Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Ismét ordas hazugságokat írnak Magyarországról külföldön

2017. szeptember 9. 11:28

Emlékezetes, nemrég gyűjtést közöltünk azokról a külföldön akkreditált sajtómunkásokról, akik leplezetlenül Soros György amerikai milliárdos szócsöveként próbálják lejáratni a magyar kormányt és Magyarországot a nemzetközi sajtóban. A nemzetközi visszhang nem is maradt el, a Soros-hálózat hatékonyan riadóztatta magát. 

Csakhogy az általunk említett tendenciózus hazudozás Magyarországgal összefüggésben nem hagyott alább.

Ugyanis hiába foglalkozik a brit lappiac egyik legnagyobb szereplője, a Daily Mail hazánkkal, Orbán Viktorral és a magyarok hősies határvédelmével, az elfogult, előítéletes és propagandaszerű külföldi sajtó általános hozzáállásának köszönhetően

sikerült teljesen egyértelműen hazug állításokat megjelentetni, amelyekkel szándékosan a magyar kormány és Magyarország rossz hírét akarják kelteni.

Daily Mail

A Daily Mail cikke néhány bekezdés után három olyan hamis megállapítást közöl, melyeknek tartalma könnyedén visszakereshető az internet segítségével. Ugyanakkor a történet legpikánsabb része talán az, hogy

a brit bulvárlap háromból két hazugságot a Simicska Lajos tulajdonában álló Indextől vett át. 

Hazugság #1

A bevándorlásellenes küzdelem részeként Magyarország árammal ellátott kerítéssel vette körbe az ország határát."

Ezt a közel féléves álhírt az Index szakmai, független, mértékadó szerkesztősége terjesztette el, melyet hamar meg is cáfolt a Belügyminisztérium. Természetesen a cáfolatról már nem írt ilyen elánnal Simicska weblapja, így ez be is kerülhetett a Daily Mail "efogulatlan" összegzésébe.

Hazugság #2

Az ország elnöke (sic!), Orbán Viktor, a bevándorlást méregnek nevezte korábban".

Eltekintve attól, hogy Orbán Viktor nem elnöke, hanem miniszterelnöke Magyarországnak, ismét egy indexes álhírrel állunk szemben, amelyet kritikátlanul vett át a nyugati sajtó. Emlékezetes, kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt, az Index szándékosan félretájékoztatta olvasóit arról, hogy Orbán méregnek nevezte a migránsokat egy, az osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztatóján.

A valóság ezzel szemben az – melyet később még az Index is elismert, ám a címüket mégsem módosították – , hogy a kormányfő arról beszélt, ellenzi az Európai Unió migrációs politikáját, ami szerinte Magyarországnak halálos méreg. 

Hazugság #3

Magyarország egyetlen valódi menekültet sem fogadott be."

Az, hogy a magyar kormány határozott migránspolitikával rendelkezik, még nem jelenti azt, hogy megtagadja az oltalmat azoktól, akik ténylegesen háborús konfliktus elől menekülnek – akármennyire is szeretnék ezt a billogot rásütni a Soros-féle balliberálisok. Ennek értelmében a külföld által fasisztának bélyegzett Magyarország tavaly kicsivel több, mint háromszáz valódi menedékkérőnek bírálta el pozitívan kérelmét.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére