Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
kétharmad
 
 
 
 

Ismét ordas hazugságokat írnak Magyarországról külföldön

2017. szeptember 9. 11:28

Emlékezetes, nemrég gyűjtést közöltünk azokról a külföldön akkreditált sajtómunkásokról, akik leplezetlenül Soros György amerikai milliárdos szócsöveként próbálják lejáratni a magyar kormányt és Magyarországot a nemzetközi sajtóban. A nemzetközi visszhang nem is maradt el, a Soros-hálózat hatékonyan riadóztatta magát. 

Csakhogy az általunk említett tendenciózus hazudozás Magyarországgal összefüggésben nem hagyott alább.

Ugyanis hiába foglalkozik a brit lappiac egyik legnagyobb szereplője, a Daily Mail hazánkkal, Orbán Viktorral és a magyarok hősies határvédelmével, az elfogult, előítéletes és propagandaszerű külföldi sajtó általános hozzáállásának köszönhetően

sikerült teljesen egyértelműen hazug állításokat megjelentetni, amelyekkel szándékosan a magyar kormány és Magyarország rossz hírét akarják kelteni.

Daily Mail

A Daily Mail cikke néhány bekezdés után három olyan hamis megállapítást közöl, melyeknek tartalma könnyedén visszakereshető az internet segítségével. Ugyanakkor a történet legpikánsabb része talán az, hogy

a brit bulvárlap háromból két hazugságot a Simicska Lajos tulajdonában álló Indextől vett át. 

Hazugság #1

A bevándorlásellenes küzdelem részeként Magyarország árammal ellátott kerítéssel vette körbe az ország határát."

Ezt a közel féléves álhírt az Index szakmai, független, mértékadó szerkesztősége terjesztette el, melyet hamar meg is cáfolt a Belügyminisztérium. Természetesen a cáfolatról már nem írt ilyen elánnal Simicska weblapja, így ez be is kerülhetett a Daily Mail "efogulatlan" összegzésébe.

Hazugság #2

Az ország elnöke (sic!), Orbán Viktor, a bevándorlást méregnek nevezte korábban".

Eltekintve attól, hogy Orbán Viktor nem elnöke, hanem miniszterelnöke Magyarországnak, ismét egy indexes álhírrel állunk szemben, amelyet kritikátlanul vett át a nyugati sajtó. Emlékezetes, kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt, az Index szándékosan félretájékoztatta olvasóit arról, hogy Orbán méregnek nevezte a migránsokat egy, az osztrák kancellárral tartott közös sajtótájékoztatóján.

A valóság ezzel szemben az – melyet később még az Index is elismert, ám a címüket mégsem módosították – , hogy a kormányfő arról beszélt, ellenzi az Európai Unió migrációs politikáját, ami szerinte Magyarországnak halálos méreg. 

Hazugság #3

Magyarország egyetlen valódi menekültet sem fogadott be."

Az, hogy a magyar kormány határozott migránspolitikával rendelkezik, még nem jelenti azt, hogy megtagadja az oltalmat azoktól, akik ténylegesen háborús konfliktus elől menekülnek – akármennyire is szeretnék ezt a billogot rásütni a Soros-féle balliberálisok. Ennek értelmében a külföld által fasisztának bélyegzett Magyarország tavaly kicsivel több, mint háromszáz valódi menedékkérőnek bírálta el pozitívan kérelmét.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Jean-Claude Juncker: "nem vagyok részeg"

Jean-Claude Juncker: "nem vagyok részeg"

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke nem kis meglepetést okozott az ír parlamentben, amikor anélkül, hogy bárki erről kérdezte volna, mégis azzal kezdte a beszédét, hogy közölte: ő nem részeg, csak isiásza van, de egyébként szívesen lenne inkább részeg.

Orbán: "Mi nem engedünk be senkit, ezért támadnak minket"

Orbán: "Mi nem engedünk be senkit, ezért támadnak minket"

kétharmad

Soha korábban nem voltak ilyen erősek a V4-ek - mondta a Kossuth Rádióban Orbán Viktor. A miniszterelnök rávilágított arra is, hogy a tagállamok vezetői rájöttek arra: együtt sokkal többet tudnak elérni, mint külön-külön.

Europol: 2017-ben több mint a duplájára nőtt az iszlamista terrortámadások száma az EU-ban

Europol: 2017-ben több mint a duplájára nőtt az iszlamista terrortámadások száma az EU-ban

amerika, london, párizs

2016-hoz képest 2017-re 45 százalékkal nőtt Európában a megvalósított terrorcselekmények és a merényletkísérletek összesített száma, 142-ről 205-re növekedve. Tavaly 68-an haltak meg, 844-en pedig megsérültek az európai terrortámadásokban. A terrortámadások között az iszlamista terrorcselekmények száma a 2016-os 13-ról tavalyra már 33-ra nőtt, azaz több, mint a duplájára emelkedett.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Salvini újabb migránshajótól tagadta meg a kikötést

Salvini újabb migránshajótól tagadta meg a kikötést

amerika, london, párizs

Matteo Salvini olasz belügyminiszter csütörtökön egy újabb civil szervezet által működtetett migránshajónak tiltotta meg a kikötést Olaszországban. A holland zászló alatt hajózó vízi jármű fedélzetén 224 migránst szállít.

Ez történt a V4-ek és Ausztria budapesti csúcstalálkozóján

Ez történt a V4-ek és Ausztria budapesti csúcstalálkozóján

amerika, london, párizs

Egyetértésüket hangsúlyozták - a többi közt migrációs ügyekben - a visegrádi négyek (V4 - Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) kormányfői és az osztrák kancellár az öt ország vezetőinek részvételével tartott csütörtöki budapesti csúcstalálkozó utáni közös nemzetközi sajtótájékoztatón. A nap folyamán Magyarország átadta a visegrádi együttműködés elnökségét Szlovákiának.

Horvátország megalázta Argentínát és továbbjutott a csoportból

Horvátország megalázta Argentínát és továbbjutott a csoportból

focivébé

Argentína hatalmas bajban, nem rajtuk fog múlni, hogy továbbjutnak-e.

Vona Gábor kampányára herdálta el a Jobbik az adományokból befolyt összeget

Vona Gábor kampányára herdálta el a Jobbik az adományokból befolyt összeget

kétharmad

Morális értelemben ennél lejjebb már nem biztos, hogy képes tovább süllyedni a párt, de ki tudja.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére