Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Hollik: Vona Gábor tisztázza magát és ne beszéljen mellé

2016. november 6. 17:58

A kormánypártok szerint a magyar embereknek joguk van tudni, "mit rejteget a Jobbik", ki áll a párt mögött valójában, és azt is, milyen kapcsolat van a Jobbik és a "bőnyi rendőrgyilkos szervezete", a Magyar Nemzeti Arcvonal között.

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, szombati sajtóhírek alapján újabb kapcsolatra derült fény a Jobbik és "a bőnyi rendőrgyilkos által alapított" Magyar Nemzeti Arcvonal között. Hangsúlyozta: ezért újra felszólítják Vona Gábort, az ellenzéki párt elnökét, hogy

ne beszéljen mellé, tisztázza, milyen kapcsolat van a Jobbik és a Magyar Nemzeti Arcvonal, illetve az orosz titkosszolgálatok között".

Hollik István a parlamentben.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát pedig arra kérik, vizsgálja ki ezeknek a "rejtélyes" kapcsolatoknak a nemzetbiztonsági kockázatát.

Emlékeztetett arra, hogy a napokban a Népszava közölt egy fotót, amelyen Gyöngyösi Márton, a Jobbik külpolitikusa látható egy Szalai Gábor nevű férfival, aki a Magyar Nemzeti Arcvonal "egyik vezető alakja volt", emellett a Hídfő nevű portál szerkesztőjeként mutatkozott be. Gyöngyösi Márton is elismerte, hogy tudja, ez a weboldal az orosz titkosszolgálatokhoz kötődik - jegyezte meg.

Úgy folytatta: ezután egy nappal kiderült, hogy Vona Gábor kapcsolatot tartott "a bőnyi rendőrgyilkos fiával". A 888.hu birtokába került fotón ugyanis Vona Gábor látható ifjabb Győrkös Istvánnal, akinek apja átadta a "neonáci, félkatonai szervezet" vezetését - közölte Hollik István. Hozzátette: a férfi "vélhetően ebben a pozícióban beszélt" Vona Gáborral a most előkerült fotón, amely az iráni nagykövetségen készült, ahol

minden bizonnyal a perzsa barátságot és a Jobbiknak nyújtott iráni támogatást köszönték meg".

Azzal kapcsolatos újságírói kérdésre, hogy több fideszes politikus is részt vett az iráni nagykövetségen tartott eseményen, ahol a fotó készült, Hollik István visszakérdezett: "nem különös", hogy a nagykövetségen, ahol "ezek szerint több párt képviselője is jelen volt", éppen Vona Gáborhoz ment oda ifjabb Győrkös István, és nem máshoz? Hozzátette: azokat kell megvizsgálni, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek, és "a bőnyi rendőrgyilkos fia" nyilvánvalóan ilyen ember.

Ifjabb Győrks István és Vona Gábor.

A képviselő értékelése szerint egymást érik a rejtélyes és zavaros ügyek a Jobbikban. Feltette a kérdést: egyáltalán milyen céllal tart fenn kapcsolatot Vona Gábor "neonáci félkatonai szervezetekkel", ráadásul az ügy kirobbanása előtt több jobbikos képviselő is azt mondta, pártjának nincs kapcsolata a Magyar Nemzeti Arcvonallal, noha az elmúlt napok eseményei és nyilvánosságra került fotói ennek az ellenkezőjéről tanúskodnak.

Hollik István, utalva a Jobbik nem sokkal később kezdődő sajtótájékoztatójának témájára, elmondta: úgy tudják, a párt arról is fog beszélni, hogy "az Iszlám Állam is szerezhet letelepedési kötvényeket". Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: megkérik a Jobbikot, ne terjesszen "nyilvánvaló hazugságokat és álhíreket", hiszen ők is tudják, hogy mindenkit átvilágítanak a nemzetbiztonsági hatóságok, aki letelepedési kötvényt igényel. Összegezte: sajnálják, hogy a Jobbik "ürügyet keres" arra, hogy nemmel szavazhasson jövő kedden az alkotmánymódosításra.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

Úgy be volt állva Juncker, hogy felemás cipőben ment tárgyalni

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker már olyan súlyos függőségi problémákkal küzd, hogy öltöztetni sem képes önmagát.

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

"Menekült" erőszakolt meg egy hároméves kisfiút Görögországban

amerika, london, párizs

Már az ENSZ által támogatott, migránsokat segítő szervezetek munkatársai is szóvá tették, hogy feltűnően sok Európába igyekvő bevándorló bántalmaz szexuálisan kiskorúakat a görög menekülttáborokban, mégsem történik ez ügyben érdemi változás.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére