Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
7:59
 
 
 
 

Reggel 7:59

2018. január 3. 07:59

Donald Trump amerikai elnök börtönbüntetést javasolt Huma Abedinnek, és sürgetni kezdte az igazságügyi minisztériumot, hogy lépjenek fel James Comey volt FBI-igazgató ellen is. A külügyi tárca még az ünnepek alatt hozta nyilvánosságra, hogy bizalmas kormányzati információkat tartalmazó elektronikus leveleket találtak Abedin elvált férjének számítógépén. Clinton egyik legfontosabb támogatójának Yahoo-fiókja volt, teljesen szabálytalanul ott tárolta a titkos jelszavakat. Egy éve éppen a Yahoo-t törték fel hackerek, és így hozzáfértek több százezer felhasználó adataihoz.

Donald Trump a Palesztin Hatóság tisztségviselőinek címezve kijelentette, hogy az Egyesült Államok évente több százmillió dollárt fizet a palesztinoknak, és sem elismerést, sem tiszteletet nem kap tőlük, még csak tárgyalni sem akarnak egy régóta esedékes békemegállapodásról Izraellel. Az elnök rámutatott, hogy ha a palesztinok nem akarnak tovább békéről tárgyalni, akkor Washingtonnak miért kellene súlyos pénzeket fizetnie nekik. Donald Trump mindaddig nem akar további támogatást adni, amíg a palesztinok bele nem egyeznek, hogy visszatérnek a tárgyalóasztalhoz.

Brutális támadás ért Párizs egyik elővárosában két rendőrt szilveszteréjjel. Több videó is felkerült az internetre arról, ahogy a randalírozók egy rendőrnőt és kollégáját ütlegelik. A támadás áldozatául esett két rendőrt a francia fővárostól keletre fekvő Champigny-sur-Marne nevű elővárosba riasztották amiatt, hogy több ember erőszakkal próbált meg bejutni egy szilveszteri buli helyszínére. Az egyik rendőrnek egy ökölcsapástól betört az orra. A hatóságok könnygázt vetettek be a támadók megfékezése érdekében. Két embert őrizetbe vettek, de az nem világos, hogy ők részt vettek-e a támadásban. A tényleges elkövetők minden jel szerint szökésben vannak.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Mélyrepülésben van Soros korábbi elnökjelöltje

Mélyrepülésben van Soros korábbi elnökjelöltje

amerika, london, párizs

Hillary Clinton népszerűsége továbbra is mélyrepülésben van, több mint 15 százalékot vesztett a másfél évvel ezelőtti elnökválasztás óta.

Szíria miatt ülnek össze az oroszok a NATO-val

Az azerbajdzsáni Bakuban találkozik csütörtökön Valerij Geraszimov orosz vezérkari főnök és Curtis Scaparrotti, a NATO európai erőinek főparancsnoka, hogy megvitassa a szíriai helyzetet.

Ha férfi vagy, rád nem vonatkozik a #MeToo

Ha férfi vagy, rád nem vonatkozik a #MeToo

bulvár

A szexuálisan bántalmazottak és megerőszakoltak védelmében indított MeToo-kampányról kiderült, hogy igenis válogat az áldozatok között, hiszen csak a nőket védelmezi. Hiába él rengeteg olyan férfi is a Földön, akiket bántalmaztak, a többségük úgy érzi, cserben hagyták őket, ezért kampányt indítanak a MeToo ellen.

Egyre több városnak van elege a liberális Kalifornia migránssimogatásából

Egyre több városnak van elege a liberális Kalifornia migránssimogatásából

amerika, london, párizs

Kalifornia a Trump-ellenes "harc" zászlóvivőjeként aposztrofálta magát, ám számos város elégelte meg a főleg illegális bevándorlóknak kedvező szélsőliberális vezetést.

Az év eleje óta már 300 dzsihadistát ítéltek halálra Irakban

Az iraki erők még tavaly decemberben arattak győzelmet az Iszlám Állam felett, most pedig elkezdődött a tisztogatás.

Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

kétharmad

Morvai Krisztina lapunknak eljuttatott közleményében kifejtette, sajnos megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

Kiújult a kommentháború a Jobbik és az ÁSZ között

Kiújult a kommentháború a Jobbik és az ÁSZ között

kétharmad

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) nyomatékosan felhívta a Jobbik szóvivőjének figyelmét, hogy a párt ellenőrzésekor a törvényi előírások és eljárási szabályok maradéktalan betartásával járt el. Hamarosan a NAV kopogtathat a Jobbiknál.

Elhagyja Budapestet Soros alapítványa

Elhagyja Budapestet Soros alapítványa

kétharmad

A Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) bezárja budapesti irodáját, és Berlinbe költözik - írja a Die Presse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére