Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
bulvár
 
 
 
 

Migránsélet Londonban: megölte a parkban a barátnője gyerekét, mert az elhagyta a cipőjét

2017. október 18. 11:38

Három évvel meghosszabbították a tizennyolc éves börtönbüntetését a 39 éves Marvyn Iheanachonak. A férfi megölte a barátnője ötéves fiát, amiért az elhagyta az egyik cipőjét a játék közben.

Marvyn Iheanachót korábban 18 évre ítélték, amiért egy nyilvános parkban úgy összeverte a barátnője ötéves gyerekét, hogy az meghalt. Ezt az ítéletet súlyosbította most az egyik londoni bíróság, mely plusz három évvel toldotta meg a korábbi büntetést.

A férfi azért gyilkolt, mert a kisgyerek elhagyta a tornacipőjét.

Marvyn Iheanacho

A három tagból álló bírói tanács egyetértett abban, hogy a 18 éves börtönbüntetés túl enyhe ítélet egy ilyen szörnyű tettért, ezért három évvel meghosszabbították azt.

A szemtanúk a korábbi tárgyaláson beszámoltak arról, hogy hallották, ahogy a gyerek nagyon erősen sír és csak azt ismételgeti, hogy sajnálja, ami történt. Ezek után több hangos puffanást és csattanást hallottak, majd a gyilkos Iheanacho üvölt, hogy miért hagyta el a cipőt a gyerek.

A férfi korábbi barátnője és a meggyilkolt gyerek.

Bár a kisfiút kórházba szállították, olyan súlyos sérüléseket szenvedett a fején és a gyomra környékén, hogy két nappal a támadás után tavaly novemberben meghalt. A rendőrök később a park területén megtalálták az egyik elhagyott cipőt, ami miatt meg kellett halnia a az ötéves fiúnak.

A nyomozás kiderítette, hogy a férfinak már több dolga is volt a hatóságokkal azután, hogy már többször is bántalmazta exbarátnőit, valamint több rablást is végrehajtott.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán jön a hó

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán egyre borúsabb, szelesebb időre kell számítani. Néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, és többfelé a hó is esni fog.

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

amerika, london, párizs

A német származású tinilány, Linda W. hat év letöltendő börtönbüntetést kapott Irakban - értesült a német média. Korábban az is felmerült, hogy halálra ítélhetik, mivel tevékenységével közrejátszhatott az Iszlám Állam sikeres működésében.

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

amerika, london, párizs

Berlinben a migránsok által elkövetett erőszak és a gyermekházasságok ellen demonstráltak szombaton a Women's March elnevezésű felvonuláson, amelyen megjelentek szélsőbaloldali ellentüntetők is.

Kerekesszékes vívásban is a magyarok a császárok

Négy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel zárta a magyar válogatott az egri kerekesszékes vívó világkupaversenyt, amelyre 19 ország 150 sportolója nevezett.

Macron egyre népszerűtlenebb

Emmanuel Macron francia államfő tetszési mutatója egy hónap alatt hat pontot esett vissza, jelenleg a franciák 44 százaléka elégedett a politikájával - derül ki az Ifop közvélemény-kutató intézet felméréséből, amelyet vasárnap ismertetett a Le Journal du Dimanche című hetilap.

Magyarország az első!

Magyarország az első!

piszkostizenkettő

Miközben tőlünk nyugatabbra polgári-konzervatív és nemzeti fordulatra áhítoznak, miközben egyes országokban arról zajlik a vita, hogy szabad-e használni a "haza" szót, hogy szabad-e kereszténynek nevezniük saját országukat, addig Magyarországon már nyolc éve részesei lehetünk ennek a korszaknak, a 2010-ben bekövetkezett fordulattal.

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

spring is coming

A támadások kereszttűzébe egy háromgyerekes család került.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére