Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Kérés a magyarországi kábelszolgáltatók felé!

2016. november 9. 17:28

Az amerikai elnökválasztásról készült – nyíltan manipulatív – tudósítások fényében minden magyarországi kábelszolgáltatótól azt kérjük, hogy a CNN hírtelevíziónak csúfolt csatornát vagy vezessék ki kínálatukból, vagy sorolják át a sci-fi csomagjaikba.

A kritikusok körében már csak Clinton's News Networkként csúfolt, magát mértékadó és objektív hírcsatorna talán az amerikai elnökválasztás hajrájában szolgált rá leginkább gúnynevére. Nem véletlen, hiszen a napokban, hetekben egyre gyakoribb kiszivárogtatás révén immár kézzelfogható bizonyítékok is napvilágot láttak, miszerint

nem egy alkalommal kereste fel a hírcsatorna a Demokrata Pártot eligazításért, továbbá etikátlan módon előnyhöz próbálták juttatni Hillary Clintont az elnökjelölti viták során a kérdések korai kiszivárogtatásával.

Azonban ezek az ügyek pitiáner manipulációknak számítanak ahhoz képest, amelyet a CNN állandó politikai kommentátora, Van Jones megenged magának az "objektív" hírcsatorna képernyőjén. Az Obama-adminisztráció korábbi munkatársa elsőként arról vált hírhedtté, hogy élő adásban sírta el magát Michelle Obama beszéde után. 

A manipulációtól és az érzelmi befolyásolástól – elméletben – mentes könnycseppek valami rejtélyes oknál fogva elképesztő népszerűségnek örvendtek a videómegosztó oldalakon, rajongók ezrei fejezték ki kommentek formájában, hogy miként tudtak azonosulni Van Jones kommentátorral.

Azonban ami azután következett be a CNN képernyőjén, miután Donald Trump republikánus elnök megnyerte az amerikai választásokat, az talán még a CNN elfogult nézőit is megdöbbentette. Van Jones ismét nagyot alakított, ezúttal a következő szempontokat találta mondani az élő adásban elhangzott "független" elemzésében:

  • "Az emberek csodaként említik az eredményt, én azonban inkább egy rémálmot érzékelek."
  • "Sokunknak nehéz ma este szülőnek lenni, hiszen azt tanítjuk a gyermekeinknek, hogy ne bántsák a gyengébbet, ne legyenek bigottak és legyenek felkészültek. És ennek az egésznek az a végeredménye, hogy a szülők úgy fektetik majd le este a gyermeküket, hogy rettegnek a másnapi reggeliztetésről, hogy ott mit fognak majd mondani nekik."
  • "Már most olyan muszlim barátok írnak nekem SMS-t, hogy el akarják hagyni az országot."
  • "Ez a végeredmény egy fehér, nacionalista reakció volt egy afroamerikai elnök ellen."
  • "Ez egy rettenetesen fájdalmas pillanat számunkra."
Ennek fényében tehát azt kérjük a magyar kábelszolgáltatóktól, hogy e sajátságos sci-fit mindenképpen a megfelelő csomagokba helyezzék el mostantól!

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Kiürítette a francia rendőrség Mont-Saint-Michelt

Elővigyázatosságból kiürítette a francia rendőrség vasárnap délelőtt az Atlanti-óceán partján található Mont-Saint-Michel árapályszigetet, miután egy férfi azzal fenyegetőzött, hogy a rendőrökre támad. A gyanús embert keresik, a szigetet és a csúcsán épült XIII. századi gótikus apátságot minden turista elhagyta, a helyiek a házaikba zárkóztak.

A legtöbben a Kárpát-medencében írták alá a kisebbségvédelmi kezdeményezést

A legtöbben a Kárpát-medencében írták alá a kisebbségvédelmi kezdeményezést

kétharmad

A legtöbben a Kárpát-medencében írták alá a Minority Safe Pack elnevezésű európai kisebbségvédelmi polgári kezdeményezést, de összesen 11 európai ország csatlakozott az ügyhöz - mondta Csáky Csongor, Rákóczi Szövetség főtitkára vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Teherán kész az urándúsításra, ha Washington felmondja az atomalkut

Teherán kész az urándúsításra, ha Washington felmondja az atomalkut

amerika, london, párizs

Teherán készen áll az urándúsításra, ha Washington felmondja a 2015-ben kötött többhatalmi atomalkut - hangsúlyozta Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter New Yorkban újságíróknak.

Az LMP egyeztetne azokkal a pártokkal, amelyek elküldték őket a fenébe

Az LMP egyeztetne azokkal a pártokkal, amelyek elküldték őket a fenébe

kinyílott a pitypang

Lényegében az összes parlamenti ellenzéki párt nekiesett az LMP-nek a választás után. Ennek ellenére az LMP parlamenti frakciója tárgyalni hívta az összes ellenzéki frakciót, hogy egyeztessenek egy közös stratégiáról. Mindez új matematikai feladványt jelent, a helyes megfejtők között kisorsolunk egy 888-as bögrét, amelyet postán küldünk el. NYEREMÉNYJÁTÉK!

Schäuble: Orbán nagyon nagy bizalmat kapott a magyar választóktól

Schäuble: Orbán nagyon nagy bizalmat kapott a magyar választóktól

kétharmad

A bizalom nagyon jelentős bizonyítékát kapta meg Orbán Viktor magyar kormányfő az ország lakosságától a parlamenti választáson, és ezt "jó demokrataként el kell fogadnunk" - mondta Wolfgang Schäuble, a német szövetségi parlament (Bundestag) elnöke egy vasárnapi német lapinterjúban.

Meg akarták erőszakolni a migránsok, de nem sejtették, hogy harcművész

Két migráns kiszemelt magának egy nőt a skóciai Forfarban, azonban azt nem sejtették, hogy a hölgy egy jól képzett harcművész.

Észak-Korea templomépítésre kérte fel a magyar baptistákat

Észak-Korea templomépítésre kérte fel a magyar baptistákat

kétharmad

Az észak-koreai vezetés egy phenjani imaház megépítésére kérte fel a magyarországi Baptista Szeretetszolgálatot - tájékoztatta az MTI-t szombaton a segélyszolgálat Washingtonban élő vezetője.

Ezt üzeni Conchita Wurst

Ezt üzeni Conchita Wurst

bulvár

Milliónyi Conchita Wurst országa vagyunk, ami az eltitkolt fertőző betegségeket illeti.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére