Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
spring is coming
 
 
 
 

Ismét ordas hazugságokat írnak Magyarországról külföldön

2017. szeptember 9. 11:28

Emlékezetes, nemrég gyűjtést közöltünk azokról a külföldön akkreditált sajtómunkásokról, akik leplezetlenül Soros György amerikai milliárdos szócsöveként próbálják lejáratni a magyar kormányt és Magyarországot a nemzetközi sajtóban. A nemzetközi visszhang nem is maradt el, a Soros-hálózat hatékonyan riadóztatta magát. 

Csakhogy az általunk említett tendenciózus hazudozás Magyarországgal összefüggésben nem hagyott alább.

Ugyanis hiába foglalkozik a brit lappiac egyik legnagyobb szereplője, a Daily Mail hazánkkal, Orbán Viktorral és a magyarok hősies határvédelmével, az elfogult, előítéletes és propagandaszerű külföldi sajtó általános hozzáállásának köszönhetően

sikerült teljesen egyértelműen hazug állításokat megjelentetni, amelyekkel szándékosan a magyar kormány és Magyarország rossz hírét akarják kelteni.

Daily Mail

A Daily Mail cikke néhány bekezdés után három olyan hamis megállapítást közöl, melyeknek tartalma könnyedén visszakereshető az internet segítségével. Ugyanakkor a történet legpikánsabb része talán az, hogy

a brit bulvárlap háromból két hazugságot a Simicska Lajos tulajdonában álló Indextől vett át. 

Hazugság #1

A bevándorlásellenes küzdelem részeként Magyarország árammal ellátott kerítéssel vette körbe az ország határát."

Ezt a közel féléves álhírt az Index szakmai, független, mértékadó szerkesztősége terjesztette el, melyet hamar meg is cáfolt a Belügyminisztérium. Természetesen a cáfolatról már nem írt ilyen elánnal Simicska weblapja, így ez be is kerülhetett a Daily Mail "efogulatlan" összegzésébe.

Hazugság #2

Az ország elnöke (sic!), Orbán Viktor, a bevándorlást méregnek nevezte korábban".

Eltekintve attól, hogy Orbán Viktor nem elnöke, hanem miniszterelnöke Magyarországnak, ismét egy indexes álhírrel állunk szemben, amelyet kritikátlanul vett át a nyugati sajtó. Emlékezetes, kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt, az Index szándékosan félretájékoztatta olvasóit arról, hogy Orbán méregnek nevezte a migránsokat egy, az osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztatóján.

A valóság ezzel szemben az – melyet később még az Index is elismert, ám a címüket mégsem módosították – , hogy a kormányfő arról beszélt, ellenzi az Európai Unió migrációs politikáját, ami szerinte Magyarországnak halálos méreg. 

Hazugság #3

Magyarország egyetlen valódi menekültet sem fogadott be."

Az, hogy a magyar kormány határozott migránspolitikával rendelkezik, még nem jelenti azt, hogy megtagadja az oltalmat azoktól, akik ténylegesen háborús konfliktus elől menekülnek – akármennyire is szeretnék ezt a billogot rásütni a Soros-féle balliberálisok. Ennek értelmében a külföld által fasisztának bélyegzett Magyarország tavaly kicsivel több, mint háromszáz valódi menedékkérőnek bírálta el pozitívan kérelmét.

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Megmutatjuk nektek a nap legfontosabb híreit.

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

A Soros-hálózat speciális szótárral akadályozza meg a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

A Soros-szervezetek készítettek egy szótárt, amelyben olyan szavak és javaslatok szerepelnek, amelyek hozzásegítik az illegális migránsokat ahhoz, hogy könnyedén megkapják a menekültstátuszt.

Kiderült, hogy honnan származnak az Árpád-házi királyok

Azonosította az Árpád-ház férfi tagjaira jellemző DNS-t III. Béla király csontmaradványaiból az Országos Onkológiai Intézet vezette nemzetközi kutatócsoport, s kiderült, hogy az Árpád-ház tagjai egészen biztosan eurázsiai, nem pedig finnugor eredetűek - nyilatkozta Kásler Miklós professzor, az intézet vezetője a szerdai Magyar Időkben.

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

Elkezdődtek a tárgyalások az egész világra kiterjedő migránspaktumról

amerika, london, párizs

Az Egyesült Államok kivételével a világszervezet tagállamai kedden megkezdték a tárgyalásokat az ENSZ migrációs egyezményének tervezetéről New Yorkban.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére