Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Katalinék több tízmillió forint elköltése mellett mondták ki a boldogító igent

888.hu

2021.11.03. 10:40

Momentumos belső körökből szivárogtak ki képek Cseh Katalin és Berg Dániel esküvőjéről. A pár mindent beleadott, hogy megmutassa, mi az a luxus, de közel ötmilliárdból ez meg sem kottyan.

 

Exkluzív környezet, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek – ez az első, ami feltűnik annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit. A luxus szó talán nem is fejezi ki pontosan azt a rongyrázást, amivel az ifjú politikusok megmutatták a világnak: a pénz nem számít – írja a Bennfentes.

Az alsó hangon is több tízmillió forintból megrendezett esküvőt a Haris Parkban tartották, ahol már csak a bálterem bérlése is horribilis összegbe kerülhetett.

Ahogy a képeken is jól látszik, az impozáns helyszínt nagy műgonddal összeválogatott dekoráció színesítette, amelyet a milliárdosok, pezsgő és kokain világát bemutató nagy Gatsby tematikája ihletett – írja a Bennfentes.

 

Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. Ha eddig nem hallott a luxusruhamárkáról, ne csüggedjen, azért lehet, mert Magyarországon nincs üzletük, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban bárki belebújhat Cseh Katalin bőrébe, ha csak egy próba erejéig is – olvasható a Bennfentes cikkében. Ugyanígy cipő terén sem volt szempont a pénz, természetesen ez a ruhadarab is egyenesen Amerikából érkezhetett.

A nagy Gatsby világát idéző tematika a vendégek dresscode-jában is visszaköszönt. A hölgyek több száz ezres csillogó ruhakölteményekben, a férfiak nagy része pedig az olasz ruhaszalonok remekbe szabott luxusöltönyeiben jelent meg az eseményen.

Az arany szín sehonnan nem hiányozhatott, így az ételekről sem. Így bizonyították a résztvevőknek, hogy ők igazán tudják, hogyan kell rázni a rongyot.

A Momentum EP-képviselője pedig még a romantikus musicalek klisés pillanatait is eljátszhatta.

Persze az, aki közel ötmilliárdos támogatást nyer egy már létező technika fejlesztésére, megengedhet ilyet magának.

 

(A képek forrása: Bennfentes)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére