Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Mi a fene zajlik a jobbikos fejekben?

888.hu

2016. április 15. 17:08

Megdöbbentő, szektaszerű agymosással foglalkoznak Vona Gábor legfőbb bizalmasai és tanácsadói. 

Nem irigylésre méltó a jobbikosok helyzete. Mondjuk, soha sem volt az.

Egyfelől dübörög a cukikampány, másfelől megemészthetetlen, Haynaut éltető, Petőfit és az Aradi vértanúkat hazaárulónak nevező nézetek befogadására kényszeríti őket Vona Gábor és szellemi holdudvara. 

De mi köze a magát nemzeti, kereszténynek beállító Jobbiknak az okkultizmushoz és szellemtudományhoz?

Erre a válaszra még a Jobbikon belül is sokan kíváncsiak. Ugyanis az Atilla Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia meglétével sem értettek sokan egyet a párton belül, hiszen távol áll mindennemű vállalható gondolattól.

Nem véletlen, hogy nem nyilvános az "akadémia" tartalma. A ma már inaktívnak látszó intézmény rektora az a Baranyi Tibor Imre, aki bevallottan Vona Gábor politikai és szellemi tanácsadója. Baranyi igencsak furcsa figura. Ugyanis nemcsak az általa alapított kiadóban jelent meg a Vona előszavával ellátott antiszemita kézikönyv, hanem maga a tanácsadó is meglehetősen furcsa gondolatokat publikál.

Részlet Baranyi Tibor Imre 666 című írásából (tradicio.org)

Emellett mindenképpen beszédes tény, hogy Vona Gábor óraadóként is dolgozott a Szellemtudományi Akadémián. Ráadásul Vona kollégája volt az a László András buddhista pap, aki szerint "Haynaunak a magyar történelemben voltaképpen - joggal mondhatjuk így - pozitív, sőt dicsőségesen pozitív szerepe volt.” 

Az önmagát az egyetlen magyar pártként aposztrofáló Jobbik meglehetősen távolra sodródott hangzatos önképétől.

És ebből a konfliktusból a kuruc.info sem maradt ki.

Ugyanis a történelmi kuruc-labanc ellentét nemcsak a Szellemtudományi Akadémián okozott feszültséget.

Egy, Baranyi Tibor Imre által szerkesztett könyvben olyan sorok olvashatóak, miszerint "végletesen elkötelezett Habsburg-Lothringen-párti szukcesszionális monarcho-legitimizmus tántoríthatatlan hívei voltunk, vagyunk és leszünk." E Habsburg uralkodóház melletti állásfoglalás már nem is tűnik annyira elrugaszkodottnak, amióta Haynau ténykedését ennyire pozitívnak láttatják a Vona Gáborhoz közel álló akadémián.

Vona Gábor, Barcsa-Turner Gábor (Farkasok vezetője), Baranyi Tibor

Ám ezzel szemben a Jobbik táborában meghúzódik a legerősebb mag, a kuruc- és betyárpárti, történelmi magyar szabadságharcok alapján kialakított nemzeti identitás, amely elutasít mindennemű olyan történelmi önkényt, amely felvizezte volna Magyarország függetlenségét. Nem véletlen, hogy a kuruc.info hírportál nem labanc.info néven indult.

Két dudás egy csárdában

Amíg a kemény mag szájtátva nézi, hogyan sodródik egyre inkább a nemzetinek mondott oldal, addig a cukikampány egyik legmeghatározóbb szereplője − az Alfahír.hu − igyekszik a labancpárti oldalon, Vona Gábor kedve szerint funkcionálni.

A portál főszerkesztője az a Magvasi Adrián, aki vállaltan tagja volt a Farkasok nevű félkatonai gerilla szerveződésnek. Továbbá Magvasi erősen be van kötve a rendszerbe, hiszen a Jobbik választókerületi elnöki pozíciója mellett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőségi tagjaként is tevékenykedik.

Egyszóval a kuruc.info kapott egy labancpárti, cukisodó testvérmédiumot annak érdekében, hogy a Haynau-kultuszt éltető, néppártosodó érdeklődésűek se maradjanak megszólítatlanul.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére