Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Íme az internet pöcegödre: a liberális BuzzFeed

2017. március 28. 12:28

NEW YORK, 12:28

Átfogó kutatás jelent meg a Business Insider (BI) gazdasági lapban az amerikai hírportálok megbízhatóságáról. A patinás Pew Research elemzőintézet adataira támaszkodva a BI szerint a liberális BuzzFeed című internetes portál valóban az internet legalja.

Kevesen tudják, hogy a 2006-ban alapított, kimondottan demokrata párti, liberális portál nem igen szokott magára klasszikus hírportálként hivatkozni. Ez azért különös, mert a BuzzFeed amúgy kőkemény – és nem ritkán az alátámasztottság teljes hiányával rendelkező – politikai cikkeket és véleményeket is leközöl. Mindezek ellenére a BuzzFeedet tulajdonló vállalat önmagát egy

közösségi híreket szemléző, szórakoztató cégként jellemzi."

Az internet viralitását – a hírek vírusszerű terjedését – kihasználva a BuzzFeed lényegében egy hatalmas olvasztótégely, melybe gyakran hamisabbnál hamisabb, ellenőrizetlen hírek is bekerülnek, tekintettel arra, hogy a közösségi médiából töménytelen mennyiségű hír kerül be a portál információs áramába. 

Ha hitelességről esik szó, a konzervatív Breitbart és a Drudge Report is hazavágja a BuzzFeedet

A Business Insider elemzése szerint ugyanis az amerikai hírfogyasztók körében – politikai irányultságtól függetlenül – a BuzzFeed (BF) a legkevésbé megbízható.

Forrás: Business Insider

Mi több, az establishment által szándékosan a perifériára tolt, kimondottan konzervatív Breitbart és Drudge Report nevű portálok is magasan előzik a BF-et. Sőt, az Egyesült Államokban igencsak népszerűtlen, katari tulajdonú Al Jazeera Americát is hitelesebbnek tartják az amerikai hírfogyasztók. 

2017, amikor a BuzzFeed szénné égette magát

A liberális hírportál egyik legnagyobb lyukra futása hogyhogy nem Donald Trump sikertelen lejáratásához kötődik. Ekkor ugyanis – a CNN-el tandemben – a BF mindenféle sajtóetikai és szakmai előírást mellőzve leközölt egy teljesen hamis, titkosszolgálatinak mondott jelentést, miszerint Donald Trump amerikai elnök többek közt szexuális orgiákon vett részt Oroszországban.

A portál – miután lényegében az egész nyugati sajtó kérdőre vonta a jelentés kommentár nélküli publikálását – azzal mosakodott, hogy

mindezek ellenére büszkék vagyunk arra, hogy lehoztuk. Ez volt az egyetlen helyes út."

Az amerikai elnök, Donald Trump természetesen tagadta az őt ért vádakat, amelyek hónapokkal a BuzzFeed égése óta sem lettek alátámasztva semmilyen érdemleges információval. Ennek ellenére, a BuzzFeed továbbra is él és virul, még itthon is. Ugyanis a hazai liberális hírportálok is előszeretettel gyűjtik a "hiteles", BuzzFeedtől származó információkat.

444

444

24.hu

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

Juncker fejest ugrott a hülyeségtengerbe

amerika, london, párizs

A kvótakirály természetesen védelmébe vette az ENSZ migrációs csomagját. Az Európai Bizottság (EB) elnöke szerint azért nem akarnak az országok csatlakozni a migránspaktumhoz, mert nem ismerik annak a tartalmát.

Bulgária is csatlakozott a lázadókhoz: nem írják alá az ENSZ migrációs paktumát

Újabb ország mondott nemet az ENSZ azon paktumára, amely emberi jogként ismerné el a migrációt.

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

Azt tanítják a sorosista civilek az illegális bevándorlóknak, hogyan verjék át az EU-s határőröket

amerika, london, párizs

Újabb hangfelvételek bizonyítják: a magukat humánusnak, szolidárisnak tartó sorosista álcivilek azon ügyködnek, hogy kijátsszák a határellenőrzést, hogy így segítsenek a migránsoknak a törvények áthágásában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére