Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Így utálta Tótawé a migránsokat

2016. október 5. 19:28

Tóta W. Árpád a hávégé übertoleráns publicistája egykor még meglehetősen kemény hangnemben beszélt a muzulmánokról.
Az Index 10 évvel ezelőtt még muszlim-migránsozott

Volt egy olyan időszak az európai történelemben, amikor az übertoleráns baloldali értelmiség a muzulmánok integrációs képességeit is kétségbe vonta. Érdemes elolvasni Tamás Bence Gáspár 2004-es eszmefuttatását a hollandiai Van Gogh-gyilkosságról. Ismeretes, hogy 2004-ben megkéselték, majd lelőtték Theo Van Gogh újságírót és filmrendezőt, a híres festő műkincskereskedő testvérének ükunokáját.

Az akkor még Indexes, most már 444-es szerző a politikai gyilkosságot "a toleranciájára oly büszke Hollandia egyre súlyosbodó társadalmi válságának" tudta be. Megjegyezte, hogy a liberális többség és a konzervatív muszlim kisebbség között egyre nagyobb társadalmi szakadék tátong.

Theo Van Goghot, a radikálisan gondolkodó és szókimondó újságírót és művészt 2004-ben  brutálisan meggyilkolta egy marokkói származású holland. 

Az akkor még muzulmánellenes közhangulatban az indexes szerző megjegyezte, hogy: 

"A muszlim kisebbség és a holland többség viszonya egyre feszültebb Hollandiában, ahol az utóbbi években, hasonlóan az európai trendhez, éles fordulatot vett a migrációs politika, az év során állandó téma volt a letelepedés feltételeinek szigorítása, sőt, a holland kultúra védelme is."

A 444 hasábjain 2014-óta egyetlen olyan cikk sem született, mely a muzulmán kisebbség integrációjának a hiányára hívná fel a figyelmet, pedig 2004-ben a szerző még rettegett a zsidóságot elűző muzulmán migránsoktól. 

Lássuk a HVG publicistájának a véleményét 2007-ből

Tóta W. Árpád 2007-ben arról értekezett, hogy az iszlámnak a békés arcát elfedi a csador, a muzulmán "radikális vadbarmok" pedig a liberális világvégét jelentik. Az übertoleráns publicista szerint az arab világ két-háromszáz évnyi lemaradásban van, sőt civilizációjuk fejletlen. Erősen fogalmaz az akkor még ellenséges, mára már kezesbárányokká vált muszlimokról: "Van az iszlámnak békés arca, nyilván. Csak hát elfedi a csador. De tessék előállni bátran: jelezni, hogy a csendes többség mi vagyunk, egyáltalán nem tartjuk leölendő állatoknak a melegeket, azt választ a nő magának, akit akar, és roppantul örvendünk a liberális demokráciának, ahol mindenki úgy él, ahogy szeretne. Hiszen ezért élhetünk itt mi is. Nem is akarunk semmiféle vallási törvénykezést. Ha látszana a radikális vadbarmok mellett a toleráns, a vallását a liberális demokráciával harmóniában megélő és gyakorló muszlim közösség, ha integrálnák a vallásukba az emberi jogok Európában elvárt szintjét, akkor nem volna itten semmi baj. Allahban hiszel, barátom? Hát ki nem szarja le? Engem ugyan nem zavar, amíg nem akarod, hogy én is higgyek, és amíg nem ölöd meg a lányod, ha ő nem akar. Allah tiltja neked a pornót? Dobd ki a tévét, barátom, ne a stúdiót gyújtsd fel. Ilyen egyszerű."

... a különbség fejlődésbeli. Két-háromszáz év. Nincs itt semmi rasszizmus.

2004 óta sok víz lefolyt a Tigrisen, 2007-óta pedig Tótawé übertoleráns díszjogvédővé léptette elő magát. Mi ez, ha nem álszentség? 

(2004-es INDEX cikk

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

Allahot éltette egy fekete férfi egy müncheni templomban

Mindez a húsvéti mise alatt történt. Az emberek bepánikoltak és kisebb káosz alakult ki.

A Srí Lanka-i hírszerzés tudott a fenyegetettségről

A Srí Lanka-i hírszerzés tudott a fenyegetettségről

amerika, london, párizs

Minden bizonnyal ismert volt hírszerzés előtt az a fenyegetettség, amely végül egy összehangolt, vérfürdőt eredményező merényletsorozatba torkollott, legalább 290 halálos áldozattal.

Egy humorista nyerte az ukrán elnökválasztást

Egy humorista nyerte az ukrán elnökválasztást

amerika, london, párizs

Petro Porosenko elnök elismerte az exit poll eredmények ismertetése után, hogy vereséget szenvedett az ukrán elnökválasztás vasárnapi második fordulójában Volodimir Zelenszkij humorista elnökjelölttel szemben, utóbbi pedig szinte mindenkinek köszönetet mondott a sikerért, hosszan sorolva mindazokat, akiknek hálás.

Az MTVA feljelentést tesz Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt

Az MTVA feljelentést tesz Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt

kétharmad

Feljelentést tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sargentiniék kampányvideójának lopott felvételei miatt - közölte az MTVA sajtóosztálya vasárnap az MTI-vel.

"A keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel"

Elfogadhatatlannak nevezte Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára, hogy bár a keresztények a világ legüldözöttebb vallási csoportja és a keresztényüldözés évente több mint négyezer halálos áldozatot követel a nemzetközi szervezetek mégis hallgatnak erről a tényről.

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

Orbán: "Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben"

kétharmad

Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni globális küzdelemben - írta Orbán Viktor miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek a szigetországban húsvétvasárnap végrehajtott, sok áldozatot követelő robbantásos merényletek miatt küldött részvéttáviratában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére