Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Sorosozni nem antiszemitizmus, migránsokat beengedni viszont az

2017. szeptember 29. 15:28

A Soros-terv kapcsán a baloldal vörös horizontján ismét felsejlett a jó öreg antiszemitizmus vádja. Soros első számú amerikai újságírója, Bayer Lili már a numerus clausust emlegette. Mondanom sem kell, teljesen feleslegesen, szerencsére Kovács Zoltán helyretette a szerény történelmi tudással megáldott sorosista agitpropot.

A hazai zsidóság egyik, a kommunizmusban gyökerező, majd az SZDSZ-MSZP-ben kiteljesedő része egy sima bevásárlólista láttán is képes farkast, nácit és fasisztát kiáltani. De az elmúlt negyed évszázadban már az is előfordult, hogy csak úgy, indok nélkül leantiszemitáztak fideszeseket, jobboldali véleményformálókat.

A 2010-es kormányváltás sok egyéb mellett véget vetett az ok nélküli antiszemitázásnak, és némileg sikerült a liberálisok által kiüresített és elhasznált fogalmakat tartalommal is megtölteni. 

A rendszerváltás után a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont. Több millió muzulmán – akik a zsidókat alapvetően alávaló, megvetendő és lehetőség szerint elpusztítandó népnek tartják – beengedése Európába egyedül csak a baloldal és a vele szövetséges liberálisok szerint normális, támogatható és elfogatható.A bevándorlás elutasítása nemcsak a zsidó keresztény kultúrkör védelmét jelenti, hanem az európai zsidóság fizikai megsemmisítésének is az egyetlen gátja. Ezt Izraelben is látják, ezért egyre többször állnak ki zsidó újságírók, politikusok Magyarország törekvései mellett.

David Ha'ivri izraeli újságíró a Jewish Press híres zsidó lap adásában állt ki Orbán és a Soros-ellenes kampány mellett. Sőt, kiemelte:

Sorost támadni nem antiszemitizmus.

A Jewish Press egy neves amerikai zsidó lap, régen Ronald Reagan elnök is cikkeket írt bele. Ha'ivri egyik korábbi adásának címe azonos volt a magyar kampánnyal: "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" A felvételen 23:45-től hangzanak el a következők:

Magyarországon kampány zajlik Soros ellen, és egyesek azt erőltetik, hogy [a magyar kormány – a szerk.] antiszemita, pedig nem az."

Szerinte a vádaskodók "nem a zsidó nép nevében beszélnek". Majd így folytatja: Soros "erősen befektet szélsőbaloldali mozgalmakba" Izraelben és más országokban egyaránt. Nem igaz és nem fair azt mondani, hogy aki ellenzi Soros nemzetközi beavatkozását, az antiszemita, csak azért, mert Soros zsidó. Adásában hozzátette:

Teljességgel illegitim, hogy Soros egyes országokban való tevékenységének ellenzését antiszemitizmusnak nevezzük."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A kurdok csak elszakadni akarnak, nem háborúzni

A kurdok csak elszakadni akarnak, nem háborúzni

amerika, london, párizs

Ahogy az iraki haderővel közösen több városból kiűzték az Iszlám Államot, egymásnak estek.

Ma ítélhetik el a Gyurcsány-kormány titkosszolgáit

A 2011-ben kezdődött ügyben ma hirdetnek elsőfokú ítéletet. A Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőinek és Jakubinyi Róbertnek vesztegetés miatt kell bíróság elé állnia.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Nincs mi miatt aggódniuk a briteknél dolgozó magyaroknak; Porosenko fűt-fát megígért az oktatási törvény miatt; Ma délelőtt eldől, hogy Katalónia független-e - a nap legfontosabb hírei.

Ma délelőtt eldől, hogy Katalónia független-e

Ma délelőtt eldől, hogy Katalónia független-e

amerika, london, párizs

Carles Puigdemont katalán elnöknek délelőtt 10-ig kell választ adnia a spanyol kormánynak.

Nincs mi miatt aggódniuk a briteknél dolgozó magyaroknak

Nincs mi miatt aggódniuk a briteknél dolgozó magyaroknak

amerika, london, párizs

Theresa May szerint a törvényesen Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok a Brexit után könnyűszerrel regisztráltathatják majd magukat állandó nagy-britanniai lakosként.

Remek hír: a gólvágó Nikolics visszatérne a válogatottba

Remek hír: a gólvágó Nikolics visszatérne a válogatottba

hajrá, magyarok!

A csatár elmondta, ha az új szövetségi kapitány hívná, egyből visszajönne a magyar válogatottba.

Visszakozhat a német kormány

Visszakozhat a német kormány

amerika, london, párizs

Német kormányzati körökben felmerült annak a lehetősége, hogy Berlin nem függesztene fel minden Törökországnak szánt előcsatlakozási támogatást.

Egyre nehezedik a migrációs nyomás a spanyoloknál

Egyre nehezedik a migrációs nyomás a spanyoloknál

amerika, london, párizs

Az előző évhez képest Spanyolországban megduplázódott az illegális határátlépések száma - közölte az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex) szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére