Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Krekó Péter: Soros György uszítómestere

2019. január 4. 19:00

Krekó Péter, a Political Capital ügyvezető igazgatója régóta foglalatoskodik Magyarország savazásával, és hazugságait nem ritkán külföldi hírportálokon lehet viszontlátni. Nem véletlenül.

Krekó Péter tevékenységét nem kell hosszasan bemutatni: írásaiban és megszólalásaiban rendre pocskondiázza Magyarországot, Twitter-oldalán nap mint nap osztja meg a magyarok által választott kormányt ócsárló, erős ferdítéseken alapuló megjegyzéseit.

Ezek közül az egyik, amely a decemberi ellenzéki csörtével kapcsolatos, hogy Krekó szerint Magyarországon a közszolgálati média "álhíreket" terjeszt. Kicsit árnyalja ezt a vádat Udo Ulfkotte könyve, a "Megvásárolt újságírók", amelyben arról ír, hogy a német és az amerikai titkosszolgálat aktívan jelen van a nyugati médiában. Olyannyira, hogy több újságírónak is külön fizetnek azért, hogy a NATO-t és egyéb szervezeteket jó színben tüntessék fel. Ulfkotte szerint, aki ellenvéleményt fejt ki, az könnyen pénz és állás nélkül találhatja magát. Ennek tudatában minimum kérdésessé válik, hogy Krekó világában mi az, ami álhírnek számít: pusztán az, ami neki személyesen nem tetszik?

Krekó Péter vágyvezérelt világlátásáról árulkodik az is, hogy szerinte Magyarország "elszigetelődik" az Európai Unióban is, és újabban pedig a NATO-ban is.

Forrás: Twitter.

Ezt persze azonnal más megvilágításba helyezi az, hogy Krekó Péter eddig nem tagadta azt, hogy tagja egy titkos brit akciónak, amely a pszichológiai hadviselésre van kihegyezve. Mint ahogy a Privátbankár írja:

A projekt keretében a résztvevők különféle titkos, befolyásoló műveleteket hajtanak végre az EU számos tagországában, hogy a pszichológiai hadviselés (PsyOps) keretében megváltoztassák az oroszokról kialakult esetleges pozitív véleményt."

Az akciót nem meglepő módon a NATO pénzeli, a brit külügyminisztériummal és a Facebookkal egyetemben.

Összenő, ami összetartozik

A fentebbi példával alátámasztott alaptalan rágalomhadjárat Magyarország ellen szinte már szokványos a sorosisták részéről, és nem is véletlen, hogy Krekó Péter is ezzel a taktikával dolgozik: munkássága ugyanis a Soros terv 2.0 mentén találkozik a milliárdos tőzsdespekuláns céljaival – hangsúlyozza a Figyelő.

A Gyurcsány Ferenc kedvenc agytrösztjeként is aposztrofálható Political Capital – amelynek Krekó Péter ügyvezető igazgatója – munkatársai ugyanis részt vettek azon a munkaértekezleten, amelyen a New Pact for Europe nevű projektet mutatta be Bajnai Gordon bukott miniszterelnök.

A projektet még 2017 novemberében dolgozta ki a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány, a német Bertelsmann Alapítvány és néhány egyéb nemzetközi szervezet az európai politikai elit kiválasztott képviselőivel együttműködésben, azzal a céllal, hogy új paktumot kínáljon az az uniós elitnek a migrációt illetően.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

kétharmad

Jakab Péter kommunistának nevezte a miniszterelnököt, de a válaszában a kormányfő megsemmisítette a jobbikos képviselőt.

A nap reggel fölkel, este lenyugszik, a 444 pedig hazudik

A nap reggel fölkel, este lenyugszik, a 444 pedig hazudik

piszkostizenkettő

Rekordokat döntenek felesék: egy nyúlfarknyi cikket is képesek úgy megírni, hogy szinte egy szava sem igaz.

Elfogták az utrechti merénylőt

A török férfi három embert megölt, ötöt megsebesített egy villamoson.

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettős mércéjének

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettős mércéjének

amerika, london, párizs

Miért van az, hogyha egy iszlamista öngyilkos merényletet hajt végre, akkor a honi és nemzetközi liberális politikusok "incidenst" emlegetnek, amikor pedig egy szélsőséges idióta gyilkol, mindjárt terrortámadást sikoltanak?

Mégis eltörölné a múltat a spanyol baloldal

Mégis eltörölné a múltat a spanyol baloldal

amerika, london, párizs

Nemrég jelentette be a leköszönőben lévő spanyol kormány, hogy mégis kihantolják Francisco Franco volt spanyol diktátor hamvait.

Választási csalás gyanúja miatt az Országgyűlés felfüggesztette a jobbikos képviselő mentelmi jogát

Választási csalás gyanúja miatt az Országgyűlés felfüggesztette a jobbikos képviselő mentelmi jogát

kétharmad

Az Országgyűlés úgy döntött, hogy felfüggeszti a jobbikos Farkas Gergely mentelmi jogát. Farkasról még tavalyi országgyűlési választási kampányról került elő egy hangfelvétel, ahol egy LMP-s politikus választókerületi visszalépéséért akár fizetni is hajlandó lett volna.

Szijjártó: "új csata kezdődik a brüsszeli titkos bevándorláspárti tervekkel szemben"

Kézzelfogható bizonyíték van arra, hogy vannak olyan elkötelezett pártfogói az ENSZ migrációs csomagjának, akik azt jogilag kötelezővé akarják tenni minden európai uniós tagállam számára - jelentette ki a magyar külgazdasági és külügyminiszter az EU-tagországok hétfői brüsszeli külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

Ma áll bíróság elé a szíriai migráns, aki Chemnitzben gyilkolt

Ma áll bíróság elé a szíriai migráns, aki Chemnitzben gyilkolt

amerika, london, párizs

Egy olyan brutális gyilkosságról beszélünk, ami rég nem látott módon kavarta fel a német belpolitikai állóvizet. Mi is ez az egész eset, és mit kell róla tudni?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére