Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Sorosozni nem antiszemitizmus, migránsokat beengedni viszont az

2017. szeptember 29. 15:28

A Soros-terv kapcsán a baloldal vörös horizontján ismét felsejlett a jó öreg antiszemitizmus vádja. Soros első számú amerikai újságírója, Bayer Lili már a numerus clausust emlegette. Mondanom sem kell, teljesen feleslegesen, szerencsére Kovács Zoltán helyretette a szerény történelmi tudással megáldott sorosista agitpropot.

A hazai zsidóság egyik, a kommunizmusban gyökerező, majd az SZDSZ-MSZP-ben kiteljesedő része egy sima bevásárlólista láttán is képes farkast, nácit és fasisztát kiáltani. De az elmúlt negyed évszázadban már az is előfordult, hogy csak úgy, indok nélkül leantiszemitáztak fideszeseket, jobboldali véleményformálókat.

A 2010-es kormányváltás sok egyéb mellett véget vetett az ok nélküli antiszemitázásnak, és némileg sikerült a liberálisok által kiüresített és elhasznált fogalmakat tartalommal is megtölteni. 

A rendszerváltás után a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont. Több millió muzulmán – akik a zsidókat alapvetően alávaló, megvetendő és lehetőség szerint elpusztítandó népnek tartják – beengedése Európába egyedül csak a baloldal és a vele szövetséges liberálisok szerint normális, támogatható és elfogatható.A bevándorlás elutasítása nemcsak a zsidó keresztény kultúrkör védelmét jelenti, hanem az európai zsidóság fizikai megsemmisítésének is az egyetlen gátja. Ezt Izraelben is látják, ezért egyre többször állnak ki zsidó újságírók, politikusok Magyarország törekvései mellett.

David Ha'ivri izraeli újságíró a Jewish Press híres zsidó lap adásában állt ki Orbán és a Soros-ellenes kampány mellett. Sőt, kiemelte:

Sorost támadni nem antiszemitizmus.

A Jewish Press egy neves amerikai zsidó lap, régen Ronald Reagan elnök is cikkeket írt bele. Ha'ivri egyik korábbi adásának címe azonos volt a magyar kampánnyal: "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" A felvételen 23:45-től hangzanak el a következők:

Magyarországon kampány zajlik Soros ellen, és egyesek azt erőltetik, hogy [a magyar kormány – a szerk.] antiszemita, pedig nem az."

Szerinte a vádaskodók "nem a zsidó nép nevében beszélnek". Majd így folytatja: Soros "erősen befektet szélsőbaloldali mozgalmakba" Izraelben és más országokban egyaránt. Nem igaz és nem fair azt mondani, hogy aki ellenzi Soros nemzetközi beavatkozását, az antiszemita, csak azért, mert Soros zsidó. Adásában hozzátette:

Teljességgel illegitim, hogy Soros egyes országokban való tevékenységének ellenzését antiszemitizmusnak nevezzük."

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Václav Klaus: "Európának szüksége van Orbán Viktorra"

Václav Klaus: "Európának szüksége van Orbán Viktorra"

Big pikcsör

Rendhagyó beszélgetés Václav Klaus egykori cseh államfővel, a cseh jobboldal ikonikus alakjával a migrációról, a nemzetállamokról, az Európai Unió és a V4-ek helyzetéről. Nemrég megjelent könyve, a "Népvándorlás - Útmutató a jelenlegi migrációs válság megértéséhez" budapesti bemutatója előtt beszélgettünk a cseh politikussal.

Próbára tették a dohánylobbit Hollandiában

Nem emelnek vádat emberölés és egyéb bűncselekmények miatt a nagyobb dohánycégek ellen Hollandiában, az ügyészség csütörtöki döntése szerint ugyanis az érintett vállalatok megfelelően tájékoztatták a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról.

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

amerika, london, párizs

Svájc francia többségű régiójában, Romandyban az elítéltek 80 százaléka külföldi. A statisztikák szerint elsősorban a Magreb országokból származók azok, akik ilyen magasra tornázták fel a számokat.

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

amerika, london, párizs

Bíróság elé került egy 30 éves szíriai orvostanhallgató Németországban, miután radikalizálni próbálta élettársa hétéves gyerekét. A férfi emellett egy berlini zsinagóga ellen tervezett robbantásos merényletet.

A V4-ek mostantól még jobban védelmezik Európát

A visegrádi országok védelmi együttműködésének további erősítéséről írtak alá közös nyilatkozatot Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország képviselői csütörtökön Budapesten az Országházban.

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

spring is coming

Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija a csütörtökön megjelent interjújában elmondta, hogy fenntartásai vannak a nyílt társadalom koncepciójával kapcsolatban és visszásnak tartja, hogy ha valaki kritizálja Sorost, akkor az már rögtön antiszemita.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére