Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Soros pénzén kémkednek és gyártanak összeesküvés-elméleteket az Átlátszó propagandistái

888.hu

2018. szeptember 26. 18:20

Soros György milliókkal támogatja az Átlátszó nevű propagandaoldalt, hogy az kormányközeli személyek után kémkedjen és hazug összeesküvés-elméleteket gyártson.

Sunyi módon megbújva, bokrok aljáról, a számítógép elől drónokkal figyeltek magyar vállalkozókat az Átlátszó munkatársai. Természetesen Soros György pénzéből, amiből arra lehet következtetni, hogy nem maguk találták ki a cikktémát, és annak megvalósítását sem. A munkát és a megbízást minden bizonnyal Soros alapítványa (OSI) adta ki a az "újságíróknak". Tudniillik, a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány csak tavaly 46,7 millió forinttal támogatta az Átlátszó.hu "oknyomozó" portált. Az Átlátszó további 44,4 milliónyi mikro-és  kisadományt kapott 2017-ben, amit olvasók híján valószínűleg szintén Sorosék csúsztattak a zsebükbe kisebb cégek vagy magánszemélyek által.

Az Átlátszó bevételeinek harmada a tengerentúlról érkezik.

Ahogy az Origo is írja:

Az Átlátszó a milliárdos üzletember tengerentúli utalásaiból politikai küldetést teljesít Magyarországon."

Bizony, hogy politikai küldetést teljesítenek. Mégpedig megrendelésre. Mindeközben természetesen folyamatosan szabad és független sajtóért nyivákolnak, és folyamatosan áldozati szerepben próbálnak tetszelegni. Hogy is van ez? Egy milliárdosnak kémkedni, majd lejárató kampányra felhasználni a megszerzett felvételeket és anyagokat független újságírásnak számít szerintük? Elvégezni a politikai piszkos munkát az ellenzék helyett függetlenségnek számít? Az emberi irigységre játszó összeesküvés-elméletek gyártása hiteles és független újságírói munka lenne? ALIGHA!

Mivel a támogatás az amerikai milliárdostól jön, így értelemszerűen a portál tulajdonosi körében is az ő emberei ülnek. Bodoky Tamás Soros hazai médiabirodalmának fontos szereplője: ő az összekötő a Magyar Narancs és az Átlátszó között. Előbbinél dolgozott, utóbbinál alapító volt. Jelenleg Bodoky az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője. Az Origo információi szerint a szintén tulajdonos Tordai Csaba jogász, Bajnai Gordon egykori MSZP-s miniszterelnök pártalapító társa volt az azóta megszűnt, Juhász Péter-féle Együttben, igaz, ezt Tordai a mai napig tagadja. Az Átlátszó mögött fellelhető szervezet az Asimov Alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke Maróy Ákos, kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkező véleményformáló.

A felügyelőbizottság és tanácsadó testület is tele van a hazai Soros-világ jól bejáratott szereplőivel. A testület elnöke az a Pelle Andrea ügyvéd, aki azzal került be a hírekbe, hogy Soros György érdekeinek megfelelően igyekezett a magyar igazságszolgáltatás munkáját befolyásolni. Az érintett tagadta a híreszteléseket, szerepe azonban azóta sem teljesen tisztázott. Tag továbbá Mong Attila, aki kutatóként tagja a Soros-közeli Mérték Médiaelemző Műhelynek. Itt kollégája az a Polyák Gábor, aki a tavaly decemberi LIBE-meghallgatás résztvevőjeként a magyar kormány ellen foglalt állást, Judith Sargentini szólamait fújva.

A Soros zsebéből kitartott liberális oknyomozók és véleményformálók szemen köpve saját elveiket igencsak kettős mércével mérnek. Hiszen ha kormányközeli személyekről kell lejárató kampányanyagokat készíteniük, vagy vállalkozók után kell kémkedniük, akkor 110%-ra tekerik a rágalmazó és összeesküvéseket gyártó potméterüket. Ha viszont az ellenzék politikusairól van szó természetesen a potméter nullán van és mélyen kussolnak. Soros György kitartottjait nem zavarták egyszer sem Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter, Veres János, vagy éppen Hunvald György kétes ügyei.

Az Origo kiváló lajstromot készített az ellenzéki politikusok botrányaiból, amelyekről mélyen hallgattak a Soros-médiumok: IDE KATTINTVA OLVASHATJÁTOK.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A haladó emberiség tapsa

A haladó emberiség tapsa

piszkostizenkettő

Ha ma besétálok egy orvosi rendelőbe, és azt mondom, én vagyok Margaret Thacher, akkor az orvos azt mondja, téveszmés vagyok, és felír nekem antipszichotikumot, ha ellenben besétálok egy rendelőbe és azt mondom, helló, én férfi vagyok, akkor azt fogja mondani, gratulálok, transzgender vagy.

Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

Bokros szerint éhezők viadala az ellenzéki politika, ezért megszünteti a pártját

kinyílott a pitypang

A sikertelenségbe belefásult Bokros Lajos és követői úgy döntöttek, hogy megszüntetik pártjukat, a Modern Magyarországért Mozgalmat (Moma).

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

A Srí Lanka-i kormány szerint az új-zélandi merénylet megtorlása volt a húsvéti robbantássorozat

amerika, london, párizs

A húsvétvasárnapi Srí Lanka-i összehangolt merényleteket bosszúból követték el a christchurchi mecsetekben elkövetett március 15-i tömegmészárlásért - jelentette ki a Srí Lanka-i védelmi miniszter helyettese a nyomozás eddigi eredményei alapján.

Egy magyar édesanya kér segítséget Párizsból

Ha gyermeke szenegáli származású apján múlik, soha nem térhetnek haza.

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

Háromszáznál is többen haltak meg a Srí Lanka-i merényletekben

amerika, london, párizs

A rendőrség eddig negyven embert vett őrizetbe a robbantásokkal kapcsolatban.

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

Vádemelés jöhet a Magyarországon elkapott terrorista ügyében

kétharmad

Lapinformációk szerint vádemeléssel zárulhat Hasszan F. ügye. Bár a szíriai férfi tagadja, hogy az Iszlám Állam (ISIS) kötelékében részt vett kivégzésekben, szemtanúk vallomásai, titkosszolgálati adatok és egy videó is azt bizonyíthatja, hogy Hasszan F. bűnös.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a mai napon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére