Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Konzervatív propagandisták, akik benyaltak a liberálisoknak - most díjat kapnak

2017. május 22. 16:30

A 888 Cuckold díjat adományoz azoknak a konzervatív újságíróknak, akik folyton nyalnak a liberálisoknak, habár a bennük rejlő Morális Iránytű jelzi, hogy bármekkora engedményeket tesznek, soha nem fogják a liberálisok befogadni őket. Amúgy meg ki akar a liberálisok közé tartozni? Hát a talajvesztett, értékrend nélküli cuckonzervatív újságírók, akik elárulták értékeiket miközben saját olvasóikkal és a nemzet érdekével mentek szembe. Felültek egy múlt századi, mára már avíttá, elavulttá és mélyen megvetetté vált irányzatnak.

Cuckonzervatív a liberálisoknak behódoló, az ő safe space-ükben dagonyázó mainstream jobboldal, a jó öreg liberálisok szerint ez egy szexista és rasszista – azaz szükségszerűen kreatív és vicces – kifejezés, amely egy pornográfiai műszó: a cuckold a megcsalt férj és a konzervatív szavak ötvözete. A megcsalt férj, ahogyan a felszarvazott konzik (konzervatívok) is már csak bétahímek, hiszen elveszíttették alfahím pozíciójukat, eltűrik, hogy asszonyaikat egy másik férfi tegye magáévá, így hódoltak be a honi konzervatívok a liberális eszméknek, közben saját értékrendjüket is felülírták. Tehát olvasóikat, szavazóikat liberálisok elé vetették, akik szabadon erőszakolhatták őket.

Magyarul a felszarvazás kifejezéssel tudnánk a leginkább leírni a jelenséget, hiszen a magyar nyelvben a megcsalt férfi a „felszarvazott férj.”

Az áruló jobboldaliak = konszarvatívok = cuckonzervatívok

Kik tehát a konszarvatívok, a felszarvazott konzervatívok? Milo Yiannopoulos definíciója szerint a konszarvatív az a konzervatív, aki feladja a jobboldali értékeket, behódol a baloldalnak, a liberálisoknak.

Milóról pedig tudjuk, hogy ő egy személyben a kulturális baloldal identitáspolitikai őrületének a görbe tükre: homokos, de ki nem állhatja az LMBTQZRGTIOFGA stb. köröket, görög-zsidó származású, katolikus, elítéli a faji alapon szerveződő identitásszervezeteket, így a Black Lives Mattert is, miközben a fekete fiúkra bukik.

Mike Cernovich jobboldali blogger frappánsan foglalta össze:

A konszarvatív a jobboldali, aki élvezi, amikor a baloldal megb888a a jobboldalt és a saját hazáját.”

Beszéljünk egy kicsit az Igazi Jobboldaliakról

A 21. század hajnalán minden etnikai, faji vagy szexuális kisebbséghez való tartozás büszkén vállalható, fehér hagyományos családban nevelkedni ciki. Már-már vállalhatatlan. Sőt egyesek szerint rasszista. Az Igazi Jobboldalnak (Alt Right) köszönhetően, ezek a safe space-ekben nevelkedett liberálisok ellenvéleménnyel találkoztak. Hiszen, a konszarvatívokkal ellentétben őket nem lehetett integrálni, megtéveszteni, beolvasztani, majd megalázni.

A fehér munkásosztály elnyomásáról, lecsúszásáról már egyre kevesebbet beszélünk, egyrészt azért, mert nem illik, vagy mert politikailag haszontalan. Amíg a white trashen gond nélkül lehet csúfolódni, a fehéreket nyugodtan ki lehet rekeszteni, amelyet a liberális értelmiség rendre meg is tesz, addig teljesen haszontalan és időtlen a liberálisok által erőltetett, a valóságban nem létező kisebbségek védelme.

A konszarvatívok, a cuckoldok mára csak az anarchiában, a safe space-ek hatalmában és a legyőzött liberálisokban –  és felemelkedésük reményében – hisznek. Onnan ismerszik meg egy igazi cuckold konzervatív, hogy kiegyezést szorgalmaz liberális gazdái és a hagyományos konzervatívok között. Mert attól fél, hogy a liberálisok leszámolnak vele. De van egy rossz hírünk. Hiába nyaltok a libsiknek soha nem fogtok közéjük tartozni, és ha rám hallgattok, akkor soha nem is akartok majd közéjük tartozni.

A cuckold mindannak a lenyomata, ami a magyar történelmet végigkísérte az elmúlt egy évszázadban: ahogyan a kisnyilasok a kommunista hatalomátvétel után átvedlettek pufajkássá, tovább élősködve a munkások hátán, úgy váltak az álkonzervatívok is a liberális kirekesztők talpnyalóivá. Olvasóikat, szavazóikat hátba szúró és megtagadó konzervatív táborok váltak egyszerre felszarvazottá, miközben folyamatosan a CSAK náluk lévő Morális Iránytűre hivatkoztak.

Ismét van egy rossz hírünk, a Morális Iránytűtök elromlott. Sem morálisan, sem emberileg nem magyarázható az amit csináltok, de az árulók mindig elnyerik méltó büntetéseiket, a józan ember nem kér a júdáspénzen vásárolt morálból. Nekünk megvan a magunk igazsága, amelyhez konzekvensek leszünk.

Fontos azonban rávilágítani egy paradoxonra: a körúton belüli liberális értelmiség általában az olyan emberek problémáiról nyilatkozik, akik rendszerint a körúton kívül élnek, és amelyekhez soha az életben nem jut el. Mert nem is akar. Miközben egy rendes progresszív – konzervatív éppúgy ismeri a vidéken élők problémáit, mint a városban munka nélkül tengődő munkásosztályét, addig a liberálisok által felszarvazott cuckonzik már csak a genderfészekben dagonyáznak, a nemi szerepekről értekeznek.

A szólásszabadság mellett állnak ki, de valójában pont azt korlátozzák az általuk létrehozott safe space-ekkel, a politikailag korrekt nyelvezet pedig nem engedi meg számukra azt, hogy egyenesen beszéljenek. Hiszen nincsenek szavaik az olyan elemi társadalmi jelenségekre, mint a modern kori népvándorlás, a „fejlettnyugat” hanyatlása, a nagy nyugati városokban mindennapossá váló erőszak, a nyugati politikai anomáliájából származó „fehér munkásosztály” kirekesztése. A liberálisok és segédcsapataik, a cuckoldok már nem azt értékelik ha valaki tehetséges és feltörekvő, hanem azt, ha valaki egyenjogúságot ordít, minden mögöttes tudás és tapasztalat nélkül.

A liberálisok által kitermelt agresszív mikrocsoportok kisajátítják a női, a szexuális, kulturális és faji kisebbségek egyenjogúságért vívott  harcát – és egy beteges ideológiát helyeznek a középpontba, mely elnyom minden különvéleményt.  

Itthonról is ismeretes:

a szólásszabadság melletti kiállás összekeveredik a szabadság mögé bújt névtelen gyűlölködéssel."

Díjazzuk a 2017-es év Cuckoldjait

Elérkezett az az örömteli és felemelő pillanat, amikor lehetőségünk van név szerint megnevezni azokat az áruló konzervatívokat, akiket felszarvaztak a liberálisok, akik teljes joggal kiérdemelték a 888 Cuckold 2017-es díját. Ezért fölállítottunk egy rögtönítélő zsűrit, amely megnevezte az idei év legfelszarvazottabbjait.

Olyan "jobboldali" „polgárokat" kerestünk, akik minden fontos nemzeti ügy mögül kihátráltak. Olyan konszarvatív újságírókat kerestünk, akik a hagyományosan jobboldali lapokban folyamatos engedményeket tettek a liberálisoknak. Hiszen ők azok, akik még annak is örülnének, ha a muszlim migránsok tömegei a megb888nák Magyarországot – mert legalább Orbán Viktor is veszítene.

Olyan közéleti szereplőket, pártokat kerestünk, akik elárulták a teljes szavazótáborukat.

A zsűri a következő személyeket, újságokat, pártokat nevesítette, azonban a helyezést az olvasóinkra bízzuk:

1. A Magyar Nemzet egyes "konzervatív" újságírói. A cuckonzervatívok genderfészke, az élen olyan Morális Iránytűkkel, mint:

2. A Mandiner is esélyes a Konszarvatív díjra. Az álértelmiskedő lap munkatársai közül ők a legfelszarvazottabbak:

  • Bakó Beáta  - aki nem árul egy gyékényen Orbánnal.
  • Rajcsányi Gellért  - aki hiányolja a budai látképet a Fidesz kommunikációjából
  • Stumpf András - akivel az utóbbi időben teljesen elszállt a dilemmáskodó, ellenzéki polgár. Ő már a kvótaszavazáskor sem tudott dönteni, hogy kellenek-e migránsok Magyarországnak vagy sem – mint mondta, inkább nem megy el szavazni.

3. A legnagyobb szarvakkal azonban a jobbikos Alfahír szerzői rendelkeznek. A jobbikos konszarvatívok cuckoldjai:

  • Balogh Gábor, aki például „blöffnek” nevezte a kvótaszavazást,
  •  Magvasi Adrián, akinek a legnagyobb inspirálója éppen a baloldali 444.

4. A Hír TV szerkesztősége, mert megtűri Kálmán Olgát. Amit ők művelnek az már a cuckonzervatívság a köbön.

Mi ez, ha nem kéjes öröm annak láttán, hogy a baloldal megb888a a jobboldalt?

Ők a magyar konszarvatívok.
Szavazzatok, hogy ki kapja az első három díjat!

Kik azok az álkonzervatívok akik lefeküdtek a liberálisoknak?

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Útmutatók kaptak az iszlamisták, hogyan vehetnek fegyvert illegálisan a hitetlenek gyilkolásához

Útmutatók kaptak az iszlamisták, hogyan vehetnek fegyvert illegálisan a hitetlenek gyilkolásához

amerika, london, párizs

A Telegramon egy, az Iszlám Államot éltető csatorna a muszlim felhasználókat tájékoztatta arról, hogy a Nyugat ellen tervezett terrortámadásokhoz hogyan tudnak fegyvereket vásárolni a dark weben.

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

Hollywoodban elgurult a gyógyszer

amerika, london, párizs

A bevándorláspárti baloldal kedvenc vizsgálatának eredményét nem igazán tudták elviselni Kaliforniában.

Trippon a fűben: az MSZP politikusa fedezékből tüzel a munkásokra

Trippon Norbert, az MSZP budapesti elnökségének tagja a minap Facebook-oldalán kikelt magából amiatt, hogy a kormány munkásszállót hozna létre Újpesten, ahol egyébként Trippon a helyi MSZP elnöke. Ide jutottunk: egy magát szocialistának valló politikus a munkások és azok lakhatása ellen tiltakozik.

889
Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

Az "Allahu akbar" kifejezés használata mellett állt ki egy német szociáldemokrata képviselő

amerika, london, párizs

Sawsan Chebli, az SPD képviselője szerdán tweetelt arról, hogy ez egy teljesen hétköznapi kifejezés a muszlimok körében, és nem szabadna démonizálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére