Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Krekó Péter: Soros György uszítómestere

2019. január 4. 19:00

Krekó Péter, a Political Capital ügyvezető igazgatója régóta foglalatoskodik Magyarország savazásával, és hazugságait nem ritkán külföldi hírportálokon lehet viszontlátni. Nem véletlenül.

Krekó Péter tevékenységét nem kell hosszasan bemutatni: írásaiban és megszólalásaiban rendre pocskondiázza Magyarországot, Twitter-oldalán nap mint nap osztja meg a magyarok által választott kormányt ócsárló, erős ferdítéseken alapuló megjegyzéseit.

Ezek közül az egyik, amely a decemberi ellenzéki csörtével kapcsolatos, hogy Krekó szerint Magyarországon a közszolgálati média "álhíreket" terjeszt. Kicsit árnyalja ezt a vádat Udo Ulfkotte könyve, a "Megvásárolt újságírók", amelyben arról ír, hogy a német és az amerikai titkosszolgálat aktívan jelen van a nyugati médiában. Olyannyira, hogy több újságírónak is külön fizetnek azért, hogy a NATO-t és egyéb szervezeteket jó színben tüntessék fel. Ulfkotte szerint, aki ellenvéleményt fejt ki, az könnyen pénz és állás nélkül találhatja magát. Ennek tudatában minimum kérdésessé válik, hogy Krekó világában mi az, ami álhírnek számít: pusztán az, ami neki személyesen nem tetszik?

Krekó Péter vágyvezérelt világlátásáról árulkodik az is, hogy szerinte Magyarország "elszigetelődik" az Európai Unióban is, és újabban pedig a NATO-ban is.

Forrás: Twitter.

Ezt persze azonnal más megvilágításba helyezi az, hogy Krekó Péter eddig nem tagadta azt, hogy tagja egy titkos brit akciónak, amely a pszichológiai hadviselésre van kihegyezve. Mint ahogy a Privátbankár írja:

A projekt keretében a résztvevők különféle titkos, befolyásoló műveleteket hajtanak végre az EU számos tagországában, hogy a pszichológiai hadviselés (PsyOps) keretében megváltoztassák az oroszokról kialakult esetleges pozitív véleményt."

Az akciót nem meglepő módon a NATO pénzeli, a brit külügyminisztériummal és a Facebookkal egyetemben.

Összenő, ami összetartozik

A fentebbi példával alátámasztott alaptalan rágalomhadjárat Magyarország ellen szinte már szokványos a sorosisták részéről, és nem is véletlen, hogy Krekó Péter is ezzel a taktikával dolgozik: munkássága ugyanis a Soros terv 2.0 mentén találkozik a milliárdos tőzsdespekuláns céljaival – hangsúlyozza a Figyelő.

A Gyurcsány Ferenc kedvenc agytrösztjeként is aposztrofálható Political Capital – amelynek Krekó Péter ügyvezető igazgatója – munkatársai ugyanis részt vettek azon a munkaértekezleten, amelyen a New Pact for Europe nevű projektet mutatta be Bajnai Gordon bukott miniszterelnök.

A projektet még 2017 novemberében dolgozta ki a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány, a német Bertelsmann Alapítvány és néhány egyéb nemzetközi szervezet az európai politikai elit kiválasztott képviselőivel együttműködésben, azzal a céllal, hogy új paktumot kínáljon az az uniós elitnek a migrációt illetően.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Két nap alatt majdnem kipusztult egy állatfaj

Elképesztő hőhullám vonul végig Ausztrálián. A gyümölcsök a fán megfőnek, de a vadvilág sem képes elviselni a hihetetlenül magas hőmérsékletet, ami egyes helyeken eléri a 49 Celsius-fokot. A hőhullám már napok óta tart.

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

Ide vezet a multikulti: a fiatal svéd nők közel fele fél attól, hogy bűncselekmény áldozatává válik

amerika, london, párizs

A migránsok miatt a nemi erőszak fellegvárává váló országban ez nem is meglepő.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A magyar válogatott bejutott a középdöntőbe a kézilabda-világbajnokságon

A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is veretlen a tornán.

Nemi erőszak miatt körözték az egyik migránskaraván szervezőjét

Mint korábban megírtuk, újabb migránskaraván indult el az Egyesült Államok déli határa felé. A legújabb hírek szerint a rendőrség letartóztatta az egyik olyan személyt Hondurasban, aki a karaván szervezésében jeleskedett. A férfinak nemi erőszak vádjáért kell felelnie.

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

A magyarok döntő többsége elutasítja az illegális bevándorlást

kétharmad

A magyarok kétharmada aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt - derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából.

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

A Momentum Mozgalom nem tud elszámolni félmilliárd forinttal

kétharmad

Hiába cirkuszolt Hajnal Miklós az Echo TV-ben, a párt nem tudott elszámolni az államtól kapott támogatásával. Megdöbbentő, hogy a Momentum még számlákkal sem tudta igazolni költéseit.

A forradalmárnak is alkalmatlan idiótákról

Ezek a mai forradalmárok nem értik a forradalmat. Alkalmatlanok rá. Még erre is alkalmatlanok!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére