Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Sorosozni nem antiszemitizmus, migránsokat beengedni viszont az

2017. szeptember 29. 15:28

A Soros-terv kapcsán a baloldal vörös horizontján ismét felsejlett a jó öreg antiszemitizmus vádja. Soros első számú amerikai újságírója, Bayer Lili már a numerus clausust emlegette. Mondanom sem kell, teljesen feleslegesen, szerencsére Kovács Zoltán helyretette a szerény történelmi tudással megáldott sorosista agitpropot.

A hazai zsidóság egyik, a kommunizmusban gyökerező, majd az SZDSZ-MSZP-ben kiteljesedő része egy sima bevásárlólista láttán is képes farkast, nácit és fasisztát kiáltani. De az elmúlt negyed évszázadban már az is előfordult, hogy csak úgy, indok nélkül leantiszemitáztak fideszeseket, jobboldali véleményformálókat.

A 2010-es kormányváltás sok egyéb mellett véget vetett az ok nélküli antiszemitázásnak, és némileg sikerült a liberálisok által kiüresített és elhasznált fogalmakat tartalommal is megtölteni. 

A rendszerváltás után a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont. Több millió muzulmán – akik a zsidókat alapvetően alávaló, megvetendő és lehetőség szerint elpusztítandó népnek tartják – beengedése Európába egyedül csak a baloldal és a vele szövetséges liberálisok szerint normális, támogatható és elfogatható.A bevándorlás elutasítása nemcsak a zsidó keresztény kultúrkör védelmét jelenti, hanem az európai zsidóság fizikai megsemmisítésének is az egyetlen gátja. Ezt Izraelben is látják, ezért egyre többször állnak ki zsidó újságírók, politikusok Magyarország törekvései mellett.

David Ha'ivri izraeli újságíró a Jewish Press híres zsidó lap adásában állt ki Orbán és a Soros-ellenes kampány mellett. Sőt, kiemelte:

Sorost támadni nem antiszemitizmus.

A Jewish Press egy neves amerikai zsidó lap, régen Ronald Reagan elnök is cikkeket írt bele. Ha'ivri egyik korábbi adásának címe azonos volt a magyar kampánnyal: "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" A felvételen 23:45-től hangzanak el a következők:

Magyarországon kampány zajlik Soros ellen, és egyesek azt erőltetik, hogy [a magyar kormány – a szerk.] antiszemita, pedig nem az."

Szerinte a vádaskodók "nem a zsidó nép nevében beszélnek". Majd így folytatja: Soros "erősen befektet szélsőbaloldali mozgalmakba" Izraelben és más országokban egyaránt. Nem igaz és nem fair azt mondani, hogy aki ellenzi Soros nemzetközi beavatkozását, az antiszemita, csak azért, mert Soros zsidó. Adásában hozzátette:

Teljességgel illegitim, hogy Soros egyes országokban való tevékenységének ellenzését antiszemitizmusnak nevezzük."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egészen elképesztő: Németország emberhátránnyal mászott vissza a gödörből

Parádés meccset játszott Löw csapata Svédországgal, amelyen Németország hosszas küzdelem után megvédte becsületét.

A mai nappal végleg szétszakadt a Jobbik

A mai nappal végleg szétszakadt a Jobbik

kétharmad

Mai napon, szombaton bontott zászlót a Toroczkai László nevével fémjelzett Mi Hazánk Mozgalom Ásotthalmon. Ezzel egyértelművé vált az üzenet: a Jobbik kettészakadt a néppártosodásnak hívott balrafordulás következtében.

Nem történt eget rengető meglepetés: Mexikó a koreaiak ellen is diadalt aratott

Nem történt eget rengető meglepetés: Mexikó a koreaiak ellen is diadalt aratott

focivébé

El kell ismerni, Dél-Korea sokkal jobban játszott, mint első mérkőzésén, de ezt a meccset egyértelműen Mexikó uralta. Mutatjuk a részleteket!

Ausztria katonákat vetne be az EU külső határain

Mario Kunasek osztrák védelmi miniszter a Welt am Sonntag című német lapnak adott interjúban beszélt ezen elképzeléséről.

Rasszistának bélyegezték, mert nemzeti színekben szurkolt Svédországnak

Elkeserítő valóság: már szurkolni sem lehet a saját nemzeted csapatának anélkül, hogy betámadnának a liberálisok.

Gólgazdag meccsen ütötte ki Tunéziát Belgium

Gólgazdag meccsen ütötte ki Tunéziát Belgium

focivébé

Nagyon jó meccs volt, az egyetlen baj vele az, hogy lefújták.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Még a medvék is Magyarországra vágynak.

Egy korábbi főszerkesztőt is letartóztattak a szocialisták botránya miatt

Egy korábbi főszerkesztőt is letartóztattak a szocialisták botránya miatt

kétharmad

A Szeviép-botránnyal kapcsolatban előzetes letartóztatásba helyezték Dlusztus Imrét, a Délmagyarország egykori főszerkesztőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére