Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Hihetetlen: a civil szervezetek a terrorizmust támogatják?

2017. április 27. 13:28

JERUZSÁLEM, 13:28

Az NGO Monitor szerint több európai pénzelésű nem kormányzati szervezet is elmossa a határt a békés mozgalmi tevékenység és az erőszakos ellenállás között, ezzel elősegítve a terrorizmus térnyerését a Közel-Keleten.

Fotó: AFP

Az NGO Monitor nevű szervezet csütörtökön tette közzé azon jelentését, melyben azt állítják, hogy több olyan civil szervezetet finanszíroznak európai kormányzatok, amelyek az arab-izraeli konfliktusban elmossák a határt a békés és erőszakos cselekmények között, ezzel mintegy legitimizálva az izraeli civilek elleni támadásokat – számol be a Jerusalem Post.

A jelentésben megnevezett egyik szervezet, a Novact egy spanyol nem kormányzati szervezet. A Novact 2015-ben összesen 1,3 millió eurós támogatást kapott Spanyolországtól, az ENSZ-től, valamint az Európai Uniótól, hogy végezhessék szerecsenmosdató tevékenységüket.

2017-ben ez a szervezet két palesztint is meghívott Barcelonába: Munther Amirát és Manal Tamimit. Amint Barcelonába értek, mindkettőjüket letartóztatták, korábban ugyanis nyíltan támogatták a terrorizmust.

A jelentés továbbá említést tesz számos olyan szervezetről, melyek a Népi Mozgalom Palesztina Felszabadításáért (PFLP) köthetők. Ezt a csoportosulást az Európai Unió, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Izrael is terrorszervezetként tartja számon.

Fotó: AFP

A dokumentum a Palesztin Központ az Emberi Jogokért nevű civil szervezetre hivatkozik, amely a terrortámadásokat "legitim ellenállásként" aposztrofálja. A civil szervezet vezetője, Abdul-latif Gaith, több szálon is a PFLP-hez kötődik.

Ezek a példák mutatják, mennyire átláthatatlan és zavaros az NGO-k finanszírozása, akik ráadásul politikailag is beleavatkoznak az izraeli-palesztin konfliktusba. Az eredmény az, hogy erőszakos cselekedeteket támogatnak anyagilag”

– áll a jelentésben, amely emellett javaslatokat is kidolgozott a probléma megoldására.

Az NGO Monitor például olyan munkacsoportokat hozna létre, amelyben a Kneszet (izraeli parlament – a szerk.) és az európai parlament tagjai közös megegyezés alapján világos irányelveket fektetnének le a finanszírozással kapcsolatban.

Az európai és az izraeli vezetők közös érdeke az, hogy alaposan megválogassák azon szervezeteket, amelyek megbízhatóak. Csak így lehet békés megállapodást kötni”

– szögezte le az NGO Monitor európai vezetője, Olga Deutsch. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Csak kibújt a Soros-szög a zsákból Magyarország megtámadása után

Csütörtökön az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Ezért az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója gyorsan hitet is tett a Soros-féle nyílt társadalom filozófiája mellett, és kárörvendően ítélte el Magyarországot.

Putyin kiállt Trump mellett

Putyin kiállt Trump mellett

amerika, london, párizs

Összességében sikeresnek nevezte a Donald Trump amerikai elnökkel tartott csúcstalálkozóját Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön, hozzátette ugyanakkor, hogy az egyeztetések eredményeit Washingtonban "bizonyos erők" igyekeznek aláásni.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

Felvételen, ahogy Macron embere tüntetőket ver

Felvételen, ahogy Macron embere tüntetőket ver

amerika, london, párizs

Emmanuel Macron francia elnök biztonsági főnöke, Alexandre Benalla rendőri azonosító nélkül, rohamsisakot viselve vert tüntetőket még májusban.

Végleg "kifogták a Szelet" az LMP vitorlájából

Végleg "kifogták a Szelet" az LMP vitorlájából

kinyílott a pitypang

Újabb fejezetéhez érkezett az LMP brazil szappaneperája: Sallai R. Benedek visszatér a pártba, Szél Bernadett pedig "elmegy egy picit gondolkodni" miközben Ungár Péter is eltiltást kapott. Ha így folytatják akkor kis szerencsével a nyár végére akár már meg is szűnhet a párt.

Kolosszális sallert kaptak a honi libsik a zsidó államtól

Kolosszális sallert kaptak a honi libsik a zsidó államtól

kétharmad

Nincs is szebb annál, amikor a nagykörúti ballibek leghitványabb érvrendszerét éppen Izrael zúzza porrá.

Ezért indított kötelezettségszegési eljárást Brüsszel Magyarország ellen

Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt, illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás - jelentette be csütörtökön az Európai Bizottság.

Tömeges bántalmazás után szigorítják a nemi erőszakkal kapcsolatos törvényt a spanyolok

Tömeges bántalmazás után szigorítják a nemi erőszakkal kapcsolatos törvényt a spanyolok

amerika, london, párizs

Spanyolországban egy súlyos nemi erőszakkal kapcsolatos botrány után törvényt módosítanak, így a jövőben a nőnek is aktívan bele kell egyeznie a szexuális együttlétbe, mostantól "csak az igen jelent igent".

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére