Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Orbán: Az illiberális demokrácia az, amikor nem a liberálisok nyernek

2017. április 26. 17:32

Orbán kétszer ütötte ki a brüsszelitákat két óra leforgása alatt. Megköszönte az értékes észrevételeket azoknak, akiknek meg lehetett, elfogadta a vitára vonatkozó invitálásokat a vitaképes európai képviselőknek, a Magyarországra durván támadókkal szemben viszont nem ismert kíméletet.

Elmondta, hogy nem akarja minősíteni, de azért megvan a véleménye azokról a magyarokról, akik Brüsszelben támadnak a magyarokra.

Megismételte a bevándorláskérdésben képviselt hajlíthatatlan magyar álláspontot, világossá téve Soros brüsszeli hívei előtt, hogy a migránsok nem Magyarországra akarnak jönni, hanem Magyarországon keresztül Ausztriába, Németországba, Svédországba tartanak. Ezért

mi valójában Ausztriát, Németországot és Svédországot védjük. A schengeni szabályokat tartjuk be."

Megrótta az európai baloldalt, hogy ne kövesse a régi kommunista taktikát, amit mi magyarok viszont nagyon is jól ismerünk. Az európai baloldal fel akarja szalámizni a néppártot, ezt a néppárt nem hagyhatja. 

Az uniós forrásokkal kapcsolatban határozottan elmondta: az a pénz

nem könyöradomány”

A nettó befizetők is keresnek rajta, „önök is haszonélvezői a kohéziós politikának”. Ezért 

Nem kérhetik, hogy fogjuk be szánkat, és nem viselkedhetnek úgy, mintha lekenyereznének bennünket."

A diktatúravádakról pedig elmondta, hogy 30 éve van a politika élvonalában, ebből 16 évet ellenzékben töltött. Amikor vesztett, nem ült be igazgatótanácsba, nem ment el az üzleti világba, nem tartott jól fizető előadásokat, hanem továbbra is harcolt az emberek bizalmáért a parlamentben és az ellenzéki padsorokban. A liberálisok szoktak azzal érvelni, hogy ha nem ők győznek, akkor megszűnik a demokrácia. Orbán hite szerint ekkor is lehet ragaszkodni a demokráciához, csak ezt a liberálisok illiberálisnak szokták titulálni és elítélik. 

Orbán viszont úgy látja, hogy a megfejtés jóval egyszerűbb:

Az illiberális demokrácia az, amikor nem a liberálisok nyernek”

A demokráciát valójában a liberálisok kérdőjelezik meg.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére