Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre nagyobb bajba kerülhet Kevin Spacey

Horváth József György

2017.11.16. 21:18

Ezúttal húszan vallottak a színész ellen. Az Old Vic londoni színház alkalmazottjai álltak elõ a vádakkal.

Egy, a színészt érintő belső vizsgálat során kiderült, hogy Kevin Spacey-t egyfajta személyi kultusz övezte a londoni színházban, és ezért senki sem merte szóvá tenni zaklatásait. Spacey több mint 10 évig volt az Old Vic művészeti igazgatója.

A londoni színház belső vizsgálata során húszan vallották azt, hogy a színész nem „viselkedett helyesen". Az esetek többsége 2009 előtt történt. A kollégák eddig azért nem hozták nyilvánosságra a zaklatásos ügyeket, mert – állításuk szerint – Kevin Spacey-t személyi kultusz övezte, és tartottak is a színésztől.

A színház vezetése mindenkitől bocsánatot kért, mert – ahogy írták – nem sikerült támogató légkört kialakítaniuk az intézményben, hiszen ha megfelelő lett volna a közeg, a színház légköre, bizonyára el merték volna mondani az áldozatok, mit tett velük Spacey.

A színház vezetősége ígéretet tett arra, hogy még egyszer nem fordul elő ilyen.

A belső vizsgálatra Roberto Cavazos mexikói színész nyilvános vádja után került sor, aki szerint Spacey művészeti igazgatóként fiatal férfiakra vadászott a színházban. Cavazos egyben azt is állította, hogy Spacey visszaélései közismertek voltak, de a színház inkább szemet hunyt fölöttük.

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére