Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Külföldi lapok dicsérték Orbánt az európai értékek melletti kiállásáért

2017. július 25. 10:28

Egy brit lap szerint nemcsak a magyar kormánynak kellene aggódnia a Soros-szervezetek tevékenysége miatt, hanem az európai kormányoknak is.

Az amerikai Daily Signal véleménycikke után most a Breitbart és a The Spectator ír elismerően a magyar kormányról a tusványosi Orbán-beszéd után. Kiemelik Orbán Viktorék nemzetállami elköteleződését, valamint a nemzeti szuverenitás megőrzésére irányuló intézkedéseket, mint például az illegális migráció megállítását, vagy a Soros György befolyása elleni harcot – írja a Magyar Idők.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Szombaton a Breitbart brit kiadása fogalmazta meg véleményét a tusványosi beszédet követően, miszerint Orbán Viktor

szenvedélyesen kiállt az európai értékek és identitás mellett azzal, hogy felszólította a földrész nemzeteit: ne működjenek együtt Soros Györggyel, aki a nyílt társadalmak létrehozását pénzeli.”

A lap azt is elismerően méltatta, hogy Orbán hagyományt teremtett azzal, hogy valódi Európa-párti fórumot hozott létre az évente megrendezett eseménnyel. A lap kiemelte a lengyelekkel vállalt szolidaritást is Brüsszellel szemben.

A The Spectator szerkesztői véleménycikke is a kormány mellett állt ki a Soros Györgyről szóló plakátkampányt élesen bíráló Freedom House-szal szemben. Míg a Soros-féle szervezet a migráció jótékony hatásairól írt, a brit lap rámutatott, hogy az illegális bevándorlás következtében Nyugat-Európában válsághelyzet (terrorfenyegetettség, erőszakos bűncselekmények) alakult ki, valamint arra, hogy az ügyben érintett "civil" szervezetek a kiskapuk kijátszására bátorították a migránsokat. Douglas Murray cikkében kiemeli, hogy nemcsak a magyar kormánynak kellene aggódnia a Soros-szervezetek tevékenysége miatt, hanem Európa összes többi kormányának is.

A publicista kiemelte, hogy a Freedom House azon véleménye nem állja meg a helyét, amely szerint a magyar kormány Soros-ellenessége "légből kapott" és a semmiből jött.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

kinyílott a pitypang

Vajda Mihály egykoron még baloldali "sztárértelmiséginek" számított, mára azonban teljesen leamortizálta magát. Önéletrajzi könyvében becsmérlően beszél a magyarokról, parasztoknak nevezi őket, de a zsidókról sem éppen politikailag korrekten nyilatkozik.

Babis február végéig szeretné megalakítani új kormányát

Andrej Babis, a legutóbbi csehországi választásokon a legtöbb mandátumot szerző ANO mozgalom vezetője azt szeretné, ha az új cseh kormányt államfőként Milos Zeman nevezné ki még akkor is, ha elveszíti a jövő heti elnökválasztást, és a kormány február végéig megalakulna - derül ki abból az interjúból, amely csütörtökön jelent meg a Mladá Fronta Dnes című napilapban.

Ha minden igaz, lesz új amerikai nagykövetünk

Ha minden igaz, lesz új amerikai nagykövetünk

közeleg a tél

A Magyar Idők úgy tudja, a republikánus kötődésű David Corstein lehet hazánkban a következő misszióvezető.

"Mindent elkövetünk a migrációs kiskapuk eltűnéséért"

"Mindent elkövetünk a migrációs kiskapuk eltűnéséért"

közeleg a tél

A kormány mindent elkövet, hogy fizikai és jogi értelemben egyaránt eltűnjenek az illegális bevándorlók által kihasznált kiskapuk, ezt a célt is szolgálja a "Stop Soros" törvénycsomag - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.

Trump tényleg zseni: megadóztatta a liberális atyaúristent, az Apple-t

Trump megválasztása óta végtelen sivalkodásba kezdtek a liberális közgazdászok. Az amerikai elnök nemrég bebizonyította, hogy tényleg zseni.

Európa és az ő "értékei"

Európa és az ő "értékei"

889

Önök tudják, mik azok az "európai értékek"? Vagy mik azok az "uniós értékek"? Nem? Na ugye! Honnan is tudhatnánk...

A MeToo-kampány elérte a célját: 24 órában égnek a telefonvonalak az USA-ban

Égnek a szexuális zaklatásokat regisztráló forróvonalak Amerikában: rekordszámú áldozat jelentkezett a MeToo-kampány kezdete óta.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére