Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
szelektív
 
 
 
 

Visszautasították Scarlett Johanssont

2017. február 17. 10:26

Nem is akárhogy.

Bár a színésznő Hollywood egyik legkeresettebb és legfelkapottabb sztárja, van, akinek mégsem kell Scarlett Johansson. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű: mert drága. Mégpedig nagyon.

Jason Blum amerikai producer arról híres, hogy sajátos üzleti modellt épített ki, mellyel Hollywoodban egyedülállóan sokat tud spórolni a film költségein. A producer nem készít 5 millió dollárnál többe kerülő filmeket. Az olcsóság inkább a minőség rovására megy, de a siker a producer filmjeinél általában garantált. Az ő nevéhez fűződik a Parajelenségek összes része Az ítélet éjszakája-franchise, illetve a nemrég bemutatott és óriási sikert arató Széttörve.

Blum nemrég egy konferencián felidézte, hogy egy befektető meg akarta finanszírozni Az ajándék című filmjét, azzal a feltétellel, ha Johansson kapja a főszerepet. A producer határozottan nemet mondott.

Van egy olyan fura hagyomány Hollywoodban, hogy ha valaki csinál egy sikeres filmet, hozzávágnak egy csomó pénzt, hogy rakjon össze egy még sikeresebbet. Ez afféle fennhéjázó mentalitás, hogy a menők sok pénzt költenek, aki béna, az meg nem”

– mondta a producer.

Blum ragaszkodott az 5 milliós plafonhoz, miközben csak Johansson gázsija 8 millió dollár lett volna.

A színésznő tiszteletdíja valószínűleg még magasabb lesz új filmje, a Páncélba zárt szellem bemutatása után, amelynek nemrég került ki a második előzetese.

A Variety szerint a japán cyberpunk manga filmadaptáció előzetese minden eddiginél nagyobb netes vitát generált Amerikában, amivel vezeti a toplistát, vagyis óriási az érdeklődés.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március 30.)

OLVASTAD MÁR?

szelektív
 
 
 
 
Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

amerika, london, párizs

Frans Timmermans nem adja alább egy jó kis jogállami sivalkodásnál. A holland szociáldemokrata politikus meg is mutatta, hogyan kell ezt csinálni egy jó kis német lapinterjúban.

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

amerika, london, párizs

Az erőszakoló migráns most azért könyörög, hogy a svéd kormány ne toloncolja vissza Irakba.

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

amerika, london, párizs

Az idő haladtával egyre többet tudni a londoni merénylőről. Abu Izzadeen jamaicai származású brit iszlamista hitszónokot 2015. novemberében Lőkösházán is elfogták.

Az ISIS radikális hitszónoka volt a londoni terrorista

A brit Channel 4 úgy tudja, hogy a szerdai merénylő a terrorszervezet brit toborzója és radikális térítője, Abu Izzadeen volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Terror Londonban; A francia muszlim fiatalok elfogadják a terrorizmust; Brüsszelben tárgyalják a vérlázító Benes-dekrétumok ügyét. A nap legfontosabb hírei, szerintünk.

Szijjártó adna egy pofont a terrorizmusnak

A külgazdasági és külügyminiszter a szerdán Washingtonban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencián felajánlotta a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását Irakban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére