveredett szépséget

Nagy Gábor

2016.07.26. 09:18

Lehallgatták Dézsányi Biankát, a prostibotrányba keveredett szépséget.

A Magyarország Szépe közönségdíjasa a rendőrségnek bevallotta, hogy egyszer valóban kedvére tett egy férfinak pénzért. A szexmunkára úgy közvetítették ki, hogy partnerét egy egy budapesti luxusszállodában kellett kiszolgálnia – ráadásul akkor még nem is töltötte be a 18. életévét.

A botrány rögtön a verseny után robbant ki, amikor a Bors megírta, hogy Dézsányi Bianka eladta a testét. Közben az a gyanú is felmerült, hogy "futtatója" a szépségversenyek szervezésével híressé vált Répás Lajos volt.

A Blikk birtokába került információk szerint a lányt egy dúsgazdag török kuncsaft rendelte meg még 2011-ben, az üzletet pedig R. Lajos szervezte meg. Amiről azonban sem R. Lajos, sem pedig Bianka nem tudott: a rendőrség titkosszolgálati eszközökkel megfigyelte őket, és rögzítették azt a beszélgetést, amiben a szexguru megpróbálta rábírni a törökországi munkára a leányzót.

A különdíjat felajánló szponzor eddig még nem döntött, hogy visszavonja-e felajánlását; a verseny zsűrije és a vezetőség azonban afelé hajlik, hogy a közönségdíjat a verseny második helyezettje kapja meg – nyilatkozta a lapnak Sarka Kata.

(Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére