Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Holokausztozott a New York Times, helyre is tették rendesen

2017. április 21. 21:58

Az amerikai liberálisok revolverlapja, a New York Times (NYT) ismét nagyot alkotott: a magyar határvédelem kapcsán felemlegette, az illegális határátlépők átfogó rendszerezése és tranzitzónákba helyezése már-már a holokausztot idézi.

A tetemes sivalkodás többek közt megemlíti, hogy Magyarország nemrég drákói szigorral átitatott, határellenőrzéssel kapcsolatos szabályozást vezetett be, melynek keretében szinte lehetetlen lesz az illegális bevándorlóknak elfogadtatni a menekültkérelmeiket. A lap kifejti

a néhány száz elbírálásra váró migránst pedig a magyar határvédelem olyan tranzitzónákba szállítja majd, melyek elkerülhetetlen módon idézik fel a zsidók és a cigányok második világháborús összeterelését."

A tömeges, illegális migráció ellen bevetett jogszerű határvédelem kapcsán elsütni egy holokausztos párhuzamot nemcsak ízléstelenségre, hanem tökéletes alultájékozottságra is vall. Nem meglepő módon, Kovács Zoltán kormányszóvivő hamar helyre is tette az NYT szerkesztőségét:

ez az összehasonlítás nemcsak felháborító és tényszerűen téves, hanem valószínűleg évek óta nem hangzott el ekkora ostobaság a médiában Magyarország kapcsán."

Hozzátette: ha egy menekültkérelmét beadó migráns helyzetét összekeveri az NYT egy második világháborúban üldözött zsidó helyzetével, akkor nagy a baj, ez valószínűleg egy újabb mélypont elérését vetíti elő. Mi több, Kovács hangsúlyozza:

hogyan lehet ezekre a tranzitzónákra börtönként hivatkozni, ha abból szabadon távozni hagyják Szerbia felé a migránsokat?"

A kormányszóvivő többek közt emlékezteti a liberális lap szerkesztőségét, amennyiben indokok hiányában lennének annak kapcsán, hogy megértsék, miért fontos megakadályozni az illegális bevándorlók szabad mozgását Európán belül, akkor figyeljenek:

  • Stockholm,
  • Berlin,
  • Brüsszel,
  • és Párizs.

A határvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket – melyek a fizikai akadályok felállítását is megkérdőjelezik – pedig tegyék fel a merényletekben elhunyt áldozatok családtagjainak – üzeni Kovács Zoltán.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

Csak a független és büszke nemzetek menthetik meg a nyugati civilizációt

amerika, london, párizs

A nyugati civilizációt fenyegető legfőbb veszély az önfeladás: a kultúra, a hit, a hagyományok, a mítoszok és a szimbólumok eltűnése.

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

Totális káosz a Momentum kampányelszámolása

kétharmad

Mint kiderült, a Momentum Mozgalom állami támogatása felfüggesztésre került, mivel nem tudtak elszámolni a kampánycélra felhasznált közpénzekkel. Az eset kapcsán nagyító alá vettük a párt honlapján található, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) megküldött részletes kimutatásokat. Még laikus szemmel is elég nagy káoszt találtunk.

Francia sajtó: öngyilkossági hullám söpör végig az országon

A sárgamellényes tüntetők főként a városban élő franciák problémáival hozakodtak elő. A vidéki Franciaország azonban szintén nincs jó helyzetben. A France24 hírportál riportjából kiderül, hogy átlagosan kétnaponta öngyilkos lesz egy francia gazdálkodó. A híroldal "öngyilkossági járványról" ír.

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

Őrizetbe vették Macron botrányba keveredett extestőrét

amerika, london, párizs

Alexandre Benallát letartóztatták, mert luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel repült a közép-afrikai Csád Köztársaságba karácsony környékén.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

A magyar ballibek számára továbbra is hős a terrorizmusért elítélt Ahmed H.

piszkostizenkettő

A terrorizmus miatt jogerősen elítélt Ahmed H. hamarosan szabadul, de neki és az őt Magyarországon támogató migránssimogató erőknek ez nem elég. Ahmed H. jó hírnevének megsértésére hivatkozva még pénzt követelnek a magyar államtól, miközben mindenáron hőst akarnak csinálni a terrorcselekményért elítélt zavargóból.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére