Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Óriási fidelitasos siker az Európai Néppárt kongresszusán

HJGY, Oláh Gellért

2017. április 3. 12:03

Két, korábban a Fidelitas által az Európai Néppárt ifjúsági szervezete felé (YEPP) benyújtott határozati javaslat is bekerült abba a dokumentumba, amelyet az EPP máltai, március 30-i kongresszusán elfogadott.

A fiatalok vállalkozó szellemének bátorítását célozza az Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE) program, melynek értelmében a Néppárt szorgalmazza, hogy az Európai Bizottság biztosítsa 2020-ig mintegy 10 ezer, 2025-ig pedig 30 ezer fiatal részvételéhez szükséges pénzügyi forrást az ifjú vállalkozóknak. A program mielőbbi ösztönzését a Fidelitas kezdeményezésére szavazta meg a YEPP februári tanácsülése alkalmával.

Faragó Csaba, YEPP-alelnök szerint hatalmas siker ez mind a Fidelitasnak, mind az európai ifjúságnak, hiszen a program megvalósítása révén lehetőség nyílik arra, hogy minél többen szerezzenek vállakozásalapítási, -üzemeltetési tapasztalatot a gyakorlatban, Európa-szerte.

Az internetezés földrajzi határainak eltörlését sürgeti a néppárti határozat azon része, melyről szintén a Fidelitas terjesztett be munkadokumentumot a YEPP tavaly év végi, helsinki tanácsülésén. Magyar Ágnes Zsófia, a Fidelitas brüsszeli irodavezetője hangsúlyozta:

az uniós tagállamok nagy lépést tettek előre ennek a javaslatnak az elfogadásával a határok nélküli kereskedelem, az egységes piac maradéktalan megvalósítása irányába."

Böröcz László, a Fidelitas elnöke a sikerre reagálva kiemelte:

a néppárti fiatalok, benne a magyar jobboldal ismét megmutatta, hogy fontos szereppel bír az Európai Unió jövőjének alakításában."

(OS)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Már nyomoznak Demeter Márta ellen

Már nyomoznak Demeter Márta ellen

kétharmad

Nyomozást rendelt el az ügyészség Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő titoksértési ügyében. A politikust egy magánszemély és a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának több tagja jelentette fel, miután érzékeny katonai adatokat hozott nyilvánosságra.

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére