Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Holokausztozott a New York Times, helyre is tették rendesen

2017. április 21. 21:58

Az amerikai liberálisok revolverlapja, a New York Times (NYT) ismét nagyot alkotott: a magyar határvédelem kapcsán felemlegette, az illegális határátlépők átfogó rendszerezése és tranzitzónákba helyezése már-már a holokausztot idézi.

A tetemes sivalkodás többek közt megemlíti, hogy Magyarország nemrég drákói szigorral átitatott, határellenőrzéssel kapcsolatos szabályozást vezetett be, melynek keretében szinte lehetetlen lesz az illegális bevándorlóknak elfogadtatni a menekültkérelmeiket. A lap kifejti

a néhány száz elbírálásra váró migránst pedig a magyar határvédelem olyan tranzitzónákba szállítja majd, melyek elkerülhetetlen módon idézik fel a zsidók és a cigányok második világháborús összeterelését."

A tömeges, illegális migráció ellen bevetett jogszerű határvédelem kapcsán elsütni egy holokausztos párhuzamot nemcsak ízléstelenségre, hanem tökéletes alultájékozottságra is vall. Nem meglepő módon, Kovács Zoltán kormányszóvivő hamar helyre is tette az NYT szerkesztőségét:

ez az összehasonlítás nemcsak felháborító és tényszerűen téves, hanem valószínűleg évek óta nem hangzott el ekkora ostobaság a médiában Magyarország kapcsán."

Hozzátette: ha egy menekültkérelmét beadó migráns helyzetét összekeveri az NYT egy második világháborúban üldözött zsidó helyzetével, akkor nagy a baj, ez valószínűleg egy újabb mélypont elérését vetíti elő. Mi több, Kovács hangsúlyozza:

hogyan lehet ezekre a tranzitzónákra börtönként hivatkozni, ha abból szabadon távozni hagyják Szerbia felé a migránsokat?"

A kormányszóvivő többek közt emlékezteti a liberális lap szerkesztőségét, amennyiben indokok hiányában lennének annak kapcsán, hogy megértsék, miért fontos megakadályozni az illegális bevándorlók szabad mozgását Európán belül, akkor figyeljenek:

  • Stockholm,
  • Berlin,
  • Brüsszel,
  • és Párizs.

A határvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket – melyek a fizikai akadályok felállítását is megkérdőjelezik – pedig tegyék fel a merényletekben elhunyt áldozatok családtagjainak – üzeni Kovács Zoltán.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

Román elemző: Csíkszereda Románia szívében van

amerika, london, párizs

Egy befolyásos román szakértő azt kifogásolta bejegyzésében, hogy Magyarország két erdélyi focicsapatot is támogat. Írásának címében Csíkszeredát és Sepsiszentgyörgyöt Románia szívének nevezi.

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

piszkostizenkettő

Macron és Merkel "az örök világbéke" jegyében úgy emlékezett meg az első világháborúról, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia, valamint Kelet- és Közép-Európa gyakorlatilag megemlítésre sem került. Az, hogy megemlítsék a trianoni békediktátumot és annak következményeit, természetesen egy pillanatra sem merült fel a globális világrendért aggódó, és ezért a nacionalizmus és a nemzetállamok ellen küzdő Merkel-Macron dream teamben.

Három éve az egész ország ünnepelt

Ma is pályára lép majd a nemzeti tizenegy, de három évvel ezelőtt ezen a napon sokkal fontosabb mérkőzésre került sor.

A szégyen elkerüléséért játszik ma a magyar válogatott

Utolsó szakaszába érkezik a Nemzetek Ligájának csoportköre: minden szinten és csoportban eldől, hogy ki esik ki, és ki játszhat az adott divízió megnyeréséért.

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

Nem Magyarországon, hanem az Európai Parlamentben köpik szembe a demokráciát

amerika, london, párizs

Nem nyugszanak a migránspárti brüsszeliták, ismét az Európai Parlament (EP) elé citálják a migránsvízumok ügyét. Szerdán ugyanis nem lett meg az abszolút többség a "humanitárius célú vízumok" bevezetését kezdeményező határozatról szóló európai parlamenti szavazáson.

A holland liberálisoknak már Fekete Péter is rasszista

A bíróság egyelőre elutasította a karakter betiltását célzó javaslatot.

A kormány az EU-hoz és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák miatt

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője csütörtökön bejelentette: a kormány Brüsszelhez és az ENSZ-hez fordul a migránskártyák ügyében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére