Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Hivatalos: az LMP bevándorláspárti

2018. január 12. 14:30

A Fővárosi Törvényszék első fokon kimondta, hogy az LMP bevándorláspártinak minősítése jogszerű értékítélet.

hirado.hu beszámolója szerint az LMP nemrég azért perelte be a Magyar Hírlapot, mert egy tavaly novemberi cikkükben idézték a Fidesz egyik, az LMP-vel kapcsolatos aznapi közleményét.  

A bíróság most megszületett ítélete szerint azonban az LMP nem kérhet a lapnak az általa nehezményezett cikkével kapcsolatban sajtó-helyreigazítást.

A vitatott cikkben a nagyobbik kormánypárt egyik képviselője – arra reagálva, hogy az LMP vezetője, Szél Bernadett tárgyalásokat folytatott a Soros-közeliként számontartott Philippe Lamberts és Vera Jourová uniós képviselőkkel – azt közölte:

Egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására. [...] Azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével."

Az LMP-nek nem tetszett a Magyar Hírlap cikke, ezért keresetet nyújtott be a bírósághoz azt állítva, hogy a Fidesz közleménye valótlan tényállítást tartalmazott, mert az LMP ilyen álláspontot soha nem alakított ki vagy képviselt, tehát a lap valótlanságot híresztelt.

A per során a napilap jogi képviselője benyújtotta a bíróságnak Meszerics Tamás LMP-s EP-képviselő, valamint Ungár Péter LMP-s elnökségi tag korábbi kvótapárti nyilatkozatait, amelyek meglétét a párt ügyvédje nem vitatta.

Végül a bíróság úgy ítélte meg, hogy jogi értelemben megalapozatlan az LMP által a lappal szemben benyújtott helyreigazítási követelés.

A bíróság szóbeli indokolása szerint a Fidesznek a lap által is közölt közleménye a kormánypártnak az LMP politikájával kapcsolatos álláspontját rögzítette, ami értékítéletet tartalmazott, ezzel szemben pedig – politikai pártról lévén szó – nincs helye helyreigazításnak.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Lövöldözés történt Strasbourgban

Lövöldözés történt Strasbourgban

amerika, london, párizs

Lövöldözés volt kedd este Strasbourg belvárosában, egy karácsonyi vásár közelében, többen (hatan) megsebesültek, egy ember meghalt. Az elkövetőt még nem kapták el.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap!

A budapesti az egyik legmenőbb karácsonyi vásár

A budapesti az egyik legmenőbb karácsonyi vásár

szabad vasárnap

A legjobb európai turisztikai célpontokat összegyűjtő European Best Destinations oldal olvasói a második legjobbnak választották a budapesti karácsonyi vásárt Európában.

100 éve született Szolzsenyicin, a szovjet kommunizmus nyomorának leleplezője

100 éve született Szolzsenyicin, a szovjet kommunizmus nyomorának leleplezője

szabad vasárnap

1918. december 11-én, azaz napra pontosan száz évvel ezelőtt született Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin Nobel-díjas orosz író, akinek magányos küzdelmeiből születtek meg prófétai erejű írásai, a 20. század talán legerőteljesebb irodalmi művei, amelyekkel a szovjet kommunizmus nyomorúságait és szenvedéseit leplezte le.

Trump: ha a demokraták nem szavazzák meg, akkor a hadsereg fejezi be a fal megépítését

Az amerikai elnök egyértelművé tette, hogy így vagy úgy, de megépül a kerítés.

Juncker: nem lesz itt semmiféle tárgyalás

Juncker ismét megszólalt Brexit-ügyben, és ahogy eddig, úgy ezúttal is gúnyosan, ellenségesen vélekedett a britek demokratikus döntéséről. A hangnem nem véletlen: a britek kilépése Juncker és az EU egyik legnagyobb kudarca, az elhibázott bevándorláspolitika és a hatáskörelvonások egyik következménye.

Elsőre nem sikerült, másodjára csak áterőltették: jöhet a migránsvízum!

Elsőre nem sikerült, másodjára csak áterőltették: jöhet a migránsvízum!

amerika, london, párizs

Novemberben az Európai Parlament plenáris ülésén nem kapott többséget a javaslat, de most sikerült áterőltetni.

Néhány évtized, és beköszönt a 3 millió évvel ezelőtti klíma

Néhány évtized, és beköszönt a 3 millió évvel ezelőtti klíma

ökojobb

Nem nehéz kitalálni, hogy ez nem igazán jó hír számunkra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére