Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Népszavazás 2016: Öt ok a NEMRE!

Ifj. Lomnici Zoltán

2016. szeptember 21. 08:18

Október 2-án népszavazás. Mondd el a véleményed: igen vagy nem? - Ifj. Lomnici Zoltán: NEM

NEM az erőszakra!Az október 2-i kvótanépszavazáson nemet mondhatunk a muszlim bevándorlók által Európában elkövetett és ma is valós veszélyt jelentő erőszakra. De arra az erőszakra is, amit a brüsszeli bürokraták követnek el azzal, hogy a megkérdezésünk és a beleegyezésünk nélkül akarják ránk kényszeríteni migránsok tömeges befogadását.

NEM a félelemre!  Naponta látjuk, mi folyik Európa nyugati felén, szembesülhettünk a vég nélküli betelepítés és iszlámosítás, a kudarcos integráció szomorú következményeivel: a párizsi terrortámadásokkal, a brüsszeli és a nizzai tragédiával, vagy hogy Kölnben és más német nagyvárosokban folyamatosan erőszak fenyegeti az utcára kilépő lányokat, asszonyokat. Mi ebből a világból nem kérünk, mert nem akarunk állandó félelmet és bizonytalanságot! De nemet mondunk a baloldali ellenzékre is, azokra a látszatdemokratákra, akik félnek demokrácia egyik legfontosabb intézményétől, a népszavazástól, és a távolmaradásra biztatják a választópolgárokat, a magyar embereket.

NEM a migránsáradatra!Nem a muszlim bevándorlók kegyeit kell keresnünk, hanem az európai kultúrát és értékközösséget kell megvédenünk!

NEM a terrorizmusra!Csak Franciaországban másfél év alatt mintegy 250 ember halt meg terrortámadásban, és a merényleteket kivétel nélkül muszlim bevándorlók követték el. Mi ezt nem akarjuk – így azt sem, hogy az adófizetők pénzén kelljen finanszíroznunk olyan emberek százait-ezreit, akik esetleg iszlamista körökhöz tartoznak, vagy közvetlen kapcsolatban állnak terrorhálózatokkal.

NEM a kötelező kvótára! Nem engedjük, hogy a brüsszeli vezetés hazánkra kényszerítse a gyakorlatban már most megbukott kötelező kvótáit, és hogy emiatt később akár több ezer, több tízezer (egyes kiszivárgott adatok szerint 100-120 ezer!) muszlim bevándorlót nekünk, magyaroknak kelljen eltartanunk! Mondjunk nemet Brüsszel diktátumára!

Ezért szavazzunk NEMMEL október 2-án!

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat

amerika, london, párizs

A fiatal gimnazistákat aljas módon próbálták megszégyeníteni a Trump-ellenes liberálisok, azonban ez nem sikerült nekik. Most pedig Donald Trump meghívta őket a Fehér Házba.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Súlyos vereséggel a tizedik helyen zárta a kézilabda-világbajnokságot Magyarország

Sajnos nem volt remény a helyosztóra, Norvégia sokkal jobban játszott, sokkal hatékonyabban használta ki a helyzeteit, mint Magyarország.

Századvég: nem sérthették meg a már 2016-ban elítélt Ahmed H. jó hírnevét a Nemzeti Konzultációban

Századvég: nem sérthették meg a már 2016-ban elítélt Ahmed H. jó hírnevét a Nemzeti Konzultációban

kétharmad

A Századvég elemzése szerint Ahmed H. jó hírnevét nem is sérthette meg a bíróság.

Nem érti a liberálisokat? Itt egy szótár hozzájuk

Nem érti a liberálisokat? Itt egy szótár hozzájuk

pszicho

Ha beszélgetésbe elegyedne egy libsivel, feltétlenül használja.

A libsik szerint ilyen az igazi köztévé

A libsik szerint ilyen az igazi köztévé

amerika, london, párizs

Egy csöppet túltolták a dolgot Olaszországban.

Üdv a baloldal legmélyebb bugyrából, Exarheiából!

Üdv a baloldal legmélyebb bugyrából, Exarheiából!

amerika, london, párizs

Egyre több helyen üti fel a fejét a reakciós baloldal. Mao Ce-tung, Che Guevara, Fidel Castro mentegetése már nem elég a marxisták, a trockisták és az Antifa-szimpatizánsok számára. Mostanra odáig jutottunk, hogy a szélsőbaloldal a "szent cél" érdekében legitimálja az erőszakot. Amerikában, Európában és idehaza is. Képriport a marxisták, az anarchisták és az Antifa poklából, az athéni Exarheiából.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére