Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eredetiséget véletlenül se keress az ATV új bulvármûsorában

Horváth József György

2016.09.26. 14:39

Nem is olyan régen egy egész érdekes mûsor futott a TV2-n Összezárva Friderikusszal címmel. No ezt koppintotta most le az ATV a pénteken indult Csisztu 24-gyel.

Jó, jó, persze nem minden ugyanaz: itt nem egy lakásban (stúdióban), hanem egy wellness szállodában tölt el egy teljes napot a műsorvezető a vendégekkel, aki természetesen nem Friderikusz Sándor, hanem (amint az a frappáns címből is kiderül) Csisztu Zsuzsa. Körülbelül ennyi különbséget tudunk összeszámolni, a többi egész egyszerűen Friderikusz műsorának lekoppintása.

Az első adás vendégeinél ráadásul jobban lerágott csontot elképzelni sem lehet. Berki Krisztiánról és Molnár Anikóról még az is túl sok információ birtokában van, akit egyébként nem érdekel a bulvár.

Slusszpoén, hogy Berki járt anno Friderikusznál is, ezért tőle még ebben a műfajban sem várhatunk újdonságot.

Ettől függetlenül természetesen hozta a formáját: be nem állt a szája, az egykor szebb napokat látott Molnár Anikó nem is igen tudott szóhoz jutni mellette. Ezért aztán hiába a két vendég, ez az adás egyértelműen Berkiről szólt, szegény hajdani Nagy Õ itt maximum a gyertyát tarthatta.

Ez persze változhat, ha más vendégek lesznek, kérdés, hogy ki marad a következő adásra. Mi biztosan nem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére