Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Sorosozni nem antiszemitizmus, migránsokat beengedni viszont az

2017. szeptember 29. 15:28

A Soros-terv kapcsán a baloldal vörös horizontján ismét felsejlett a jó öreg antiszemitizmus vádja. Soros első számú amerikai újságírója, Bayer Lili már a numerus clausust emlegette. Mondanom sem kell, teljesen feleslegesen, szerencsére Kovács Zoltán helyretette a szerény történelmi tudással megáldott sorosista agitpropot.

A hazai zsidóság egyik, a kommunizmusban gyökerező, majd az SZDSZ-MSZP-ben kiteljesedő része egy sima bevásárlólista láttán is képes farkast, nácit és fasisztát kiáltani. De az elmúlt negyed évszázadban már az is előfordult, hogy csak úgy, indok nélkül leantiszemitáztak fideszeseket, jobboldali véleményformálókat.

A 2010-es kormányváltás sok egyéb mellett véget vetett az ok nélküli antiszemitázásnak, és némileg sikerült a liberálisok által kiüresített és elhasznált fogalmakat tartalommal is megtölteni. 

A rendszerváltás után a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont. Több millió muzulmán – akik a zsidókat alapvetően alávaló, megvetendő és lehetőség szerint elpusztítandó népnek tartják – beengedése Európába egyedül csak a baloldal és a vele szövetséges liberálisok szerint normális, támogatható és elfogatható.A bevándorlás elutasítása nemcsak a zsidó keresztény kultúrkör védelmét jelenti, hanem az európai zsidóság fizikai megsemmisítésének is az egyetlen gátja. Ezt Izraelben is látják, ezért egyre többször állnak ki zsidó újságírók, politikusok Magyarország törekvései mellett.

David Ha'ivri izraeli újságíró a Jewish Press híres zsidó lap adásában állt ki Orbán és a Soros-ellenes kampány mellett. Sőt, kiemelte:

Sorost támadni nem antiszemitizmus.

A Jewish Press egy neves amerikai zsidó lap, régen Ronald Reagan elnök is cikkeket írt bele. Ha'ivri egyik korábbi adásának címe azonos volt a magyar kampánnyal: "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" A felvételen 23:45-től hangzanak el a következők:

Magyarországon kampány zajlik Soros ellen, és egyesek azt erőltetik, hogy [a magyar kormány – a szerk.] antiszemita, pedig nem az."

Szerinte a vádaskodók "nem a zsidó nép nevében beszélnek". Majd így folytatja: Soros "erősen befektet szélsőbaloldali mozgalmakba" Izraelben és más országokban egyaránt. Nem igaz és nem fair azt mondani, hogy aki ellenzi Soros nemzetközi beavatkozását, az antiszemita, csak azért, mert Soros zsidó. Adásában hozzátette:

Teljességgel illegitim, hogy Soros egyes országokban való tevékenységének ellenzését antiszemitizmusnak nevezzük."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A szigorú muszlim országban csak most engedélyezték a mozikat

A szigorú muszlim országban csak most engedélyezték a mozikat

amerika, london, párizs

Szaúd-Arábiában 35 évnyi tilalom után márciustól újra működhetnek a mozik.

Így néz ki a New York-i merénylő

Így néz ki a New York-i merénylő

amerika, london, párizs

A 27 éves férfinál lévő bomba valószínűleg véletlenül robbant fel. A támadást terrorcselekményre tett kísérletként kezelik.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

A reggel legfontosabb hírei nálunk - kezdd velünk a napot!

Migránsvédő szervezethez csatlakozna Budaörs

Migránsvédő szervezethez csatlakozna Budaörs

közeleg a tél

A Budapest melletti település közgyűlése a héten szavaz a kérdésről.

Mégis szolgálhatnak transzneműek az amerikai seregben

A sok sivalkodás célt ért. Donald Trump döntését megkerülve januártól ismét felvehetnek transzneműeket a seregbe.

Özönlenek a migránsok Spanyolországba

Özönlenek a migránsok Spanyolországba

amerika, london, párizs

A Frontex közlése szerint rekordszámú migráns érkezett novemberben Spanyolországba.

Megkezdődött a 39 ember haláláért felelős dizsihadisták pere Törökországban

Megkezdődött a 39 ember haláláért felelős dizsihadisták pere Törökországban

amerika, london, párizs

Az Anadolu török állami hírügynökség beszámolója szerint hétfőn megkezdődött az Isztambulhoz közeli Silivriben az Iszlám Állam által az isztambuli Reina klubban 2017. január 1-jén hajnalban elkövetett merénylet 57 felelősének, köztük a támadást végrehajtó Abdulkadir Masharipovnak a pere.

Nem bírják már ezt idegekkel az írországi Soros-csicskák

Nem bírják már ezt idegekkel az írországi Soros-csicskák

amerika, london, párizs

Nyomozás indul az Amnesty International (AI) írországi szervezete ellen. Az emberi jogi gittegylet olyat tett, amit még az itthoni Soros-fiókák is megsüvegelnének. Kár, hogy Írországban is törvénybe ütköző.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére