Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Visszautasították Scarlett Johanssont

2017. február 17. 10:26

Nem is akárhogy.

Bár a színésznő Hollywood egyik legkeresettebb és legfelkapottabb sztárja, van, akinek mégsem kell Scarlett Johansson. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű: mert drága. Mégpedig nagyon.

Jason Blum amerikai producer arról híres, hogy sajátos üzleti modellt épített ki, mellyel Hollywoodban egyedülállóan sokat tud spórolni a film költségein. A producer nem készít 5 millió dollárnál többe kerülő filmeket. Az olcsóság inkább a minőség rovására megy, de a siker a producer filmjeinél általában garantált. Az ő nevéhez fűződik a Parajelenségek összes része Az ítélet éjszakája-franchise, illetve a nemrég bemutatott és óriási sikert arató Széttörve.

Blum nemrég egy konferencián felidézte, hogy egy befektető meg akarta finanszírozni Az ajándék című filmjét, azzal a feltétellel, ha Johansson kapja a főszerepet. A producer határozottan nemet mondott.

Van egy olyan fura hagyomány Hollywoodban, hogy ha valaki csinál egy sikeres filmet, hozzávágnak egy csomó pénzt, hogy rakjon össze egy még sikeresebbet. Ez afféle fennhéjázó mentalitás, hogy a menők sok pénzt költenek, aki béna, az meg nem”

– mondta a producer.

Blum ragaszkodott az 5 milliós plafonhoz, miközben csak Johansson gázsija 8 millió dollár lett volna.

A színésznő tiszteletdíja valószínűleg még magasabb lesz új filmje, a Páncélba zárt szellem bemutatása után, amelynek nemrég került ki a második előzetese.

A Variety szerint a japán cyberpunk manga filmadaptáció előzetese minden eddiginél nagyobb netes vitát generált Amerikában, amivel vezeti a toplistát, vagyis óriási az érdeklődés.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március 30.)

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Orbán: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

Orbán: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

közeleg a tél

Nincs egyetértés az uniós tagországok között a migránsok elosztását illetően, mivel a nyugatiak úgy akarnak megszabadulni az oktalanul beengedett migránsoktól, hogy szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat és nem engedték be őket a saját országunkba, mint például Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az európai uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozójára érkezve, magyar újságíróknak nyilatkozva.

Terroristákat fogtak Brüsszelben

Négy embert őrizetbe vettek a belga hatóságok a két nappal ezelőtti brüsszeli merényletkísérlettel kapcsolatban.

A nap karikatúrája a 888-on

A nap karikatúrája a 888-on

8)8)8

Holnap előjönnek Lajos emberei

A Herzog-örökösök a magyar múzeumokat perelhetik a dollármilliókat érő gyűjteményért

A Herzog-örökösök a magyar múzeumokat perelhetik a dollármilliókat érő gyűjteményért

közeleg a tél

A Bloomberg közlése szerint megszületett az amerikai fellebbviteli bírósági ítélete, amely szerint a magyar állam a továbbiakban nem szerepelhet alperesként a Herzog-örökség ügyében. Az amerikai jogértelmezés szerint erre az ügyre nem vonatkozik a joghatósági mentesség az USA bíróságain, így a Herzog-örökösök ezután közvetlenül a gyűjteményt őrző magyarországi múzeumok ellen indíthatnak peres eljárásokat.

Nem tökölnek többet a hollandok a migránsokkal

Októbertől fel kell esküdniük a holland értékekre azoknak a migránsoknak, akik integrációs kurzusokon vesznek részt, illetve állampolgárságot kérelmeznek.

Az Europol kimutatása szerint 2016-ban több volt a baloldali terrorcselekmény, mint a jobboldali

Az Europol kimutatása szerint 2016-ban több volt a baloldali terrorcselekmény, mint a jobboldali

amerika, london, párizs

2016-ban mindössze egyetlenegy jobboldali terrortámadás történt. Baloldalon: huszonhét. Nahát-nahát, a baloldaliak mégsem annyira békés polgári elégedetlenkedők, mint ahogy állítják magukról?

Pert nyert egy magyar a román csendőrök ellen

Egy kicsit jobb lehet ma minden erdélyi magyarnak a hír hallatán, van még remény!

Vitás kérdés: szülés után 24 órával hazaküldhetik az anyákat a babákkal

Vitás kérdés: szülés után 24 órával hazaküldhetik az anyákat a babákkal

közeleg a tél

Akár már a szülést követően 24 órával elbocsáthatják a kórházból az anyát az újszülött babával egy friss rendeletmódosítás tervezete szerint - tudta meg a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére