Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Wilders személyesen Londonban fog tiltakozni Tommy Robinson bebörtönzése ellen

2018. június 5. 18:00

Geert Wilders az iszlámellenes holland politikus ismét megszólalt a Nagy-Britanniában a politikai korrektség nevében bebörtönzött Tommy Robinson szabadon bocsátását követelve. A holland politikus szerint Nagy-Britannia szégyene, hogy az iszlám védelme érdekében lábbal tiporják a szólás- és véleményszabadságot a brit hatóságok Robinson ügyében.

A holland jobboldali politikus szerint Tommy Robinson sajtó- és véleményszabadságot lábbal tipró bebörtönzése foltot ejt az Egyesült Királyság jó hírnevén.

Geert Wilders – aki az iszlám kérlelhetetlen és szókimondó kritikusának tartja magát – felháborítónak tartja, hogy Robinsont, az önkéntes brit jobboldali aktivistát gyorsított eljárásban azért ítélte 13 hónap börtönbüntetésre a brit bíróság, mert a bírósági tiltás ellenére be mert számolni egy sok brit tizenéves fiatal nőt megerőszakoló iszlám bűnbanda tárgyalásáról. 

Fotó: Kozma Zsuzsi

A holland politikus szerint döbbenetes és elfogadhatatlan, hogy az iszlámtól való félelem miatt Tommy Robinsont azonnali hatállyal letartóztatták, bíróság elé állították, és öt órán belül elítélték. Az egyetlen bűne az volt, hogy be akart számolni egy olyan bűncselekmény tárgyalásáról, amelyet iszlám vallású személyek követtek el. Ráadásul úgy, hogy a Robinsont elítélő bíró megtiltotta a brit médiumok számára, hogy bármilyen formában beszámoljanak a brit iszlámellenes aktivista bebörtönzésének ügyéről.

Ilyen intézkedések Észak-Koreában és Szaúd-Arábiában szoktak megtörténni. Szomorú látni, hogy az a Nagy-Britannia, amely eredetileg a nyugati demokrácia és a jogállamiság bölcsője volt, mostanra ebbe a zsarnoki állapotba süllyedt"

– mondja Geert Wilders, aki szerint egyébként Tommy Robinson egy olyan egyszerű, a munkásosztályba tartozó brit, aki a bírósági ítélet után többé már nem mondhatja el, hogy úgy érzi: az iszlám elnyomja az őshonos brit lakosságot.

A holland politikus úgy véli: Robinson egy hős, aki sokak soha el nem mondott véleményének adott hangot, akinek a büntetése valójában arról szól, hogy a brit aktivista megpróbálta megtörni azt a tabut, ami a multikulturalizmust támogató brit politikai elit védelmeként övezi az iszlámot az Egyesült Királyságban. 

Geert Wilders azzal zárja a nyilatkozatát, hogy a június 11-ével kezdődő héten brit jobboldali politikusok meghívására Nagy-Britanniába utazik majd, hogy személyesen is tüntethessen Londonban Tommy Robinson szabadon bocsátásának elérése érdekében. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére