Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ettõl sem lesznek népszerûbbek a biztosítók: elmeorvosi vizsgálatra küldik a veronai tragédia gyászolóit

Bokor Gábor

2018.02.23. 10:43

A buszbalesetben elhunyt diákok hozzátartozói elmondták, hogy nem hagyják õket békében gyászolni. A biztosítótársaság most éppen elmeorvosi vizsgálatnak vetné alá az érintett családtagokat.

Mire költené, ha egy nagyobb összegű kártérítést ítélnének meg önnek?” 

– ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kaptak azok a szülők, akiknek kártérítést ítéltek meg azután, hogy a gyermekük életét vesztette a veronai tragédiában.

A rokonok elfogadhatatlannak tartják, hogy elmeorvosi vizsgálatra küldik őket, és hogy ott ilyen megalázó kérdéseket kapnak.

Ez bőven túllépi a jó ízlés határát"

– fogalmazott egyikük.

A biztosító azért, hogy kiutalja a megítélt kártérítést, korábban pszichológiai szakvéleményt kért. Ezt a gyászolók az ügyvédjük által kiválasztott szakértővel csináltatták meg, majd csatolták a kártérítési igényükhöz annak benyújtásakor – írja a  Blikk.

A biztosítónak azonban ez nem felelt meg, emiatt elmeorvosi szakértőt rendelt ki. Természetesen próbálunk együttműködni, de az mindenkit felháborít, hogy sem a gyászunkra, de még a nehéz időszakot élő gyerekekre sincsenek tekintettel"

– mondta az egyik felháborodott hozzátartozó.

A szülők nem tudják, miért vegzálja őket a biztosító, hiszen azt remélték, majd empatikusan kezelik őket és az ügyüket, ezt azonban egyelőre nem látják és azt sem tudják, mikor juthatnak hozzá a kártérítésükhöz.

Az olaszországi Verona közelében 2017. január 20-án éjjel szenvedett balesetet a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóinak busza. A szerencsétlenségben tizenheten meghaltak, huszonhatan megsérültek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére