Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Kíváncsiak vagytok, hogy mely európai országokban örülnének Donald Trumpnak?

2017. szeptember 8. 13:58

A Politico egy listát tett közzé, hogy melyik országokban szimpatizálnak Donald Trump elnökségével.

Az első helyen Csehország áll, ahol az emberek azért szimpatizálnak Donald Trumppal, mert nem tetszik nekik a folyamatos belpolitikai zavar és egy erős vezető után ácsingóznak. Így vannak ezzel a második helyen álló olaszok is. Oroszországban a viszonylagos amerikai-orosz közeledés miatt értékelik pozitívan Trumpot, aki szakított elődei orosz-politikájával.  Magyarország az ötödik helyen áll, Lengyelország pedig a hetedik helyen. A Politico szerint Trump nézetei megegyeznek a magyar és lengyel állásponttal a bevándorlással kapcsolatban, ezért ezekben az országokban kifejezetten szimpatikusnak tartják a novemberben megválasztott amerikai elnököt.

Forrás: Twitter

  1. Csehország
  2. Olaszország
  3. Oroszország
  4. Törökország
  5. Magyarország
  6. Azerbajdzsán
  7. Lengyelország
  8. Bulgária
  9. Málta
  10. Franciaország és az Egyesült Királyság holtversenyben.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

Kiderült: jobb, ha félünk a mesterséges intelligenciától

century-on

Amerikai egyetemi kutatók szerint az AI (artificial intelligence) gyors előretörése következtében ugrásszerűen megnőtt annak az esélye, hogy a technológiát rossz célra használják. Ha pedig ez megtörténik, az óriási károkat okozhat.

Próbára tették a dohánylobbit Hollandiában

Nem emelnek vádat emberölés és egyéb bűncselekmények miatt a nagyobb dohánycégek ellen Hollandiában, az ügyészség csütörtöki döntése szerint ugyanis az érintett vállalatok megfelelően tájékoztatták a fogyasztókat az egészségügyi kockázatokról.

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

Túlterheltek a svájci börtönök az észak-afrikai rabok miatt

amerika, london, párizs

Svájc francia többségű régiójában, Romandyban az elítéltek 80 százaléka külföldi. A statisztikák szerint elsősorban a Magreb országokból származók azok, akik ilyen magasra tornázták fel a számokat.

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

Hétéves fiúból próbált dzsihadistát faragni egy szíriai orvostanhallgató

amerika, london, párizs

Bíróság elé került egy 30 éves szíriai orvostanhallgató Németországban, miután radikalizálni próbálta élettársa hétéves gyerekét. A férfi emellett egy berlini zsinagóga ellen tervezett robbantásos merényletet.

A V4-ek mostantól még jobban védelmezik Európát

A visegrádi országok védelmi együttműködésének további erősítéséről írtak alá közös nyilatkozatot Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország képviselői csütörtökön Budapesten az Országházban.

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

Köves Slomó: attól, hogy valaki kritizálja Sorost, nem lesz antiszemita

spring is coming

Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija a csütörtökön megjelent interjújában elmondta, hogy fenntartásai vannak a nyílt társadalom koncepciójával kapcsolatban és visszásnak tartja, hogy ha valaki kritizálja Sorost, akkor az már rögtön antiszemita.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére