Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Vágó István elmondta saját köteles beszédét

2017. június 7. 18:28

Hétfőn Farkasházy Tivadar és Vágó István referált Mészáros Antóniának, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az ellenzéki összefogás állapotáról. Vágó István lerántotta a leplet a gyurcsányista baloldalról.

Farkasházy annak kapcsán került a műsorba, hogy idén elmarad a szárszói találkozó, mert a műsorvezető megfogalmazása szerint "túl megosztott az ellenzék". Ez a megosztottság a két vendég között is viszonylag hamar kiütközött és megindult a vélemények ütköztetése.

Vágó István és Farkasházy Tivadar. Forrás: atv.hu.

A beszélgetés a felelősség felvetésével kezdődött, azaz azzal, hogy a pártoknak milyen felelősségük van a kialakult szituációban.

Itt már senkinek nincs igaza"

– panaszkodott Farkasházy, aki azért diplomatikus akart lenni, és azt mondta, hogy a felelősség kizárólag a választókat terheli.

Vágó erre felvetette, hogy "a DK-t folyamatosan támadás éri"...Majd Farkasházy belefojtotta a szót egy panaszos nyögéssel.

Vágó erre haragosan nézett:

Hogy értsem ezt?"

És innen elkezdődött a két öreg kommunista civódása, amelyet nem részleteznék, mivel teljesen érdektelen. Ha valaki nagyon kíváncsi rá, akkor itt megnézheti.

A videó 11. percétől kerül szóba az a bizonyos nemzeti kártya. Farkasházy szerint ez Orbán Viktor nyerő lapja. Vágó István egyetértett vele, ám kiegészítette a gondolatot:

A nemzeti kártyával – igaza van a Teddynek – nagyon könnyű nyerni. És aki erre játszik... én nem nemzetit mondok, hanem gyűlölet-kártyát mondok. Tehát amikor rámutatsz arra a népre, népcsoportra, vagy típusra, vagy osztályra, vagy rétegre, amelyikről bebizonyítod vagy elmagyarázod, hogy azért élsz te ilyen rosszul, mert ezek csúnya emberek, lopnak, ellopják, elfoglalják a helyet, stb. Aki erre rájátszik, az nyerhet. Az könnyebben nyerhet"

– összegezte Vágó István, a gyurcsányista DK politikusa, hogy mit gondol a kérdésről.

Ez a rövid monológ tökéletesen összefoglalja a baloldal látásmódját a nemzeti eszméről. Nézzük sorban!

A nemzeti összetartozás, a nemzeti eszme, vagyis az, hogy "én magyar vagyok és szimpátiával, valamint együttérzéssel viszonyulok más magyarokhoz", szerintük csak egy eszköz.

Az szerintük csak egy nemzeti kártya.

Erről az eszközről az egyetlen dolog, ami eszébe jut Vágónak, aki a baloldali politikus mintapéldányának tekinthető, az idegengyűlölet.

Eszerint a nemzeti eszme az idegengyűlölet eszköze.

Tehát az, hogy valaki pozitívan tekint arra, hogy egy nemzethez tartozik, az mindössze annyit jelent, hogy utál másokat. Vágó felsorolását komolyan véve bárkit, mindenkit.

Ez a baloldal nemzetképe. És még sivalkodnak, hogy nem fogják megnyerni a választást.

Hát, így tényleg kurva nehéz.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

Orbán: Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le a versenyhátrányát

Elkezdődött az EuroSkills 2018, a szakmák Európa-bajnoksága Budapesten.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakának kedden kezdődött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenőrzést és uralmat".

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére