Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Hazugsággal próbálja mentegetni magát a holokauszttagadó jobbikos képviselő

2017. december 17. 17:38

Ágoston Tibor rasszista megnyilvánulása kapcsán ismét előbukkant a Jobbik valódi arca. Ezt még sikerült azzal megfejelnie a képviselőnek és a pártnak, hogy a vasárnap délutáni közleményükben arcpirító hazugságot írtak le.

Ismét hozta a formáját a holokauszttagadó debreceni jobbikos képviselő. A politikus nem akarta megszavazni egy cigány származású gyermek ösztöndíját, helyette azt javasolta, hogy hozzanak létre egy másik alapot, amelyből az "ilyen" gyermekeket támogatnák.

...csináljunk egy olyan programot, aminek mondjuk Rostás Winnetou lesz a neve, és felzárkóztató program"

– mondta a képviselő. A rasszista kijelentést a debreceni polgármester visszautasította. A Jobbik sajtóosztálya hihetetlen suttyóságról és aljasságról tanúbizonyságot téve a következő közleményt küldte az ügyet nyilvánosságra hozó RTL-nek:

Forrás: rtl.hu

A Jobbik sajtóosztálya egyébként hónapok óta egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán válaszol a jobboldali sajtóorgánumok által beküldött kérdésekre. Úgy tűnik, hogy a fentihez hasonló, viccesnek szánt rasszista közlemények megfogalmazása minden idejüket felemészti. Az ízléstelenség mellett ráadásul még az ügyet is megpróbálták elbagatellizálni.

Az eset kapcsán jól látszik, hogy Vona Gábor sikertelenül próbálja a szőnyeg alá söpörni pártja valódi karakterét.

Szinte képtelenségnek tűnt, hogy még ennél is súlyosabb helyzetbe kerüljön a Jobbik az ügy kapcsán, de vasárnap délutánra ezt is sikerült megoldania a pártnak. Az ügyben ugyanis kiadtak egy közleményt, amelyben Ágoston Tibor nyilvánvalóan hazudik.

"Ágoston Tibornak – állítása szerint – nem volt tudomása a két támogatandó gyermek származásáról, és mivel hátrányos helyzetű, jól tanuló, tehetséges gyerekek továbbtanulását támogató programról volt szó, véleménye szerint az egyik gyermek nem felelt meg a három kritériumból kettőnek, ezért szavazott nemmel a napirendi pontra" – írja közleményében a párt.

A rasszista kijelentés azonban azt bizonyítja, hogy a képviselő fontosnak tartotta az ösztöndíjra jelölt diák származását megemlíteni, sőt, kigúnyolni.

A Jobbik szerint vizsgálatot indítanak és az ügynek "következménye lesz". Kérdés, hogy annak lesz-e következménye, hogy a Jobbik egy viccelődő közleményben próbál bagatellizálni egy rasszista kijelentést és utána még hazudozással védik a vállalhatatlan kijelentést.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

amerika, london, párizs

A Fülöp-szigetek szabad szájú elnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

Manfred Webernek elég lesz Juncker helye

Mégsem indul a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökségi posztjáért a párt január 19-re összehívott rendkívüli kongresszusán Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője, csúcsjelöltje, a CSU alelnöke.

Ömleni fog a pénz Budapestre

Ömleni fog a pénz Budapestre

kétharmad

1000 milliárd forintot jelent a fővárosnak a kormánnyal aláírt, 15 pontból álló megállapodás. A kontraktust Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester írta alá szombaton.

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

kétharmad

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái "gyulladtak" ki. A tüzet eloltották.

Élő adásban jelentkezett be a boszniai mészáros

A háborús bűncselekmények miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok pénteken élő adásban jelentkezett be telefonon a szerbiai Happy Televízióban, ezért az ENSZ nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT) úgy döntött, a következő egy hónap során felvételt készít az elítélt beszélgetéseiről.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére