Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kutyaként éli életét ez a férfi

Nagy Gábor

2019.04.09. 20:28

Kutyául érezte magát emberként, így kutyaként tengeti a hétköznapjait.

Kaz James állítása szerint sosem érezte magát férfinak. Sem nőnek. Sem genderfluidnak.

Mert ő igazából egy kutya.

A 37 éves brit állampolgár a gyerekkora óta azt érzi, hogy benne egy kutya veszett el. Sokáig titkolta, hogy kicsoda is ő valójában, valódi énjét csak tinédzserként merte felvállalni.

Mint az a brit sajtóból kiderül: Kaz James metamorfózisát egy internetes, állatos szerepjáték segítette. Ám nyitott, haladó barátai sem tartották azt furcsának, hogy ismerősük az évek folyamán egy magabiztos kutyává „változott át”. Még akkor sem, mikor a kutyává lett férfi megnyalta, megharapta, s persze a legtöbbször megugatta őket.

Kaz James csak munkaidőn kívül él kutyaként. Amikor dolgozik, nem hord testre szabott gumiruhákat; nincs a fején kutyamaszk, a nyakán póráz, a fenekén kutyafarok. Munka után azonban rögtön hazasiet, ahol már várja a gazdija, aki ki szokta őt vinni az utcára sétálni. A kutyává vált férfi állítása szerint szeret pihenni és enni a kutyatáljából. Asztalhoz nem szokott ülni, igaz, evőeszközöket használ. S bár ugyanazt szokta enni, mint gazdája, a kutyakekszet sem veti meg. Sőt, igencsak kedveli.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére