Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Vadliberális pszichózis: ez a két nő a klímaváltozás miatt nem fog szülni

2019. március 6. 14:25

Új indokot találtak maguknak a legszélsőségesebb gyermek-, élet-, társadalom- és józanságellenes feministák arra, hogy miért nem szabad gyermeket vállalni. Érvelésük szerint - nem ér nevetni - mindez a klímaváltozásból fakad.

Egy egészen döbbenetes párbeszédnek biztosított helyet a függetlenobjektív brit BBC, melyben két, a valóságtól és a józan gondolkodástól teljes mértékben elszakadt fiatal nő mesél arról, hogy a klímaváltozás olyan szinten katasztrofális méreteket öltött az elmúlt évtizedekben, hogy

emiatt mindketten arra a döntésre jutottak, hogy bár szerettek volna, de nem fognak gyermeket vállalni."

Indoklásuk szerint a brit kormány, a média és a kollektív népesség is sorozatosan rossz vagy csak kismértékben méltányolandó válaszokat ad erre a problémára, amely szavaik szerint "a civilizáció végét fogja jelenteni". Így a lelkiismeretüknél fogva

egy ilyen világba nem akarnak gyermeket szülni."

Mi több, az alsó hangon arányt tévesztett, eltájolt és a legszélsőségesebb liberális agymosás okozta pszichózisban szenvedő lányok mondandóját az elviekben "független és mérsékelt" műsorvezető a következő "olvasói levél" felolvasásával folytatja:

én is egy olyan nő vagyok, aki a Föld állapota miatt nem szül gyermeket. Miért szaporodunk tovább, miért vesszük el magunk elől a levegőt? A legnagyobb problémánk az, hogy túl sokan élünk ezen a bolygón. Miért nem látja ezt senki?"

Még mielőtt néhány bevándorláspárti haladó azt gondolná, ez csupán két, politikától független, zavart elméjű nő, aki a klímaváltozásra vetíti rá azt, hogy eleve képtelen lenne egy gyermeket egészséges módon megszülni, felnevelni; érdemes leszögezni, hogy ez a téma tökéletesen illeszkedik a nyugati baloldali és zöldpártok kommunikációjába. Mint ismert, Alexandria Ocasio-Cortez amerikai demokrata politikus nemrég konkrétan azt a kérdést tette fel a közösségi médiában, miszerint 

tudományos konszenzus van abban, hogy a jövőbeni gyermekek sorsa [a klímaváltozás miatt – a szerk.] nagyon nehéz lesz. Fiatalokban tehát jogosan merül fel az a kérdés, hogy helyes-e így gyermeket vállalni?"

Mindezek fényében nehezen érthető, hogy miközben az egy nőre eső afrikai születési ráta 4 feletti, a közel-keleti pedig 3 feletti értéket mutat, addig egyes fehér nők a nyugati világ biztosította társadalmi, gazdasági és egészségügyi jólétben miért azon lamentálnak, hogy ki tud ostobábbnál ostobább indokot kitalálni arra, hogy miért kellene a Föld népességét csökkenteni?

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Beismerte a gyilkosságokat a Brazíliában elfogott olasz kommunista gerilla

Beismerte a gyilkosságokat a Brazíliában elfogott olasz kommunista gerilla

amerika, london, párizs

A Brazíliában elfogott Cesare Battisti olasz szélsőbaloldali szökevény elismerte azt a négy gyilkosságot, ami miatt 37 éven át szökésben volt.

A jogsértő ellenzék már az Állami Számvevőszék függetlensége ellen folytat támadást

Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke megelégelte az ÁSZ-t érő ellenzéki támadásokat, ezért levélben arra kérte Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, hogy a tegyen lépéseket a jogállamiságot képviselő független szervezet elleni képviselői támadások megakadályozására.

Muszlimok miatt utasított el egy keresztény menedékkérőt a brit kormány

Muszlimok miatt utasított el egy keresztény menedékkérőt a brit kormány

amerika, london, párizs

Még csak nem is tudta a belügy egyenesen megmondani az iráni menekültnek, hogy miért utasították el kérelmét. Helyette megkérdőjelezték, hogy őszinte volt-e megtérése a keresztény vallásba, és veszekedni kezdtek vele.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

amerika, london, párizs

Súlyos pénzbüntetést kapott egy párizsi házaspár a hétvégén, miután olyan ruházatban jelentek meg a közterületen, amelyen a sárgamellényesek egyik politikai javaslata szerepelt.

A muszlim imavezetők 90 százaléka külföldről érkezik Németországba

Az imámok közel 90 százaléka külföldről, elsősorban Törökországból és Észak-Afrikából érkezik a németországi mecsetekbe - derült ki a Konrad Adenauer Stiftung tanulmányából.

Németország európai FBI-t hozna létre a jelenlegi Europolból

A CDU/CSU európai uniós választási programja a közös hadsereg mellett már egy európai rendőri nyomozóhatóság, egy európai FBI létrehozását is a német jobbközép pártok uniós céljai között nevesít.

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

piszkostizenkettő

Az amerikai demokraták - és csatolt globalista testvéreik szerte a világon - a 2016-os elnökválasztás óta nem tudnak mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy Trump elnök lett. Ezért azóta fölvették azt a pózt, ami legjobban illeszkedik lényegükhöz: a toporzékoló, hisztériás kisgyerekét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére