Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy ingatlanost végeztek ki tegnap a Pólus Center mellett

Bokor Gábor

2018.09.21. 15:40

V. Lászlót a Pólus Center melletti Szilas-patak közelében végezték ki tegnap hajnalban.

Feltételezések szerint hajnali találkozóra csalhatta el gyilkosa V. Lászlót, aki a Pólus Center melletti Szilas-patak bozótos részénél parkolta le Mercedesét.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a vállalkozó gyilkosát, akiről a Bors szerint a rendőrség már tudja is, hogy kicsoda. A 49 éves áldozatra csütörtök reggel bukkant rá egy kutyasétáltató a Szilas-patak mellett. A bűntény helyszíne alig néhány száz méterre található a Pólus Center parkolójától. 

A beszámolók szerint a környéket tegnap ellepték a helyszínelő rendőrök, V. László Mercedesét és a kocsi közelében heverő holttestet is elparavánozták a kíváncsi tekintetek elől. A lap úgy tudja, hogy a vállalkozó autójában is vérnyomokat rögzítettek. Ez minden jel szerint arra utal, hogy V. Lászlót már a kocsiban megtámadták.

Az áldozatot több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte.

A lap szerint V. László ingatlanközvetítéssel foglalkozott, egy zuglói irodája volt bejegyezve, azonban a telephelynek bejegyzett címen csak egy elhanyagolt épület volt.

A rendőrség eddig csak annyit közölt az üggyel kapcsolatban, hogy hol történt a bűncselekmény, valamint rögzítették: emberölés ügyében indítottak nyomozást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére