Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Korn gitárosa kiakadt az öngyilkos Chester Benningtonra

Tóth Dalma

2017.07.21. 15:15

A gitáros a Facebook-oldalán fakadt ki.

Brian "Head" Welch Facebook-oldalára írt bejegyzésében reagált a Linkin Park énekesének öngyilkosságára. A Korn gitárosa kiemelte, hogy nagyon kedvelte Chestert, de szerinte az öngyilkosság gyáva megoldás.

Õszintén, Chester egy régi barát, akivel rengeteget lógtam együtt, vannak barátaim, akik nagyon közel álltak hozzá, és ami történt, az rettenetesen dühít! Hogy képesek ezek a fickók egy ilyen üzenetet küldeni a gyermekeiknek és a rajongóiknak?! Elegem van ebből az öngyilkosságszarságból!"

Hozzátette, hogy ő is küzdött depresszióval és mentális betegséggel, ezért tudja mennyire nehéz így élni és próbál megértő lenni, de ami sok az sok. Felháborítónak tartja, hogy Chester nem gondolt arra, hogy öngyilkosságával magára hagyja a gyermekeit, rajongóit. Szerinte a Linkin Park énekese azzal, hogy saját kezével vetett véget az életének a gyáva utat választotta.

Csütörtökön elhunyt Chester Bennington, a Linkin Park énekese. Milliók gyászolják szerte a világon, beleértve az egész zeneipart. A frontember 41 éves volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére