Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Rogán: Soros György és körei mindent megtennének azért, hogy az EP-ben ne változzanak az erőviszonyok

2018. december 20. 11:28

Ehhez a pénz rendelkezésre áll, Soros Györgynek van elég - mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke, Rogán Antal a Magyar Hírlapnak.

EP-választás

Rogán Antal a Magyar Hírlapnak adott interjújában elmondta: az ellenzék hangoskodása és szabályokat felrúgó tombolása “csupán” a választási kampány része. Jövőre két választás lesz, és ebből az egyik tavasszal az EP-voksolás. Mint mondta:

Naiv gondolat azt hinni, hogy ha túl vagyunk egy országgyűlési választáson, akkor a nyugodtabb munka ideje jöhet el.”

A politikus szerint az EP-választás nemcsak Magyarország, hanem Európa számára is sorsdöntő. Vannak ugyanis olyan nemzetközi körök, amelyek óriási jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy lesz-e újra bevándorláspárti többsége az EP-nek, vagy ez rövid időn belül megváltozik. Ebben nagy szerepet játszanak Soros György és társai is.

A bécsi, a római és a belgrádi megmozdulásokat is a Soros-féle NGO-k szervezték, és sajnos a magyar ellenzék idehaza szokás szerint asszisztál ehhez”

– fogalmazott Rogán Antal. Arra a kérdésre válaszolva, hogy miért tüntetnek a munka törvénykönyvének módosítása ellen, a miniszter elmondta, hogy ez csak ürügy. Ha nem lett volna a munka törvénykönyvével kapcsolatos módosítás, akkor lehet, hogy a közigazgatási bíróságok miatt lenne a "purparlé” a parlamentben és azon kívül is. Mert ezek a bíróságok lesznek azok, amelyek a menekültkérdésben döntenek majd.

A tüntetésekkel kapcsolatosan a politikus elmondta, hogy nagy különbségek vannak a külföldi és a hazai történések között. Franciaországtól Belgiumig a bevándorláspárti kormányok erőszakkal leverték az ellenük indított tüntetéseket, míg nálunk a tüntetők voltak agresszívak, azok támadtak a rendőrökre. Csak rendőrök sérültek meg, méghozzá nem is kevesen.

Köszönet a rendőröknek

Rogán Antal elmondta, köszönetet kell mondani a rendőrségnek, amiért ilyen türelemmel és nyugalommal kezelte a sokszor már törvényellenes demonstrációkat. A saját kollégáik védelmében is csak annyit tettek meg, amennyit feltétlenül szükséges volt. A rendőri vezetőket és a közrendőröket is kivétel nélkül tisztelet és köszönet illeti.

Parlamenti bohóckodás

A politikusnak a múlt szerdai ellenzéki bohóckodásról is megvan a véleménye. Mint mondta:

Ebből is látszik, hogy itt a balhé a cél. Az ellenzéki képviselők gyakorlatilag bohócot csináltak saját magukból az ülésteremben."

Hozzátette: a parlamentbe azért küldik a képviselőket, hogy véleményt mondjanak, dolgozzanak, nem pedig azért, hogy erőszakos módszerekkel bohócot csináljanak magukból. Az ellenzék azon felvetésére, hogy a szavazókártya használata nélkül megkérdőjelezhetőek a hozott határozatok, Rogán Antal egyértelmű választ adott:

Az ellenzéki pártok súlyos tévedésben vannak, ugyanis nem a szavazókártya szavaz, hanem a képviselő."

Hozzátette, hogy sok estben a kártya szükségtelen, korábban is sokszor szavaztak úgy az Országgyűlésben, hogy nem használták.

Az ellenzék akciózása csupán feltűnési viszketegség?

Az ellenzék ma is azzal küszködik, hogy elveszített egy ország­gyűlési választást. Ráadásul nagyon csúnyán. Ez, az ígérgetéseik, nagy szavaik találkoztak szavazóik elégedetlenségével, s most radikális magatartással próbálnak megfelelni a választók igényeinek.

Úgy fogalmazott:

így nem lehet megszólítani az országban a békés többséget."

A politikus az elmúlt évekről is beszélt.

Nagyon sok komoly változtatást vittünk véghez, és ezeknek látszik az eredménye – mondta. Ha visszaemlékszünk, és ez a munka törvénykönyvével kapcsolatos vitánál is tanulságos volt, minden gazdasági intézkedésünket az elmúlt években az ellenzék rendre heves erővel és megannyi hazugsággal is támadta – tette hozzá.

Rogán Antal emlékeztetett arra is, hogy a Bajnai–Gyurcsány-féle recept totális kudarchoz vezetett, mert ott valóban egymillió embert tettek munkanélkülivé, kétszeres adót fizettettek a dolgozókkal, és még a devizahiteles csapdába is belekergették az embereket úgy, hogy közben a család- és a lakástámogatásokat szintén elvették.

Nem ott tartunk még, ahol szeretnénk, de azt gondolom, Magyarország ma valóban jobban teljesít. Nagyon sok lehetőség áll még előttünk."

Továbbra is a Fidesz-KDNP a legnépszerűbb párt Magyarországon.

Ez inkább alázatra kell, hogy tanítson minket, mert ez az állapot csak addig áll fenn, amíg képesek vagyunk megérteni és képviselni azt, amit Magyarországon az emberek szeretnének"

– mondta Rogán.

Magyarellenesség az EP-ben

Az Európai Unióban folyó magyarellenes felszólalásokkal kapcsolatban a politikus elmondta, hogy az európai parlamenti nyilatkozatokból egyértelműen kiderül, hogy nem a kormány, hanem Magyarország ellen szavaztak Brüsszelben. Mert Brüsszelben tudják, hogy a magyar emberek voltak azok, akik nemet mondtak a bevándorlásra. A magyar kormány csak azt képviselte, ami a magyar emberek akarata.

Ne legyenek illú­zióink, Magyarország ellen a hadjárat folytatódni fog a következő hónapokban is. Ezt teszi Sargentini asszony is, aki Soros György régi, megbízható szövetségese."

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Útmutatók kaptak az iszlamisták, hogyan vehetnek fegyvert illegálisan a hitetlenek gyilkolásához

Útmutatók kaptak az iszlamisták, hogyan vehetnek fegyvert illegálisan a hitetlenek gyilkolásához

amerika, london, párizs

A Telegramon egy, az Iszlám Államot éltető csatorna a muszlim felhasználókat tájékoztatta arról, hogy a Nyugat ellen tervezett terrortámadásokhoz hogyan tudnak fegyvereket vásárolni a dark weben.

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

amerika, london, párizs

A bevándorláspárti baloldal kedvenc vizsgálatának eredményét nem igazán tudták elviselni Kaliforniában.

Trippon a fűben: az MSZP politikusa fedezékből tüzel a munkásokra

Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja a minap Facebook-oldalán kikelt magából amiatt, hogy a kormány munkásszállót hozna létre Újpesten, ahol egyébként Trippon a helyi MSZP elnöke. Ide jutottunk: egy magát szocialistának valló politikus a munkások és azok lakhatása ellen tiltakozik.

889
Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

amerika, london, párizs

Sawsan Chebli, az SPD képviselője szerdán tweetelt arról, hogy ez egy teljesen hétköznapi kifejezés a muszlimok körében, és nem szabadna démonizálni.

Brüsszelben mi sem természetesebb a korrupciónál

Ezért is kell lecserélni a bevándorláspárti brüsszeli elitet.

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

Ilyen az igazi haladó sajtószabadság: azon elmélkedik a brit baloldali sajtó, hogy hogyan tiltsák ki a TV-ből Farage pártját

kinyílott a pitypang

Megint kimutatta foga fehérjét a liberális sajtó: szerintük az a kívánatos, ha a bevándorlásellenes hangokat elhallgattatják, hogy minél kevesebb emberhez jussanak el a migrációt ellenző üzenetek.

Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője és a 888.hu publicistája értékelte hazánk teljesítményét a köztévében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére