Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Trump pocahontasos viccén mindenki megsértődött, csak épp az nem, akinek "kellett volna"

2017. november 29. 14:58

WASHINGTON, 12:20

Pocahontas leszármazottja nyilatkozatával elcsitította a hivatásos liberális és demokrata felháborodókat.

Az amerikai közélet az utóbbi néhány napban Trump viccére koncentrált: az amerikai elnök második világháborús őslakos veteránokat fogadott a Fehér Házban, a navajo törzs szépkorú tagjait a következő szavakkal köszöntötte:

Önök sokkal előbb itt voltak, mint közülünk bárki. Habár van egy képviselőnk a kongresszusban, akiről azt mondják, hogy már régóta itt van. Pocahontasnak hívják.”

Az elnök Elizabeth Warrenre célzott, aki amúgy teljesen fehér bőrű, de elviekben 1/32 részt indián – igaz, a származástani kutatások mai napig vita tárgyát képezik.

A finoman szólva is vitatott háttérrel rendelkező demokrata képviselő mellett megszólalt az ügyben Pocahontas leszármazottja, Debbie Porreco is.

Tudom, hogy Trump néha Elizabeth Warrent Pocahontasnak hívja, de megkérdezte tőlem, hogy sértőnek találom-e ezt a megnevezést. És én abszolút nem sértődöm meg ezen.”

mondta interjújában Porreco. Mint mondta, ha Pocahontas ma élne, büszke lenne Trumpra.

Trump-párti vagyok, mert ő rámenős. Tudja, mit kell tenni, és meg is teszi.”

Debbie Porreco a Mattaponi indián rezervátumban született, jelenleg a floridai Palm Beachben él. Porreco több jótékonysági szervezetben is tevékenykedik, és a Trump női támogatóit tömörítő Trumpettes USA tagja.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

A migránsok egy újfajta tuberkulózis kórokozót hoztak Európába

amerika, london, párizs

Menekültek révén, egy líbiai táborból érkezhetett Európába a tuberkulózis (tbc) kórokozójának egy korábban ismeretlen, gyógyszerekkel szemben ellenálló fajtája - írta a Die Welt című német lap szerdán.

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

Újratárgyalják a migránskérdést a franciák és az angolok

amerika, london, párizs

A francia elnöki hivatal szerdán jelentette be, hogy Emmanuel Macron francia elnök és Theresa May brit miniszterelnök egy új határőrizeti szerződést jelent be a Nagy-Britanniába átjutni próbáló migránsok kezelésére vonatkozó Le Touquet-megállapodás kiegészítésére.

Merkel és Kurz nagyon másképp látják a migránskvóta kérdéskörét

A német és az osztrák kormány nem ért egyet a migránsok EU-n belüli elosztását szabályozó kvóták ügyében, de mindketten fontosnak ítélik meg a határvédelmet és a migránsok helyben, hazájuk közelében történő támogatását.

Zseniális videó: 60 különböző gendert köszöntött egy német politikus

A megszámlálhatatlanul sok nemi identitással rendelkező liberális mikroközösséget egy német politikus alázta porig.

Újabb középületet rongált meg Gulyás Márton

Soros kedvenc provokátora az embereivel együtt narancssárga festékkel öntötte le az Állami Számvevőszék épületét.

Jön a Stop Soros!

Jön a Stop Soros!

közeleg a tél

Törvényjavaslattal lépne fel a kormány az illegális bevándorlás ellen. A nemzeti konzultáció eredményével összhangban, a magyarok akaratának megfelelően készül a tervezet - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter a kormányülés szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére