Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Külföldi lapok dicsérték Orbánt az európai értékek melletti kiállásáért

2017. július 25. 10:28

Egy brit lap szerint nemcsak a magyar kormánynak kellene aggódnia a Soros-szervezetek tevékenysége miatt, hanem az európai kormányoknak is.

Az amerikai Daily Signal véleménycikke után most a Breitbart és a The Spectator ír elismerően a magyar kormányról a tusványosi Orbán-beszéd után. Kiemelik Orbán Viktorék nemzetállami elköteleződését, valamint a nemzeti szuverenitás megőrzésére irányuló intézkedéseket, mint például az illegális migráció megállítását, vagy a Soros György befolyása elleni harcot – írja a Magyar Idők.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Szombaton a Breitbart brit kiadása fogalmazta meg véleményét a tusványosi beszédet követően, miszerint Orbán Viktor

szenvedélyesen kiállt az európai értékek és identitás mellett azzal, hogy felszólította a földrész nemzeteit: ne működjenek együtt Soros Györggyel, aki a nyílt társadalmak létrehozását pénzeli.”

A lap azt is elismerően méltatta, hogy Orbán hagyományt teremtett azzal, hogy valódi Európa-párti fórumot hozott létre az évente megrendezett eseménnyel. A lap kiemelte a lengyelekkel vállalt szolidaritást is Brüsszellel szemben.

A The Spectator szerkesztői véleménycikke is a kormány mellett állt ki a Soros Györgyről szóló plakátkampányt élesen bíráló Freedom House-szal szemben. Míg a Soros-féle szervezet a migráció jótékony hatásairól írt, a brit lap rámutatott, hogy az illegális bevándorlás következtében Nyugat-Európában válsághelyzet (terrorfenyegetettség, erőszakos bűncselekmények) alakult ki, valamint arra, hogy az ügyben érintett "civil" szervezetek a kiskapuk kijátszására bátorították a migránsokat. Douglas Murray cikkében kiemeli, hogy nemcsak a magyar kormánynak kellene aggódnia a Soros-szervezetek tevékenysége miatt, hanem Európa összes többi kormányának is.

A publicista kiemelte, hogy a Freedom House azon véleménye nem állja meg a helyét, amely szerint a magyar kormány Soros-ellenessége "légből kapott" és a semmiből jött.

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Angela Merkel a kínai elnökkel egyeztetett

Kölcsönös látogatásokról és országaik stratégiai együttműködésének elmélyítéséről egyezett meg Angela Merkel német kancellár és Hszi Csin-ping kínai elnök szombati telefonbeszélgetésük során - közölte Steffen Seibert, a berlini kancellári hivatal szóvivője.

Kövér: az ellenzéki káoszkoalíció bevándorlóországgá alakítaná Magyarországot

Kövér: az ellenzéki káoszkoalíció bevándorlóországgá alakítaná Magyarországot

spring is coming

Kövér László szerint a magyar nemzet és Európa érdeke is az, hogy Magyarország jelenlegi kormánya folytatni tudja munkáját az áprilisi parlamenti választások után.

Németországban és Belgiumban is afgán migránsok gyilkoltak a héten

Németországban és Belgiumban is afgán migránsok gyilkoltak a héten

amerika, london, párizs

Mindketten a saját barátnőjüket késelték halálra, az egyik áldozat mindössze 17 éves volt.

Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

Újabb magyar szólalt meg a svédországi helyzetről

spring is coming

Egy, a 70-es években Göteborgba kivándorolt magyar férfi szerint a svéd kormány azért engedi be "orrvérzésig" a bevándorlókat, mert szavazatokat vár tőlük.

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

Nagyot égett Volner a jobbikos fórumon

spring is coming

Vasárnap Nagykőrösön tartott kampányrendezvényt a Jobbik, de az előadásra szinte senki sem volt kíváncsi.

Megkéselte tanárát egy 7 éves diák Németországban

Már korábban is sok baj volt vele, de a hatóságok nem tettek semmit.

Orbán Viktor is üzent a rendkívüli hóhelyzet miatt

A miniszterelnök a rendkívülinek számító időjárási helyzet miatt ellátogatott az operatív törzs budapesti központjába, melyről egy videó is felkerült a Facebook-oldalára.

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

Egyre több magányos farkast küld az Iszlám Állam Európába

amerika, london, párizs

Az Iszlám Állam nem állt le, bár egyre több területet vesztenek el, egyes embereket még mindig könnyen tudnak mozgósítani szerte Európában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére